reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
Anita to super masz wyniki! Wiesz co wlasnie z ta cala cukrzyca i dieta jest dziwnie, bo ja tez tak mialam. Jak jadlam potrawy, ktore polecaly inne dziewczyny to mnie wychodzil cukier. Jak mialam pierwsza wizyte w Poradni to dietetyczka mi powiedziala, zebym jadla wiekszosc rzeczy nie trzymajac sie ich rozpiski i patrzyla co moge jesc a co nie. Z tym, ze ja mam niskie cukry, bo 104 to moj najwyzszy jak dotad wynik na czczo a po posilku prawie 150 po ogromnej pizzy. Jak widac Tobie i dziecku sluzy normalne jedzonko ;).

iza chyba wczorajsze jedzonko dzisiaj odbija się na cukrach, bo na czczo miałam 110 :/ Kurcze a w lodowce czeka prawie cała blacha ciasta Pani Walewska ... znowu mężowi do pracy zapakuję dla chłopaków ;)

Anita moze za pozno zjadlas? Zauwazylam, ze jesli skonczysz jesc w miare wczesnie i zjesz na wieczor tylko lekka kolacje to cukier rano jest nizszy ;).

Witam w trakcie świąt :tak: Troszkę mnie nie było, także nadrobię :tak: Wczoraj byliśmy na obiedzie u teściowej, jak zwykle miała do mnie zaś o coś pretensje, a bo to, że nie chce ciuszków używanych od jej wnuczki a to, że nie chce żeby wózek kupowała wcześniej niż jak urodze. Och, czasami już mam tego dość, ale staram się mężowi nie pokazywać. Dzisiaj mają przyjechać na kawe i jak coś będzie zaś narzekać to jej swoje powiem.
Urodził ktoś od piątku ? :tak: Jeżeli tak to gratulacje :tak:

Czekamy, bo one sie maskuja ;). Moja ma rozne fale...raz jest super a raz bywa roznie. U nas jest tak, ze maz zwraca uwage ja sie staram nic nie odzywac..choc czasami mi sie zdarza.

iza_marta mój mąż też jej wczoraj zwracał uwagę, ale ona wykorzystuje czas kiedy go w pokoju nie ma. Jak tak będzie robić to jej tez swoje pokaże bo nie dam się upokarzać.

reklama
Czekamy niestety czasami trzeba wyznaczyc granice. Nie martw sie my synowe zawsze bedziemy miec jakies wady. Osobiscie nie wierze w to, ze istnieje tesciowa, ktora nie ma zadnych zastrzezen. Wszystkie maja chociaz malutkie tylko niektore tego nie mowia ;). Pamietaj jak sie obrazi to zwal na hormony :p.

Zapomnialam Wam napisac, ze jednak nie kupuje pasa poporodowego. Maz czytal opinie na ten temat i pisza, ze rozleniwia miesnie. W sumie cos w tym jest, bo tesc taki nosil (oczywiscie nie ze wzgledu na porod), aby wlasnie odciazyc miesnie, bo nie mogl ich napinac. Zobaczymy jaki bedzie efekt.

Ostatnia edycja:
Do góry