reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
Iza_Marta nie przestraszyłaś :tak: Wole wiedzieć na czym stoję. Ja wkładam paluszka tam do końca i czuć taki dzyndzel. Ciężko mi to wytłumaczyć :-D Ale na zdjęciu jest pokazane:
szyjka_badanie.png
Jaranti wcześniej nie miałam rozwarcia, dzisiaj to zauważyłam. Rozwarcie mam wewnętrzne. Wszystkiego Najlepszego dla Misia :-)

Mój mąż jak mnie skurcz złapał to powiedział "Rodzisz? Nareszcie " I się cieszył jak małe dziecko :-D

Załączniki

• szyjka_badanie.png
    szyjka_badanie.png
    5,9 KB · Wyświetleń: 48
Ewe, diabliczka - mąż pojechał na wizytę do chirurga bo mu przełożyli... Ale jak wróci to ... hoho :-p

martyyyna to raczej Twoja goni moją, bo ja 11.04 miałam usg i Lili wtedy ważyła 3200 g :sorry2:więc Twoja jest maleńka przy mojej :-)

CzekamyNaIgorka nooo ja jakoś się boję sama badać, wolę jak mi lekarz paluchy wkłada, ja pewnie nic bym nie wyczuła... To kochana oszczędzaj się, mnie tak lekarz kazał, ja w sumie i tak funkcjonuję normalnie, ale różnie to bywa. U mnie wyczuł to przy badaniu, a póżniej jeszcze spojrzał na dopplera i też mu wyszedł 1 cm rozwarcia wewn.
Dziękuję za życzenia :-)

funia pięknie rośnie Zosia :-)

Hehe patrze na to zdjecie jak rozwarcie sprawdzac :) ja to normalnie majtek ubrac nie jestem w stania a zeby tam palucha wlozyc niedam rady :) okraglutka sie zrobilam :)
Mam wzrostu 152cm i jakies juz z 72kh :) brzuszek wielki, dupcia wielka, nuzki tez masywne :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

CzekamynaIgorka o to piekna wage masz :) ja juz prawie 30kg przybralam hehe zobaczymy jak pozniej to zleci, trzeba bedzie ruszyc dupcie na jakies bieganko czy co :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej!
Ja po usg, ktg i wizycie.

Młody nie zapuszcza tłuszczyku ale urósł. Jak na te tygodnie waga musza 3300. Za to nogi dr mówi długieeee ;-)
Skurcze są, szyjka przygotowana na poród ale kiedy rodzimy się okaże.
Łożysko 3 stopień - koniec ciąży.
Komoda nowa jest skręcona i już zapchana ciuszkami.
Torba grzecznie czeka w kącie.
Ja mam straszne nerwy i okropną zgagę.
Odmeldowywuję się dziewczyny. Miejcie się dobrze.
Pozdrawiam.

reklama
Witam wszystkie Panie :)
Dwa tygodnie temu w niedziele napisalam taaaaki dlugi post, a jak chcialam dodac to forum sie zawiesilo i poszlo sie rypac :(
W takim duzym skrocie to wyladowalam w szpitalu z podejrzeniem o ta cholestaze. Lezalam 4 dni. Na szczescie okazalo sie ze to musi byc od czegos innego ale przyczyny nie znalezli. W tamta srode mialam kontrole usg, ze wzgledu na kiepski przeplyw krwii w pepowinie i co sie okazalo... lekarz zaczal mnie pogrzebem dzidziusia straszyc jak nie zostane w szpitalu natychmiast! Podali mi zastrzyki wspomagajace rozwoj pluc malej i kroplowki. Znow trzy dni z zycia wyciete...
W piatek wyszlam i juz jutro znow kontrola. Mowie wam ze tak mnie to wszystko dobija ze az sie nic nie chce :(
Pozostaje mi czekac i sie modlic zeby sie nic nie stalo.
Czytam was na bierzaco, ale jakos nie moglam sie na odpisanie zebrac. Pozdrawiam :)

Do góry