Natuszka21
Fanka BB :)
Witam, witam. ;-)
U mnie zmiany wyprawkowe.. :-) Szwagierka już nie obrażona, ;-) i dostałam pierwszą część rzeczy dla Mai. Łóżeczko, fotelik do auta, matę edukacyjną, wanienkę i jakieś zabawki. :-) Wózek zamówiony,:-) czekam na ciuszki i za miesiąc zaczynam prać. :-) Kosmetykę będę dokupować stopniowo, więc do połowy kwietnia powinnam mieć już wszystko. ;-)
Dzisiaj tańcę, chociaż czarną mam wizję, bo już sie takim toczkiem stałam. Poza tym, ze się toczę to fizycznie czuje się bardzo dobrze, nawet udało mi się dzisiaj ze dwa metry podbiec, haha.
Aśku - to zdrowiej..;-) Jak kołyska będzie na miejscu, wstaw
fotkę. :-)
izamarta - Ja stosuje Babydream z Rosmanna, oliwke i emulsje. ;-)
Rano się smaruje oliwką, a wieczorem emulsją. :-) Brzuszek
gładziutki, ale na dupce i z tyłu ud mi delikatne wyszły.:-baffled:
Mama.O - ile ja bym dała, żeby mieć miejsce na łóżeczko i kołyskę
niestety muszę pocieszyć się tylko łóżeczkiem.:-(
funia - to Gratki zakupu autka :-) i oby to nie żadna poważna
bakteria..;-)
U mnie zmiany wyprawkowe.. :-) Szwagierka już nie obrażona, ;-) i dostałam pierwszą część rzeczy dla Mai. Łóżeczko, fotelik do auta, matę edukacyjną, wanienkę i jakieś zabawki. :-) Wózek zamówiony,:-) czekam na ciuszki i za miesiąc zaczynam prać. :-) Kosmetykę będę dokupować stopniowo, więc do połowy kwietnia powinnam mieć już wszystko. ;-)
Dzisiaj tańcę, chociaż czarną mam wizję, bo już sie takim toczkiem stałam. Poza tym, ze się toczę to fizycznie czuje się bardzo dobrze, nawet udało mi się dzisiaj ze dwa metry podbiec, haha.
Aśku - to zdrowiej..;-) Jak kołyska będzie na miejscu, wstaw
fotkę. :-)
izamarta - Ja stosuje Babydream z Rosmanna, oliwke i emulsje. ;-)
Rano się smaruje oliwką, a wieczorem emulsją. :-) Brzuszek
gładziutki, ale na dupce i z tyłu ud mi delikatne wyszły.:-baffled:
Mama.O - ile ja bym dała, żeby mieć miejsce na łóżeczko i kołyskę
niestety muszę pocieszyć się tylko łóżeczkiem.:-(
funia - to Gratki zakupu autka :-) i oby to nie żadna poważna
bakteria..;-)