reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Lena ja też uwielbiam ogórkową, nawet mam w lodówce :tak: rano jak wstaję to też mnie aż ssie z głodu. Dzisiaj rano byłam na badaniach w laboratorium bo wczoraj mi gin wypisała co powinnam zrobić i musiałam być na czczo... myślałam, że z głodu zaraz padnę :-D

reklama
karmelowa- jak to wszystko pięknie ujęłaś :) A co do tego syropu z cebuli to ja sama czesto robie. A ten z apteki to jest na tej samej zasadzie? Czy coś do niego jeszcze dodają? Ja tez mam dziś gości i samotne porządki:crazy:
Anetka- dane uzupełnione:tak:
Lena- chyba właśnie tak zrobię, zwale na leki :p :-D

Ja również jestem zwolenniczką ogórkowej :) Ogólnie kwaśnego. Jakoś słodkie do mnie nie przemawia, hmm chociaż od wczoraj coś mnie bierze na jakąś dobrą czekoladę :D :szok:

A jak juz jesteśmy przy jedzeniu to powiedzcie mi, bo słyszałam ze nie można jeść grzybów w ciąży? Prawda czy jakiś kolejny zabobon??

Tak wnioskując z naszej listy majówek to widzę że większość mamy podwójnych mam :);-)

Porządki wzywają brrrr:wściekła/y: na szczeście dzisiaj mam ciut więcej energi ;-)

Ewelinka nie można jeść grzybów w ciąży podczas karmienia i dzieci do chyba 3 roku życia nie powinny jeść. Grzyby są ciężkostrawne i mają jakieś tam związki, które nie zdrowe dla dzidziora. Tak oczywiście słyszałam :)

Anetka- to ze podczas karmienia i małe dzieci to wiedziałam. Ale ze w ciąży tez?? O matko a ja mam takie chęci na zapiekanki ze szok :szok:
Anetusia78- witaj serdecznie :) Napisz coś więcej o sobie :)

Też słyszałam ze grzybów lepiej unikać za względu na chitynę, ale polecam wam boczniaki. Maja delikatny smak i sa bardzo polecane w ciąży ze względu na wartości odżywcze, minerały i łatwo przyswajalne białko.

reklama
Do góry