reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Witam :)

Andzia gratuluję i Agusimama- gratulacje!!!!

Duzo sie wydazylo :) wczoraj niemialam jak wejsc na forum caly dzien w biegu. W koncu chyba jakas grypa mnie dopadla :O oby nie to bo zostalo 3,5 tygodnia do ciecia cesarskiego a niechcialam by brac jakis antybiotyk :( gardlo piecze, nos zakatazony :( szok caly czas wydmucham z nosa :( a niemam jak oddychac (duszesie, przez buzie ciezko - nieprzyzwyczajona) z oczu sie leje, piersi bola. Temperatura narazie w normie :) sprobuje czosnek porozkrsjac i w pokoju postawic na noc moze pomoze :) mam nadzieje :) jeszcze nawilzacz wlacze. Mam pewno sprzontania (musze to zrobic dis) i mialam pranie robic dis ale chyba se odpuszcze (zobacze jak bede dalej sie czuc).

Dziewczyny czy macie jakis domowy sposoby na katar? Bo on mnie dobija :(
Czy znacie moze jakies ogulne sposoby domowe na leczenia przeziebienia? Bo jak juz muwilam antybiotyku zabardzo by niechcialam brac :(
A tez tak gardlo piecze i pobolewa jak na angine szok

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
Straciatella to good luck!!

Oby szybko ten porod potrwal :)
Dawaj znac jak tam!!
Trzymam kciuki....

Dziewczyny!

U mnie skurcze co 5 minut i to chyba TEN czas :)
o rany, ale dzień pełen emocji! Straciatella powodzenia! Oby poszło szybko i w miarę bezboleśnie! Czekamy na info!

mimi, ja właśnie też "zdycham" od kilku dni. Ale dzisiaj o niebo jest lepiej. Na gardło polecam tantum Verde i *spam* i leżenie w łóżku cały dzień i dużo, dużo snu :)

Ostatnia edycja:
Witam i ja. Nie zagladam tu to i zapomniałam się pochwalić.
Staś urodził się siłami natury w 36tyg, 7.04 o 15.40, miał 2800 i 54cm. Po wizycie w inkubatorze, dogrzewaniu i naswietlaniu, bo dostał żołtaczki, już w domku!! :) Pozdrawiamy Cioteczki:*
gratuluję również świeżo upieczonym Mamusiom :*
Straciatella powodzeniaa i szybkiego porodu :)

iza_marta super że badania masz ok :-) ulga nie?
Nanncy ojjj tak...jak czasem się ułoży to masakra...dla mnie teraz najgorsze są bóle na dole
Straciatella wooow :-) to już za chwilę :-) powodzonka i dawaj znać kochana

reklama
Anitajas dzieki zobacze za tymi lekami jak bede w poblizu polskiej apteki, bo zadeleko odr mnie ona :(

Mieszkanko prawie wysprzantane :p jeszcze odkuzyc trzeba no i podlogi umyc w kuchnie i lazience :) obiad ugotowany (prawde mezus sie obrazil ze niebylo na 14 obiadu) bo wyskoczyl z pracy na chwile, trudno. Zje jak wruci :)

Ostatnia edycja:
Do góry