Lena ja też uwielbiam ogórkową, nawet mam w lodówce rano jak wstaję to też mnie aż ssie z głodu. Dzisiaj rano byłam na badaniach w laboratorium bo wczoraj mi gin wypisała co powinnam zrobić i musiałam być na czczo... myślałam, że z głodu zaraz padnę
reklama
nadzieja1984
Fanka BB :)
Witam nowe Majoweczki)
nadzieja1984 - nie powinno sie jesc łososia w ciazy oraz podawac malym dzieciom- gdzies tam wyczytalam
Hej, łosoś pieczony czy gotowany jest jaj najbardziej polecany, nie można surowego i wedzonego... ;-)
nadzieja1984
No i po plackach ziemniaczanych juz jestem ;-) wszystko przez Was!
ewelinka2106
karmelowa- jak to wszystko pięknie ujęłaś A co do tego syropu z cebuli to ja sama czesto robie. A ten z apteki to jest na tej samej zasadzie? Czy coś do niego jeszcze dodają? Ja tez mam dziś gości i samotne porządki
Anetka- dane uzupełnione
Lena- chyba właśnie tak zrobię, zwale na leki
Ja również jestem zwolenniczką ogórkowej Ogólnie kwaśnego. Jakoś słodkie do mnie nie przemawia, hmm chociaż od wczoraj coś mnie bierze na jakąś dobrą czekoladę
A jak juz jesteśmy przy jedzeniu to powiedzcie mi, bo słyszałam ze nie można jeść grzybów w ciąży? Prawda czy jakiś kolejny zabobon??
Tak wnioskując z naszej listy majówek to widzę że większość mamy podwójnych mam ;-)
Porządki wzywają brrrr na szczeście dzisiaj mam ciut więcej energi ;-)
Anetka- dane uzupełnione
Lena- chyba właśnie tak zrobię, zwale na leki
Ja również jestem zwolenniczką ogórkowej Ogólnie kwaśnego. Jakoś słodkie do mnie nie przemawia, hmm chociaż od wczoraj coś mnie bierze na jakąś dobrą czekoladę
A jak juz jesteśmy przy jedzeniu to powiedzcie mi, bo słyszałam ze nie można jeść grzybów w ciąży? Prawda czy jakiś kolejny zabobon??
Tak wnioskując z naszej listy majówek to widzę że większość mamy podwójnych mam ;-)
Porządki wzywają brrrr na szczeście dzisiaj mam ciut więcej energi ;-)
Anetusia78
Zaciekawiona BB
witam moge do was dołączyć termin na 5 .05 było by fajnie bo mam już córkę 6.06 ale zobaczymy:-)
ewelinka2106
Anetka- to ze podczas karmienia i małe dzieci to wiedziałam. Ale ze w ciąży tez?? O matko a ja mam takie chęci na zapiekanki ze szok
Anetusia78- witaj serdecznie Napisz coś więcej o sobie
Anetusia78- witaj serdecznie Napisz coś więcej o sobie
nadzieja1984
Też słyszałam ze grzybów lepiej unikać za względu na chitynę, ale polecam wam boczniaki. Maja delikatny smak i sa bardzo polecane w ciąży ze względu na wartości odżywcze, minerały i łatwo przyswajalne białko.
reklama
nadzieja1984
witam moge do was dołączyć termin na 5 .05 było by fajnie bo mam już córkę 6.06 ale zobaczymy:-)
Witamy! :-*
Podziel się: