Juuustysienkaaa to straszne co napisalas! Bardzo Ci wspolczuje . Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Pisz na biezaco co i jak i zycze duzzzzooo zdrowia! Mam nadzieje, ze jeszcze bedzie sie smiac z tego tu n forum. Bedzie dobrze...musi byc . Sciskam mocno!
reklama
juuustysienkaaa
Fanka BB :)
Iza_marta dziekuje
To moje pierwsze dziecko. Staralismy sie dlugie miesiace i wyczekujemy niecierpliwie. Nie wyobrazam sobie teraz przy koncu stracic jej. Postaram sie pisac na bierzaco, pewnie jak beda dobre wiesci to przyjdzie mi latwiej, bo jak sa zle to nic mi sie nie chce.
To moje pierwsze dziecko. Staralismy sie dlugie miesiace i wyczekujemy niecierpliwie. Nie wyobrazam sobie teraz przy koncu stracic jej. Postaram sie pisac na bierzaco, pewnie jak beda dobre wiesci to przyjdzie mi latwiej, bo jak sa zle to nic mi sie nie chce.
martyyyyna
martyyyna to raczej Twoja goni moją, bo ja 11.04 miałam usg i Lili wtedy ważyła 3200 g więc Twoja jest maleńka przy mojej :-)
Jaranti miałam na myśli to, że jest między naszymi terminami leciutko ponad tydzień a między dziećmi różnica kilograma. I że Twoja Lili goni czytaj pędzi z przybieraniem na wadze :-)
Juuustysienkaaa wcale mnie to nie dziwi, bo tez bym nie chciala, zeby byly jakies problemy na samej koncowce. Ale tak jak mowie trzeba wierzyc, ze bedzie dobrze choc czasami jest z tym ciezko. Zawsze mozesz do nas napisac o kazdej porze dnia i nocy . Musimy sie wspierac wzajemnie!
diabliczka00
diabliczka a ty zakonczylas swoje odczulanie ???
Tak już tak...tzn na pewien okres, bo z alergii się nie wyleczysz Teraz muszę się zgłosić po badania bo jakieś robiłam i na wizytę w celu weryfikacji mego leczenia . Mam nadzieję że zdążę przed robakiem mym :-)
funia te piwo to na szybszy poród czy z racji że wszystko ok? gratki udanej wizyty
Mama.O no to czekamy teraz :-) super że wszystko dobrze / zgagę też mam
justysienka na dole w odpowiedzi w dolnym lewym rogu jest opcja...klikasz i wszystko powraca :-) chociaż zdarzało się i Mi że szlag mnie trafiał bo nie działało albo zapisało tylko parę zdań także...
Jak to pogrzebem jakiś głupi? Powinien Cię uspokoić a nie dobijać jeszcze
Spokojnie kochana, dobrze że dostałaś te zastrzyki na płucka , ale TY już prawie zaczynasz 35 tydzień także nie bój ;-)i informuj nas na bieżąco :* Pamiętaj że stres i smutanie źle wpływa na dzidzię Powodzenia Uszka do góry maleńka :*
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Taka byłam dumna ze swoich paznokci... i co? Wiadomo... że jakaś ... mi zauroczyła najpierw jeden mi poleciał ale luuuuz delikatnie podcięłam , dzisiaj na ciuchach z boku zadra w kciuku a potem jak zmywałam kubki to malutki tak do skórki ehhhhh a takie miałam długie :-( Nie malowałam ich tylko traktowałam bezbarwnym bo bałam się że w każdej chwili urodzę...więc teraz mogę śmiało iść na porodówkę nie będą się bać jak bym im wbiła szpony
Wieczorkiem zamówiliśmy sobie pizzę ojjjj jedna była z ostrymi papryczkami myslałam że mi wypali jęzor
bita21
Zaciekawiona BB
Justysienka, wiem ze ciezko ale postaraj sie myslec pozytywnie, pamietaj ze Twoje samopoczucie odczuwa Twoje malenstwo, uszka do gory i nie dopuszczaj zlych mysli do siebie... trzymam kciuki kochana i odpoczywaj jak najwiecej!
Powiem Ci ze nam jakis czas temu wykryli u malucha nieprawidlowosci z serduszkiem..... tzn serce jest powiekszone a do tego plyn w osierdziu..... bylismy skierowani do specjalisty i tez nie bylo kolorowo..... teraz plyn juz sie wchlonal ale serduszkojest nadal powiekszone :--( staram sie myslec pozytywnie, choc czasem przychodza dziwne mysli..... dlatego dobrze Cie rozumiem.
Sciskam mocno
Glowa do gory, dobrze bedzie
Powiem Ci ze nam jakis czas temu wykryli u malucha nieprawidlowosci z serduszkiem..... tzn serce jest powiekszone a do tego plyn w osierdziu..... bylismy skierowani do specjalisty i tez nie bylo kolorowo..... teraz plyn juz sie wchlonal ale serduszkojest nadal powiekszone :--( staram sie myslec pozytywnie, choc czasem przychodza dziwne mysli..... dlatego dobrze Cie rozumiem.
Sciskam mocno
Glowa do gory, dobrze bedzie
sylwuskavol
Dziś znowu oglądałam porody na TVN style i przypomniałao mi się, że mąż się ze mnie śmiał, że byłam czerwona jak burak przy ostatnich parciach.
No i zaczęłam się pakować - mam już kosmetyczke skompletowaną
Co do wagi to ja mam już +16 i jeszcze przede mną ponad 5tyg i duuuużo czekolady, ale usprawiedliwiam się, że po porodzie prędko jej nie skosztuję ( a przynajmniej taką mam nadzieję, że będę karmić i będzie dietka). U mnie jak wróciłam po porodzie do domu to było właśnie -7kg, na kolejny dzięń jeszcze -1kg a potem to już wolniej, ale w 5 m-cy poszlo -9kg.
diabliczka chyba muszę się do Ciebie wybrać do stalówki:-), u mnie nigdy nic nie ma w tych ciucholandach
trochę Was podczytywałam, ale ciężko się zebrać z moim szogunkiem do kompa.
jaranti ładna waga 3200g - moja tyle miała przy porodzie i teraz chyba będzie podobnie, no i mały wydaje się niższy, bo Natalka była chydziudka i dłuuuuga. A u mnie nawet częsty seksik nie przyspieszył pierwszego porodu, ale ale nie poddawajcie się ;-)
Dobrej nocki
ps jest tu ktoś jeszcze z małymi dzieciaczkami, bo jakoś po suwaczkach nie widzę nikogo oprócz Ewe, była kurczaczek z podobnym wiekowo szkrabem, ale gdzieś zniknęła
No i zaczęłam się pakować - mam już kosmetyczke skompletowaną
Co do wagi to ja mam już +16 i jeszcze przede mną ponad 5tyg i duuuużo czekolady, ale usprawiedliwiam się, że po porodzie prędko jej nie skosztuję ( a przynajmniej taką mam nadzieję, że będę karmić i będzie dietka). U mnie jak wróciłam po porodzie do domu to było właśnie -7kg, na kolejny dzięń jeszcze -1kg a potem to już wolniej, ale w 5 m-cy poszlo -9kg.
diabliczka chyba muszę się do Ciebie wybrać do stalówki:-), u mnie nigdy nic nie ma w tych ciucholandach
trochę Was podczytywałam, ale ciężko się zebrać z moim szogunkiem do kompa.
jaranti ładna waga 3200g - moja tyle miała przy porodzie i teraz chyba będzie podobnie, no i mały wydaje się niższy, bo Natalka była chydziudka i dłuuuuga. A u mnie nawet częsty seksik nie przyspieszył pierwszego porodu, ale ale nie poddawajcie się ;-)
Dobrej nocki
ps jest tu ktoś jeszcze z małymi dzieciaczkami, bo jakoś po suwaczkach nie widzę nikogo oprócz Ewe, była kurczaczek z podobnym wiekowo szkrabem, ale gdzieś zniknęła
diabliczka00
sylwuska zapraszam na wojsko i od razu do Mnie na kawkę :-)
reklama
diabliczka00
Ewe no jakby to ode mnie zależało :-) mam się dowiadywać dopiero po świętach, ale może jutro przydzwonię...
Na te wyniki z krwi czeka się do 6 tygodni ale to tylko takie dla wiadomości aby zobaczyć na ile pomogła szczepionka i ile jest alergii...jakoś tak
Na te wyniki z krwi czeka się do 6 tygodni ale to tylko takie dla wiadomości aby zobaczyć na ile pomogła szczepionka i ile jest alergii...jakoś tak
Podziel się: