Witam wszytskie majóweczki,cieszę się, że nas przybywa:-)
Ja ostatnio troche zaniedbałam forum, ze dwa dni nawet nie zajrzałam. Nie wiem co się ze mna dzieje, ale ogarnia mnie totalna niemoc. Po 8 godz w pracy wracam padnięta, ledwo wytrzymuje do 20, potem ide spac razem córką. Ona tez daje mi popalić, bo rosną jej 5ki i noce bywają ciężkie, do tego łapie nas przeziębienie. Mnie bardzo boli w krzyżu, mała ciągle chce na ręce ostatnio, czasem jej ulegam ale wiem, że nie powinnam dźwigać. Marzy mi się cały dzień leżenia na kanapie........
niuniaa- u mnie tez zimno i pada i nawet pies nie chce na spacer
fajnie, że masz karte ciąży- ja jeszcze nawet na wizycie nie byłam;-)
nadzieja1984- tez jestem rozdrażniona i płaczliwa, to przez hormony:-)ale z mężem kłóce się mniej niż w poprzedniej ciąży. ja miałam ecoli w moczu w pierwszej ciąży i brałam antybiotyk. Podobno dzidzi nie szkodzi
a jesli chodzi o paciorkowca w pochwie to nie miałam ale wiem ze przy porodzie podają antybiotyk i chyba dziecku też,ale pewna nie jestem
ewelinka- ja powiedziałabym po prostu, że nie piję
Anetusia78- oby dzidzia trafiła w termin
pat&mom- nie stresuj sie tylko odpoczywaj a na pewno wszystko będzie dobrze.
stazi- jakie Ty masz sny kobieto!!! może to przez te sprzeczki z mężem tak odreagowujesz? krótkie wakacje w związku dobrze Wam zrobią. Stęsknicie się. Mogę zapytać jak długo po ślubie jesteście?
Troche Ci współczuje kłoptów z facetem,ale mój tez nie był inny kiedys. Po prostu przestałam z tym walczyć. Wszytsko się zmieniło po urodzeniu Nelki, teraz jesteśmy dla niego najwazniejsze. Trzymam kciuki, żeby i u Was dziecko odwróciło jego świat do góry nogami!
karmelowa- ale się uśmiałam
a takiemu sponsorowi to dziękujemy!
Tyle pisałyscie o tym jedzeniu, że slinka mi ciekła. lece i ja kończyć obiad. do potem!