reklama
Anita to super masz wyniki! Wiesz co wlasnie z ta cala cukrzyca i dieta jest dziwnie, bo ja tez tak mialam. Jak jadlam potrawy, ktore polecaly inne dziewczyny to mnie wychodzil cukier. Jak mialam pierwsza wizyte w Poradni to dietetyczka mi powiedziala, zebym jadla wiekszosc rzeczy nie trzymajac sie ich rozpiski i patrzyla co moge jesc a co nie. Z tym, ze ja mam niskie cukry, bo 104 to moj najwyzszy jak dotad wynik na czczo a po posilku prawie 150 po ogromnej pizzy. Jak widac Tobie i dziecku sluzy normalne jedzonko .
CzekamyNaIgorka
Fanka BB :)
Witam w trakcie świąt Troszkę mnie nie było, także nadrobię Wczoraj byliśmy na obiedzie u teściowej, jak zwykle miała do mnie zaś o coś pretensje, a bo to, że nie chce ciuszków używanych od jej wnuczki a to, że nie chce żeby wózek kupowała wcześniej niż jak urodze. Och, czasami już mam tego dość, ale staram się mężowi nie pokazywać. Dzisiaj mają przyjechać na kawe i jak coś będzie zaś narzekać to jej swoje powiem.
Urodził ktoś od piątku ? Jeżeli tak to gratulacje
Urodził ktoś od piątku ? Jeżeli tak to gratulacje
CzekamyNaIgorka
iza_marta własnie doczytałam Tak, te teściowe. Kiedyś taka nie była a teraz to istne piekło.
Straciatella gratulacje ! dużo zdrówka dla was ;-)
Straciatella gratulacje ! dużo zdrówka dla was ;-)
CzekamyNaIgorka
iza_marta mój mąż też jej wczoraj zwracał uwagę, ale ona wykorzystuje czas kiedy go w pokoju nie ma. Jak tak będzie robić to jej tez swoje pokaże bo nie dam się upokarzać.
reklama
Czekamy niestety czasami trzeba wyznaczyc granice. Nie martw sie my synowe zawsze bedziemy miec jakies wady. Osobiscie nie wierze w to, ze istnieje tesciowa, ktora nie ma zadnych zastrzezen. Wszystkie maja chociaz malutkie tylko niektore tego nie mowia . Pamietaj jak sie obrazi to zwal na hormony .
Zapomnialam Wam napisac, ze jednak nie kupuje pasa poporodowego. Maz czytal opinie na ten temat i pisza, ze rozleniwia miesnie. W sumie cos w tym jest, bo tesc taki nosil (oczywiscie nie ze wzgledu na porod), aby wlasnie odciazyc miesnie, bo nie mogl ich napinac. Zobaczymy jaki bedzie efekt.
Zapomnialam Wam napisac, ze jednak nie kupuje pasa poporodowego. Maz czytal opinie na ten temat i pisza, ze rozleniwia miesnie. W sumie cos w tym jest, bo tesc taki nosil (oczywiscie nie ze wzgledu na porod), aby wlasnie odciazyc miesnie, bo nie mogl ich napinac. Zobaczymy jaki bedzie efekt.
Ostatnia edycja:
Podziel się: