reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

hej
Emilka pojechala z tesciowa :tak: a ja mam w planie zrobic dzis kilka rzeczy ale mniej forsujacych niz wczorajsze mycie podlog :-D zapowiada sie przepiekna pogoda :tak: cudownie slonko swieci szkoda ze spacerek dzis odpada ze wzgledu na te oskrzela :-( ale jutro jade do kontroli to łapne troche powietrza ;-)

Iza_marta
lezalam przed samym porodem z Emi byla ze mna na sali dziewczyna ktora miala cukrzyce ciazowa i rowniez podjeto proby porodu SN u niej bo chciala ale skonczylo sie CC to u niej 4 dni po mnie urodzila zdrowego i slicznego Filipka ;-) nie wiem jak jest w Koperniku ale to juz zobaczysz co Ci gin powie i diabetolog bo nie mam pojecia czy cukrzyca jest wskazaniem do CC ?? nie martw sie nie taka CC straszna jak mowia ;-) kazda przechodzi inaczej z reszta tak samo jak SN.Z tym wyjatkiem ze na CC idziesz na termin a SN to juz loteria bo mozesz urodzic od 38 tc do 42 tc. wiec rozrzut niezly :tak:
Jaranti tez tak mialam przed urodzeniem Emi bałam sie wziaść na rece malenstwa takie ;-) ale zobaczysz po wyjsciu ze szpitala i pierwszej samodzielnej kąpieli swojej coreczki bedziesz juz bardziej pewna :tak:

reklama
hej hej hje :tak:
a jednak trafiliśmy na przeszkody :dry: developer się nie postarał ;-) opóźnienie jednego dnia zyskaliśmy ;-) ale dzięki temu mamy dzisiaj cały dzień na zakup farby i tapety ;-) i może za wykładziną do komfortu podjedziemy ;-) :tak:

ale mi wczoraj pizza wyszła :szok: szwagier się zamlaskał :-D szwagierka super gotuje, więc ciężko mi ją przebić ;-) ale wczoraj mlaskał i mlaskał :tak: mąż chwalił (oj rosłam, rosłam), Mrówek zjadł więcej ode mnie :tak: :-) potwierdzam, im mniej składników, tym lepsza pizza ;-)

Juliano będzie porannym ptaszkiem :-D jak braciszek ;-) zaś mnie obudził swoim wyginam śmiało ciało ;-) no, ale ... taki budzik to ja rozumiem ;-)

plany na dziś :-D farby, tapety ;-) z racji niedzieli prac roboczych nie ma ;-) spacerki mile widziane :tak: pogoda cudna, cudniasta ;-) aczkolwiek muszę auto oskrobać ;-) przymroziło w nocy ;-)

na obiad karkóweczka pieczona w woreczku :tak: do tego sałata ze śmietaną ;-) mam chcicę na to ;-)

JARANTI bo wszystkie Antki to fajne chłopaki ;-)

NANNCY szczerze powiedziawszy, twoje posty są wiecznie takie same. Staramy się tobie pomóc, ale odbijamy się od ściany. Ty nawet nie starasz się postępować zgodnie z naszymi radami. Jak chcesz uzyskać wsparcie, skoro nawet go nie chcesz?? Tłumaczysz się tym, że masz problemy z równowagą psychiczną ... a nie masz problemów z jakąś cholerną egocentrycznością??
tylko ty, ty i ty ...

kawa wypita, jogurt wciągnięty ;-) czas po świeże pieczywko jechać :tak: i zakupki na obiad zrobić ;-) póki ludziów nie ma w mięsnym ;-) wczoraj za kiełbaskami na śniadanie stałam ponad 10 minut ... stękałam, brzuch wypychałam i nic nie pomagało :-D

Ostatnia edycja:
Dzień doberek.Już niedziela,piękna pogoda(oby tak zostało)Wczoraj byliśmy u znajomych ,trochę nam zeszło,ale o dziwo "malutka"była bardzo grzeczna,nawet plecy mnie nie bolały.....wniosek....chodzić po znajomych.Pozdrawiamy serdecznie,buziaki.

witam witam u nas piękne słoneczko:-D
M w pracusi jutro mam nadzieję dowiemy się co z tymi jego zmianami ale obawiam się że kierownik go nie puści bo jest potrzebny ale ma iść do szefa szefów poprosić ehh z tymi Czechami to masakra;-)

wichurka one nie były typowo ciążowe ale ja mam takie na prawde wyjątkowo długie albo po szmateksach poszukaj bo wiem że z takimi najzwyklejszymi jest największy problem:tak:
natuszka o kurcze jaka urocza szwagierka:szok: dziwię się że tak wszystkim chce być to wiąże się z mega kosztami;-) a zachowuje się fakt jak przedszkolak pewnie nie da wam wyprawki zaszantażuje was ehhh ludzie...:eek:
iza_marta nie fają masz teściową nie rozumię takich ludzi na prawdę ja bym się obraziła i nie poszła ale skoro M cię prosi to wpadła bym tylko na chwile po co się denerwować:tak: i trzymamy kciuki żeby było wszystko ok:-)
Aśku uwielbiam takie zakupy :-D
niestety remont kojarzy mi się tylko z naszym cudownym sąsiadem który już od 1.5miesiąca wierci o tak dziwnych porach że mamy ochotę go udusić:wściekła/y: wczoraj zachciało mu się przed 20 jak człowiek na spokojnie chce tv obejrzeć no mówie wam siły na niego nie mamy M chciał się ubrać w ciuchy robocze i pójść do niego z pytaniem czy nie pomóc bo ileż można K###A wiercić:no: no ale ma prawo i nic nie zrobimy współczuję tym co mieszkają bezpośrednio obok niego

wczoraj muszę przyznać zrobiłam jednak spagetti na szybko bo miałam dużo sprzątania i jakoś już nie chciało mi się paprać z tymi gołąbkami ale będą dzisiaj:-D

Aśku ostatnio byłam mile zaskoczona, gdyż stałam w niekończoncej się kolejce w H&M i nagle Pani z kasy wołała, że zaprasza Panią w ciąży :D. A my z mężem rozglądaliśmy się o kogo chodzi :). Ale się uśmialiśmy :).

Mi_lva dziękuję :) plus jest taki, że kupiła ręczniczki dla mojej córeczki ;)

Ostatnia edycja:
Nanncy, jak zauważysz to nie bywam na BB i w ogóle mnie Twoje posty nie interesują. Weszłam w historię Twoich postów żeby zobaczyć czy kiedykolwiek pisałaś coś pozytywnego i niestety NIE. Chcesz to się dołuj, szczerze to mam to gdzieś :) jak w takim pięknym stanie nie potrafisz się cieszyć to Ci współczuję. Właśnie ze względu na tak negatywne osoby przestałam bywać na BB.

Aesthete jakie negatywne ;) czasem ktos ponarzeka czy popsioczy na cos a tak to same usmiechniete mordeczki :D:D:D Ja to bywam falami ;) pisze caly czas albo nie odzywam sie przez kilka dni ;).

Mi_lva to moj maz jest biedny, bo mu caly czas narzekam jak mi sie juz ciezej rusza, itd. Czasami przez to czuje sie mniej seksowna i zastanawiam sie czy to nie sprawia, ze moze patrzec na mnie jak na starsza Pania ;). To tak o narzekaniu ;). Ale wiem o co Ci chodzi :).

reklama
aj Mężowi też narzekam zwłaszcza jak te durne kości spojeniowe mi dokuczają stękam przy obracaniu jak stara babcia:tak: ale on jest kochany ciągle powtarza że jestem piękna i takie tam :-D

Do góry