Nanncy nie daj sobie w kasze dmuchac. Czasami lekarze nie podejmuja dobrych decyzji. Jesli nie chcesz isc do domu i czujesz dyskomfort to walcz. Jesli uwazasz, ze sytuacja jest taka, ze mozesz jechac do domu i najwyzej wrocic pozniej to odpusc, bo szkoda nerwow. Do lekarza wygooglaj nr tel i zadzwon do niego.
reklama
Iza, szukalam w google, nie ma nigdzie tel do niego Nawet nie ma mnie kto zabrac, nie mam dokad jechac, bo wczoraj gin zapewnial ze zostaje....szok.
Ja nie wiem kiedy mam wrocic jak cos bo kazali jak skurcze regularne a ja takie dzis mam. To kiedy mam jechac? Jak wyczuje glowke???
Ja nie wiem kiedy mam wrocic jak cos bo kazali jak skurcze regularne a ja takie dzis mam. To kiedy mam jechac? Jak wyczuje glowke???
Ostatnia edycja:
CzekamyNaIgorka
Fanka BB :)
Nanncy ja bym słuchała swojego gina bo on najlepiej wie jak przebiega cała ciąża. Dziwne, że chcą cie wypuścić. Twoje maleństwo widocznie nie chce wyjść jeszcze na świat :-)
Mam nadzieje, że jak powiem swojemu gin o moich objawach to mnie skieruje albo na szpital albo na ktg
Mam nadzieje, że jak powiem swojemu gin o moich objawach to mnie skieruje albo na szpital albo na ktg
Ostatnia edycja:
CzekamyNaIgorka
iza_marta a jak ty się czujesz ? Objawy na poród się pojawiły ?
Czekamy nie wiem co jest normalne a co nie . Ciezko mi troszke, bo brzuch daje mi w kosc i niekonczaca sie zgaga. Nie wiem czy mam skurcze czy mi sie zdaje . Czasami mam uczucie, ze ruchy dziecka sa na lini majtek a czasami, ze to jeszcze dlugo. Strasznie sie boje porodu . Mam tak, ze raz sie boje a raz nie moge sie doczekac i moglabym juz rodzic dzisiaj .
A Ty jak sie czujesz? Oprocz tego, ze Cie boli. Czytalam, ze z tesciowa lepiej . U mnie niestety z tesciami roznie i troche mnie wczoraj wkurzali .
A Ty jak sie czujesz? Oprocz tego, ze Cie boli. Czytalam, ze z tesciowa lepiej . U mnie niestety z tesciami roznie i troche mnie wczoraj wkurzali .
CzekamyNaIgorka
iza_marta oprócz bóli to przeszkadza mi brzuch w oddychaniu, jest jeszcze wysoko. Zgagi nie mam i czuje się dobrze ;-) Z teściami lepiej, ale to rożnie bywa, raz jest dobrze a raz jest źle. Ja tez już bym mogła rodzić a z drugiej strony się boję. Ten ostatni miesiac strasznie mi się dłuży i mąż też już z niecierpliwością czeka na poród. ;-) No a siara się już więcej nie pojawiła :-(
Ostatnia edycja:
CzekamyNaIgorka
Nanncy no widzisz ;-) Twojemu gin Twój los nie jest obojętny Trzymam kciuki
reklama
Podziel się: