reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Kurcze dziewczyny ale sie tu zagościło od wrażeń.
Gratuluje rozpakowanym majoweczkom.
Straciatella trzymam kciuki i pisz co i jak.
Myślałam ze bedziemy ze straciatella jedne z pierwszych a tu juz tyle przed nami. Straciatella sie pewnie zaraz rozpakuje a ja dalej siedzę...
Krocze mnie dziś boli masakrycznie. Normalnie nie moge chodzić, schylać sie nic. Z moim temperamentem czuje sie jak kaleka.
Byłam dziś w szpitalu pobrać posiew GBS i na ktg. Wyniki GBS za 7-10 dni, ktg wszystko dobrze. Z moim gin sie nie widziałam bo szedł na sale operacyjna na 2 cesarki, wiec usg nie było. Dobrze ze sie umowilam na piatek prywatnie to w koncu zrobie to usg bo i sie martwię czy wszystko dobrze i ciekawa jestem ile wazy.
Dziś mężu odebrał wózek wiec juz stoi u nas w domku w koncu. Nasz pies sie go boi. Kolor ma śliczny :) ImageUploadedByForum BabyBoom1397679619.219377.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397679619.219377.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397679619.219377.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 89
reklama
O jejku, nie zagladalam caly dzien a tu takie wiesci!
Gratuluje wszystkim rozpakowanym majoweczkom, ktore juz tula swe skarby....
Ale macie fajnie ze to juz "po"
Tez bym chciala :)
Boje sie porodu, boje sie bolu, boje sie ze cos pojdzie nie tak, wogole to im blizej to sie bardziej boje....
:-(

Ewe dzieki. No wlasnie chcieliśmy taki bardziej uniwersalny kolorek, dla dziewczynki i dla chłopca. Wzorki wiadomo fajne są ale sezonowo. W tym sezonie modne kropki tez mi sie podobały, ale maz juz dawno uparł sie na czerwony, to tez była moja pierwsza myśl i tak zostało.

reklama
madziulek gratulacje !!!
ależ majóweczki żeście się rozkręciły z tymi porodami ;) Spokojnie, spokojnie bo jeszcze maja nie ma ;)

wichurka śliczny kolorek. Na tej fotce kolor wpada mi w malinow. Taka czerwień malinowa :)

Do góry