reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Ptysia bardzo ladny kacik :) i te sowy, sowy chyba w tym roku na topie :)

Ja jeszcze nic nie ustawialam :p czekam na zeczy ze przyjda poczta. A luzeczko kupie gdzies w polowie lipca chyba, bo planujemy przeprowadzke to bedzie szalenstwo :) ale bede miec takie przewozne luzeczko takze damy rade :)

A na nowym mieszkanku moze tez jakas udekoruje sciany :) bardzo ladnie te sciany u Was wygladaja :)
U nas luzeczko bedzie tez w naszej sypialni, jedna lub dwie szuflady (mam 3 szuflady) ze swojej komody oddam dla baby :) i tak bedzie :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Staralam sie dzisiaj czytac na biezaco, ale tyle sie dzialo, ze juz sie pogubilam.

Diabliczka chyba Ty pisalas o tym, ze chodzisz wsciekla?
Ostatnio probowalam otworzyc konserwe i otwieracz sie zepsul. Maz sie ze mnie smial, ze niezle mam hormony i niezlego wscieku dostalam. Potem przezywal mnie Hulk a teraz przywiozl zakupy i wyciagnal nowy otwierac i znow sie nasmiewa ;).

Juuustysienkaaa wrzuc fotki koniecznie! Uwielbiam ogladac zdjecia :D. Maja bardzo ladne :). Nasza Emi bedzie miala imie po prababci meza, ktora zyla ponad 90lat :). Na drugie bedzie miala po mojej prabaci lub drugie imie moich obu babc. Generalnie wybieralismy imiona z rodziny :).

To slonce to lampa. Nie wiem czemu mi zdjecia obrocilo na bok. Wozek jest brazowy jakby byly watpliwosci :D Brakuje jeszcze ladu i paru ozdob ;)

Załączniki

• 1397764032491.jpg
    1397764032491.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 75
  • 1397764049206.jpg
    1397764049206.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 79
  • 1397764061438.jpg
    1397764061438.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 80
  • 1397764077111.jpg
    1397764077111.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 93
  • 1397764171136.jpg
    1397764171136.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 86
Dziewczyny tak sie zastanawiam, co sie stało z dziewczynami które sie kiedys tak mocno udzielały tu? Przeszły całkiem na fb i tu nie zaglądają?
Jutro mamy usg, przyznam sie szczerze ze troszkę sie martwię czy z Hania wszystko w porządku. Maz mówi ze przesadzam, a ja mam jakies schizy... Tez tak macie? Tez sie tak martwicie o swoje maleństwa? Czy bedą zdrowe, czy podczas porodu wszystko bedzie dobrze?

Iza_marta to osobny pokoj dlatego sie wydaje taki duzy :) Zobaczymy jak bedzie na poczatku czy lozeczko wezmiemy do sypialni ma jakis czas czy moze uda sie nie brac ;)

Wichurka nic sie nie przejmuj moj mowi to samo a ja czasem od zmyslow odchodze doslownie. Dzisiaj np.mala nie rusza sie tak duzo i zywo jak zwykle no i mnie juz czarne mysli po glowie chodza, a co do porodu to im blizej tym wieksze obawy chyba kazda tak ma ;)

reklama
Justysienka ladny pokuj :) cudne kwiatuszki na scianach :)
A z tymi kolorami to faktycznie cos nie halo :p wuzek na zdjeciu wyglada na czarno :p ale pisalas ze brazowy.

Wichurka82 moj zawsze tez mowie ze mam jakas schize czy cos (jak wczesniej ruchow nieczulam byli taki momenty ze wogule przez dzien nic nieczulam a przed tym to baby aktywne bylo), a pozniej mi powiedzial ze tez sie martwil. Oni tak muwia zeby my sie niemartwili :)
A czemu sie przejmujesz ze cos nie tak? Ruchy malenstwa czujesz? Takie wymiary usg to juz mialas wczesniej to tylko musza wymierzyc jeszcze raz i tyle :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry