reklama
diabliczka00
Fanka BB :)
naftanalek no to powodzonka kochana :-) Ja ostatnio jakoś rozdrażniona jestem, nic mi się nie chce...nawet gadać tylko bym spała
Tak jak obiecalam przesylam zdjecie lozeczka z posciela (na razie tylko ochraniacz, mam jeszcze niebieska), naklejek i literek oraz nowy mis z rossmana od mamusi i tatusia .
P.S. kokardki przy literkach beda na gwozdzikach tylko musimy je kupic. Sorki za kiepskie zdjecia.
P.S. kokardki przy literkach beda na gwozdzikach tylko musimy je kupic. Sorki za kiepskie zdjecia.
Załączniki
wichurka82
Iza_marta śliczny kącik u nas takowego nie ma bo łóżeczko w naszej sypialni i nie było jak zrobić
My na razie mamy tylko jeden pokoj, bo mamy bardzo malutkie mieszkanko. Niestety ciasne, ale wlasne . Jestesmy na etapie budowy, ale jeszcze minimum rok minie . Dziekuje bardzo za mile slowko . Strasznie chcielismy, zeby coreczka miala "swoje miejsce".
MARTYYYNA superowy wózek i pokoik ;-)
bazę do fotelika mamy ... akurat pod tym względem jestem uparta i uważam, że skoro stać mnie na auto i jazdę autem, stać mnie na bezpieczniejszy fotelik ;-)
IZA_MARTA cudowny kącik dla Emi
Julian będzie w naszej nowo wyremontowanej sypialni, więc żadnych dziecięcych dekoracji mieć nie będzie ;-) musi nauczyć się żyć w szarościach rodziców
bazę do fotelika mamy ... akurat pod tym względem jestem uparta i uważam, że skoro stać mnie na auto i jazdę autem, stać mnie na bezpieczniejszy fotelik ;-)
IZA_MARTA cudowny kącik dla Emi
Julian będzie w naszej nowo wyremontowanej sypialni, więc żadnych dziecięcych dekoracji mieć nie będzie ;-) musi nauczyć się żyć w szarościach rodziców
reklama
wichurka82
Ptysia ślicznie, u nas niestety nie dało rady
Podziel się: