mi_lva ogórasy kupuje różnie...teraz np w Kauflandzie były dobre
ale ogólnie cała zimę jedliśmy na kanapkach...
iza_marta ja w ciąży używam oliwki do ciała po prysznicu...z twarzy zrezygnowałam bo wszystko mnie uczula , ale co śmieszne nawet mi nie ściąga skóry a mam bardzo suchą...czasami może
Aśku no właśnie tak to jest z docenianiem ludzi :/ ale już niedługo Ci zostało :*
martyyyyna ja też taki kalendarz mam , super sprawa
)))
Nanncy jak se dajesz radę z cukrzycą? Masz jakąś specjalną dietę...widzę że u Ciebie się poprawiło i jestem optymistycznie nastawiona...wreszcie
tak trzymać
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hejo
Dużo nie produkujecie, bałam się że Was nie nadrobię a tutaj na luzie
Czytając ciągle się zastanawiałam gdzie ta opcja "Dziękuję" a tutaj proszę zmienili grafikę i jest po lewej na dole
Rozstępów nie mam jak na razie, czysty brzuszek...cellulit na nogach jak zawsze :/ W ogóle strasznie podskoczył mi brzuch i ledwo się ruszam ( jest taki wielki
) ...a co za tym idzie? Uciska mnie na górze prze okropnie
Mały kopie jak oszalały, więc to mi rekompensuje wszystko.
Moja szkoła rodzenia się skończyła niestety, więc siedzę już w domu...luby dalej pracuje w domu i jest super, bo mam z kim pogadać w ciągu dnia, zrobić kawkę
...strasznie mnie to podbudowało bo miałam fatalny okres...buziaki
Ogólnie samopoczucie coraz słabsze...w poniedziałek wizyta, ale nie wiem czy będą dobre wieści, bo mało poprawy