reklama
CzekamyNaIgorka
Fanka BB :)
Iza_Marta nie przestraszyłaś Wole wiedzieć na czym stoję. Ja wkładam paluszka tam do końca i czuć taki dzyndzel. Ciężko mi to wytłumaczyć Ale na zdjęciu jest pokazane:
Jaranti wcześniej nie miałam rozwarcia, dzisiaj to zauważyłam. Rozwarcie mam wewnętrzne. Wszystkiego Najlepszego dla Misia :-)
Mój mąż jak mnie skurcz złapał to powiedział "Rodzisz? Nareszcie " I się cieszył jak małe dziecko
Jaranti wcześniej nie miałam rozwarcia, dzisiaj to zauważyłam. Rozwarcie mam wewnętrzne. Wszystkiego Najlepszego dla Misia :-)
Mój mąż jak mnie skurcz złapał to powiedział "Rodzisz? Nareszcie " I się cieszył jak małe dziecko
Załączniki
funia11
Wizyta udana,36 tydzień ,Zosia waży 2800,wszystko w porządku....poród raczej nie prędko,wszystko trzyma mocno,lekarz powiedział ,że piwa mogę się napić......:-)
CzekamyNaIgorka
Funia to gratulacje
Jaranti
Ewe, diabliczka - mąż pojechał na wizytę do chirurga bo mu przełożyli... Ale jak wróci to ... hoho
martyyyna to raczej Twoja goni moją, bo ja 11.04 miałam usg i Lili wtedy ważyła 3200 g więc Twoja jest maleńka przy mojej :-)
CzekamyNaIgorka nooo ja jakoś się boję sama badać, wolę jak mi lekarz paluchy wkłada, ja pewnie nic bym nie wyczuła... To kochana oszczędzaj się, mnie tak lekarz kazał, ja w sumie i tak funkcjonuję normalnie, ale różnie to bywa. U mnie wyczuł to przy badaniu, a póżniej jeszcze spojrzał na dopplera i też mu wyszedł 1 cm rozwarcia wewn.
Dziękuję za życzenia :-)
funia pięknie rośnie Zosia :-)
martyyyna to raczej Twoja goni moją, bo ja 11.04 miałam usg i Lili wtedy ważyła 3200 g więc Twoja jest maleńka przy mojej :-)
CzekamyNaIgorka nooo ja jakoś się boję sama badać, wolę jak mi lekarz paluchy wkłada, ja pewnie nic bym nie wyczuła... To kochana oszczędzaj się, mnie tak lekarz kazał, ja w sumie i tak funkcjonuję normalnie, ale różnie to bywa. U mnie wyczuł to przy badaniu, a póżniej jeszcze spojrzał na dopplera i też mu wyszedł 1 cm rozwarcia wewn.
Dziękuję za życzenia :-)
funia pięknie rośnie Zosia :-)
mimi4
Hehe patrze na to zdjecie jak rozwarcie sprawdzac ja to normalnie majtek ubrac nie jestem w stania a zeby tam palucha wlozyc niedam rady okraglutka sie zrobilam
Mam wzrostu 152cm i jakies juz z 72kh brzuszek wielki, dupcia wielka, nuzki tez masywne
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Mam wzrostu 152cm i jakies juz z 72kh brzuszek wielki, dupcia wielka, nuzki tez masywne
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
CzekamyNaIgorka
Mimi ja jeszcze daje rade, brzucha wielkiego nie mam Ja mam 150 cm i waże 53 kg rano, przed ciążą ważyłam 45.5 kg
Mama.O.
Hej!
Ja po usg, ktg i wizycie.
Młody nie zapuszcza tłuszczyku ale urósł. Jak na te tygodnie waga musza 3300. Za to nogi dr mówi długieeee ;-)
Skurcze są, szyjka przygotowana na poród ale kiedy rodzimy się okaże.
Łożysko 3 stopień - koniec ciąży.
Komoda nowa jest skręcona i już zapchana ciuszkami.
Torba grzecznie czeka w kącie.
Ja mam straszne nerwy i okropną zgagę.
Odmeldowywuję się dziewczyny. Miejcie się dobrze.
Pozdrawiam.
Ja po usg, ktg i wizycie.
Młody nie zapuszcza tłuszczyku ale urósł. Jak na te tygodnie waga musza 3300. Za to nogi dr mówi długieeee ;-)
Skurcze są, szyjka przygotowana na poród ale kiedy rodzimy się okaże.
Łożysko 3 stopień - koniec ciąży.
Komoda nowa jest skręcona i już zapchana ciuszkami.
Torba grzecznie czeka w kącie.
Ja mam straszne nerwy i okropną zgagę.
Odmeldowywuję się dziewczyny. Miejcie się dobrze.
Pozdrawiam.
reklama
juuustysienkaaa
Witam wszystkie Panie
Dwa tygodnie temu w niedziele napisalam taaaaki dlugi post, a jak chcialam dodac to forum sie zawiesilo i poszlo sie rypac
W takim duzym skrocie to wyladowalam w szpitalu z podejrzeniem o ta cholestaze. Lezalam 4 dni. Na szczescie okazalo sie ze to musi byc od czegos innego ale przyczyny nie znalezli. W tamta srode mialam kontrole usg, ze wzgledu na kiepski przeplyw krwii w pepowinie i co sie okazalo... lekarz zaczal mnie pogrzebem dzidziusia straszyc jak nie zostane w szpitalu natychmiast! Podali mi zastrzyki wspomagajace rozwoj pluc malej i kroplowki. Znow trzy dni z zycia wyciete...
W piatek wyszlam i juz jutro znow kontrola. Mowie wam ze tak mnie to wszystko dobija ze az sie nic nie chce
Pozostaje mi czekac i sie modlic zeby sie nic nie stalo.
Czytam was na bierzaco, ale jakos nie moglam sie na odpisanie zebrac. Pozdrawiam
Dwa tygodnie temu w niedziele napisalam taaaaki dlugi post, a jak chcialam dodac to forum sie zawiesilo i poszlo sie rypac
W takim duzym skrocie to wyladowalam w szpitalu z podejrzeniem o ta cholestaze. Lezalam 4 dni. Na szczescie okazalo sie ze to musi byc od czegos innego ale przyczyny nie znalezli. W tamta srode mialam kontrole usg, ze wzgledu na kiepski przeplyw krwii w pepowinie i co sie okazalo... lekarz zaczal mnie pogrzebem dzidziusia straszyc jak nie zostane w szpitalu natychmiast! Podali mi zastrzyki wspomagajace rozwoj pluc malej i kroplowki. Znow trzy dni z zycia wyciete...
W piatek wyszlam i juz jutro znow kontrola. Mowie wam ze tak mnie to wszystko dobija ze az sie nic nie chce
Pozostaje mi czekac i sie modlic zeby sie nic nie stalo.
Czytam was na bierzaco, ale jakos nie moglam sie na odpisanie zebrac. Pozdrawiam
Podziel się: