reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
No mój brzuszek niewielki. Mój gin twierdzi ze zgrabny i żebym sie nie martwiła, poza tym wysoka jestem i tez inaczej sie rozkłada. Co tam, ważne zeby z dzidzia było wszystko dobrze prawda :)
Moja kolezanka jest 12 tyg mniej w ciazy i ma juz 15 kg na plusie, troche chyba dużo nie? Mój gin juz by mnie opuerdzielal. Ja czasem do swojej pracy jeżdzę by L4 zawieźć, w związku z tym ze kruszynka przed ciąża nie byłam wszyscy sie spodziewali ze przytyje nie wiadomo ile, a tu tylko 3 kg wiec z kolei jest gadanie ze mało i mały brzuch mam ehh ludziom nie dogodzisz...

Ostatnia edycja:
Hahaha u mnie tez wszyscy sa w szoku, ze przytylam tyle ile przytylam. Sadzili, ze bede wielorybem! I widze, ze sa rozczarowani :p. Poza tym tez mowia, ze brzuch mam mniejszy niz sadzili...swinki :p.

Wichurks82 wlasnie jak muwisz ze ludziam nie dogodzisz :) a jak by wiecej przytylas to by bylo tez gadania :) . I jak muwisz ze jestes wysoka to tez ine rozkladania i wszystko :)

Ja malutka jestem :) ale moja gin spoko niemuwie ze zaduzo przytylam (niby zalecane na cala ciaze 15kg a ja juz dwa razy po 15kg :D hehe) ale ona spoko muwi najwazniejsze zeby dziecko bylo zdrowe i ciaza nieczas na odchudzania. Mam znajoma to jej gin opieprzyla ja w ciazy ze za duzo tyje i zeby sie opaniwac niejesc ziemniakow, chleba i takie tam zeczy a to bedzie miala niewiadomo jaki ciezki porod. Ale to sa glupote, kiedys kobiety tyli w ciazy jedli wszystko i niemieli problemow z porodem a tu po tylu latach by mialo cos sie zmienic :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
reklama
Oj tam oj tam wszystko nie ważne, ważne by dzieciaczki były zdrowe. Martwić sie bedziemy po ciazy zeby zrzucić balast nadliczbowy hehe
Ale przyznam ze głupota niektórych ludzi mnie rozwala. Ostatnio mój kolega zapytał czy nie wolałabym zapłacić zeby zrobili mi cesarkę?! Szok!!!

Do góry