reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Witam, witam. :);-)

U mnie zmiany wyprawkowe.. :-) Szwagierka już nie obrażona, ;-) i dostałam pierwszą część rzeczy dla Mai.:-p Łóżeczko, fotelik do auta, matę edukacyjną, wanienkę i jakieś zabawki. :-):-D Wózek zamówiony,:-) czekam na ciuszki i za miesiąc zaczynam prać. :-) Kosmetykę będę dokupować stopniowo, więc do połowy kwietnia powinnam mieć już wszystko. ;-)

Dzisiaj tańcę, chociaż czarną mam wizję, bo już sie takim toczkiem stałam. :tak::-p Poza tym, ze się toczę to fizycznie czuje się bardzo dobrze, nawet udało mi się dzisiaj ze dwa metry podbiec, haha. :-D:-D

Aśku - to zdrowiej..;-) Jak kołyska będzie na miejscu, wstaw
fotkę. :-)

izamarta - Ja stosuje Babydream z Rosmanna, oliwke i emulsje. ;-)
Rano się smaruje oliwką, a wieczorem emulsją. :):-) Brzuszek
gładziutki, ale na dupce i z tyłu ud mi delikatne wyszły.:-:)baffled:

Mama.O - ile ja bym dała, żeby mieć miejsce na łóżeczko i kołyskę :sorry2:
niestety muszę pocieszyć się tylko łóżeczkiem.:-(

funia - to Gratki zakupu autka :-) i oby to nie żadna poważna
bakteria..;-)

reklama
CzekamyNaIgorka ja mam cukrzyce ciazowa i u mnie nigdy nie pojawil sie cukier w moczu. Nie mialam tez zadnych objawow i jak na razie jem wszystko oprocz slodyczy i fast food ;). Ale wiem, ze kazdy organizm jest inny i kazda kobieta jest inna :), wiec jeszcze moga mi te cukry zaczac szalec.

Burak jeszcze nic ;-) generalnie pracodawca jako pracodawca... Wydymano mnie i jeszcze kilkanaście osób z mojego centrum :dry: tak się wkurzylam ... O 14 wyszłam wściekła :dry: poczułam się zajebiscie doceniona :-(

})i({ korzystam z telefonu, przepraszam za literówki })i({

Natuszka21 na dupce to niestety mam stare, bo mialam problemy ze zdrowiem i dosc gwaltownie przytylam. Chcialam brzusio miec ladny, bo po ciazy planuje jeszcze paradowac w bikini na plazy ;). Pewnie najwczesniej za rok, bo teraz kg przybywaja w ekspresowym tempie. Choc u mnie przez ta cukrzyce jest spadek o ok 3 kg.

Dziękuję bardzo za odpowiedzi :tak:
Ptysia lekarz mówił że do końca tego tygodnia mam czas z glukozą bo maluszek jest młodszy także jeszcze 28 tygodnia nie ma :tak:

Zastanawia mnie też to, że na wizycie lekarz w karcie pisze wiek maleństwa, tzn tydzień. Przykład. Byłam w 26 tygodniu na wizycie w kacie mam zapisane ; 23 tydzien.

Ostatnia edycja:
witam wtorkowo:-)
dziś M już nareszcie powinien dowiedzieć się co z tym przejściem na zmiany tak nas długo trzymają z niepewności:baffled:

pojechaliśmy wczoraj po łóżeczko:-D :-Dest śliczne w stanie idealnym tylko jest jeden problem czuć go takim starym stęchłym domem wiecie o jaki zapach chodzi mam nadzieję że jak go dokładnie umyję to za pare dni wywietrzeje:sorry2:

hej :tak:
u nas szaro, buro :dry: brakuje już mi słoneczka :-D tak ma być do końca tygodnia, niestety ...

w związku z wqrwem na pracodawcę, rozpisałam sobie piątki do końca marca jako wolne. Jedynie we dwa piątki (z moimi dyżurami weekendowymi) przyjadę na 4 godzinki ;-) nie chcę brać zwolnienia, bo chcę pociągnąć dyżury weekendowe ... zawsze to dodatkowe 700 zł będzie ;-)

pierwsza noc w nowej sypialni zaliczona :laugh2: no fajniasto wyszło :tak: jeszcze tylko dokończenie roboty (jak tapeta dojdzie) i będzie super, super :tak:
dzisiejsze popołudnie z obiadem na mieście, dokupieniem pierdół poremontowych, porządkami w pokoju Mrówka ... zaś będę wieczorem padnięta :dry:

reklama
Witam wtorkowo ;-) Jestem po glukozie, wyniki do odebrania z glukozy aż w piątek :-( Powiem szczerze, że nie było tak źle ;-) Pielęgniarka obliczyła mi który tydzień żeby wiedzieć i wyszło jej, że 26 :szok: Kafelki w łazience na ścianie prawie cale położone, najgorsze jest to, że mój tata i mąż się mijają, bo albo jeden w pracy albo drugi i to potem taka robota. Ale za to mamy przedpokój prawie skończony, lampę trzeba tylko kupić :tak:

Do góry