reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Askuno tak, wulgaryzmy na meczach to standard :(
Diabliczko wow! 38 tc to faktycznie tuz, tuż. Ale chyba cos z twoim suwaczkiem nie tak, bo pokazuje 37 tc - zaciął?

Ja wlasnie glownie z tel.klikam i BB przez fon jest upierdliwe :/

Od niedzieli jakieś przeziębienie dopadło. Dzisiaj w nocy mialam takie dreszcze, że szok.Ciekawe czy malenstwo szoku nie przezywalo w zwiazku z tym co się ze mna dzialo. Dzisiaj caly dzien w lozku (no mloda zawiozlam do przedszkola i po powrocie do pizamki i siup do łóżka) z przerwami na jedzenie i pomiar cukru. Gdyby nie to pewnie przespalabym caly dzien a tak to budzik mnie budzil na jedzenie i pomiary.
Dobra znikam bo sil brak. Miłego :)

reklama
diabliczka jak się zachęci to znajdą się chęci, jak się popieści to się zmieści.... Także dziś wsiadam na byka, bo nam w sumie zostały ze 2 pozycje, tyle daję radę :tak::-)

anitajas - suwaczek się nie zaciął, diabliczka zakończyła 37 tydzień ciąży i idzie jej już 38 tydzień :-)

dołączam do Was +18 kg w ciąży, a to jeszcze nie koniec :no: ale co tam jak Lilianna zdrowa to mi nie szkoda tego dupska :-) nio i diabliczka te zestawienie działa uspokajająco :-D

Witam
u nas paskudnej pogody ciag dalszy :no: w nocy byla u nas kolejna burza :dry: olan minimum na dzis wykonany pranie zrobione obiad na dwa dni ;-) Jedna łazienka,wiatrolap i kotłownia posprzatane.

czekamynaigorka wspolczuje zachowania tesciowej :dry: powiem Ci ze pozniej bedzie gorzej o ile mieszkacie blisko ;-) jak sie bada szyjke samemu ?? :szok:

diabliczka nie robilam bo lekarka mowi ze jest za mala niby mozna juz u 3 latka robic ale lepiej pozniej bo dziecko powinno lezec jak naprowadza te alergeny na plecy. Poki co nie wyobrazam sibie tego :szok: Emi by nie polezala tyle no way. super zakupki ;-)

jaranti jesli maż nie bedzie mial ochoty to mu powiedz ze to w slusznym celu trzeba zrobic :-p

Askuno tak, wulgaryzmy na meczach to standard :(
Diabliczko wow! 38 tc to faktycznie tuz, tuż. Ale chyba cos z twoim suwaczkiem nie tak, bo pokazuje 37 tc - zaciął?

Na tych suwaczkach się tak liczy...skończony 37 zaczęty 38 :-) bo w telefonie też tak mi pokazuje :-) I u Was wszystkich też tak tydzień do przodu :-)
zdrówka kochana :*

Jaranti dobre i 2 :-) zawsze to lepiej niż wcale :)

Ewe na plecy?????? :szok::szok::szok::szok: u nas robi się na wewnętrznej części ręki...nakłuwa i czeka nie wiem...15 min? Potem mierzą wgł skali

Jaranti jestem jakiś tydzień do tyłu z terminem a moja Lili ważyła 8 kwietnia niecałe 2300 więc Twoja malutka nieźle goni :-)
Ja się urodziłam 6 dni po terminie z wagą 2800 i 48 cm więc moja Lilka chyba też nie będzie kolosem :-D

diabliczko to uczucie jest tylko w kostce i to w jednej, to po prostu taka silna potrzeba poruszania stopą :baffled: Nie jest to skurcz, a magnez to łykam już ho ho od 20 tyg :-)
A co do ubrań to ja na szczęście wchodzę we wszystkie sprzed ciąży, no wiadomo oprócz spodni :-D Na razie mam +7 kg :-)
Też Was pocieszę - moja koleżanka przytyła w ciąży 15 kg i już na drugi dzień po porodzie miała tylko 5 kg nadbagażu :tak: Który też zniknął jej w ciągu miesiąca a nawet nie karmiła piersią :szok: Liczę na to samo :-D

diabliczka hmm musze dopytac przy okazji pediatry o te testy moze dalo by sie na rece :tak:

martyna po powrocie do domu ze szpitala sie wazylam i mialam jakies 8kg mniej :tak:

Damy radę zobaczycie :-) Ja mam silne postanowienie, że zrzucę jeszcze jakieś dodatkowe kg bo ich mam troszkę za dużo :dry: Będę latać z wózkiem do rodziców na drugi koniec miasta (jakieś 2,5 km :-D). Wiadomo przy dziecku też się nalatamy, nie zawsze zdąży się zjeść posiłek, no i nie będzie czasu na opychanie się słodyczami - mam nadzieję :-D Mam takie piękne wizje siebie w spodniach 2 rozmiary mniejszych niż zwykle :tak:

readerle w takim razie u mnie to będzie zespół niespokojnej nogi :-D Łudzę się, że to ma związek z ciążą i właśnie jakimś uciskiem na nerw :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewe byc może u Was tak jest ...każda przychodnia alergologiczna ma inaczej...ja nie słyszałam o pleckach , ale też może być związane z wiekiem...im mniejsze np... Tak jak czas odczulania...w poprzedniej miałam max 3.5 roku a tutaj mam max 5 lat...także co miasto to inaczej :-)

Do góry