reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Anitajas, czlowiek moze sie wystraszyc, ze to oczyszczanie jelit przed porodem, chyba jest cos takiego... :rolleyes:

Ostatnia edycja:
reklama
nanncy czyli w sumie bedziesz brac 16 dni hmm niby czasem zalecaja nawet 2 opakowania.A wizyte u swojego gina masz kiedy? bo jesli za jakis czas to moze zadzwon bo za duzo tych dzialan niepożądanych masz moim zdaniem

Agusimama gratuluję! Zdrówka dla Ciebie i córy! :) ale szybko poszło :szok:
Andzia Tobie też gratuluję! Trzymajcie się ciepło! I rośnijcie zdrowo :D

Ja siedzę z synkiem u rodziców, bo mąż całe dnie w robocie siedzi a Aleksander nie może wychodzić, bo właśnie kończy brać antybiotyk na zapalenie ucha. Nie mam zbyt dużo możliwości, żeby zaglądać na BB :-(
Trzymajcie się ciepło, zdrowo i dwupakach ;)
Wszystkiego najlepszego na Święta!

Wyszlam do lekarza i tu takie nowiny!

Agusimama i Andzia mamusie serdecznie Wam gratuluje!

W skrocie: mialam dzis m.in. 2 badania serca: EKG i USG serca- wszystko super! Bylam u kardiologa tez super. Przy okazji udalo mi sie zrobic wymaz na GBS, bo polozna miala chwile a to ten sam budynek, wiec extra. Badanie na posiew bylo mega szybkie. Zrobila to doslownie w 30sek. i o dziwo zero krepacji, bo gadalysmy, itd. Byla tez delikatna i nic nie poczulam. Potem mialam wizyte u diabetologa, ktory jest swietny. Pogadalismy, odpowiedzial na wszystkie moje pytania. Cudowny!

Iza, wspaniale ze wyniki sa dobre !!! Napewno jestes spokojniejsza :)

Sluchajcie, a jak u Was z uciskiem na przepone? Ktorejs juz sie zmniejszyl? Ja mam termin na sam poczatek maja i juz bym chciala poczuc ulge w oddychaniu a tu ani widu ani slychu :what:

mallaika zdrowka dla synka :tak: i wesołych świąt ;-)

nanncy to jak sie uda koniecznie dopytaj gina co i jak z tymi globulkami. A uscisk na przepone mam caly czas meczy mnie to srasznie.Taki piekacy ból mnie dopada :baffled:

iza_marta super ze wyniki ok i gratki udanych wizyt :tak:

reklama
Witam srodowo :)
Gratulacje dla swiezych mamusiek, duzo zdrowka dla Was i pociech :)

Dziekuje wszystkim za wsparcie i mile slowa:)
Bylam dzisiaj na kontroli. I moja kruszynka w dwa tygodnie przybrala 600 gram :o ostatnio mowili ze za malo wazy a dzisiaj jest w porzadku. Przeplyw krwii w pepowinie tez sie miesci w normie wiec nastepna kontrola za 2 tyg. :)

Ale co sie okazalo mala lezy bardzo nisko :o Bez przerwy czuje ucisk na szyjke. Lekarka mowila ze po obnizeniu zazwyczaj trwa to jeszcze 3-4 tyg. , ale moze sie zaczac w kazdej chwili... a jak zacznie sie przed niedziela to bedzie cc :o

Pozdrawiam Was serdecznie ;)

Do góry