reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

reklama
Asku mojmaz jeszcze w drodze, daleko ma wiec bedzie dopiero wieczorem.
Obawiam sie ze on bardziej zmeczony bedzie niz ja :dry: No ale mamy mnostwo czasu na nadrabianie zaleglosci;-).... i wczoraj sie caly dzien na bostwo robilam:cool2:trzeba bylo sie wkoncu do porzadku doprowadzic:tak:
asia20.09 Ja tez znam taka salatke z brokulow, fety, tylko pomidory suszone do tego i slonecznik prazony i oliwa....:-p mniam

Dzis powiedzialam w pracy ze bede pracowac do konca marca, normalnie kamien z serca...:happy2: Musze im dac az 6 tyg czasu jak chce isc na macierzynski, dlatego sie dzis zdecydowalam, bo trudno mi przewidziec jak to dalej bedzie i do kiedy wytrzymam....

Mowie szefowej ze mam 13 na plusie...... a ona funtow? a ja nie, kilogramow:szok::szok: normalnie nie uwierzyla mi hehe.

Za to moje golabki wyszly rewelacyjne:sorry2:, wrzucilabym fotke, ale nie chce nikogo torturowac:-D

Aha i pogoda tez sie u nas poprawia, choc jeszcze do wiosny daleko na razie +1.:eek:

ja z przymusu oglądałam ;-) oglądałam, bo przełączyłam już na mecz Barcy ;-) co by Ślubnemu zrobić frajdę :tak: skoro już po pilota wstałam, to wciągnęłam kinder pingui :dry: pod ręką był ;-)

a teraz mykam już, mykam :tak: dokończyć szykowanie ;-) kąpiel i z kindlem do wyrka :tak: jutro już środa :-D jak bosko :-D :-D

Ewe1985 my nie mamy usg na kazdej wizycie, ale maz chodzi ze mna dzielnie na kazde badania i wizyty. Nawet na pobieranie krwi. Wszedzie mnie wozi i bardzo dba o mnie, bo sie martwi po tym jak zmedlalam, ze cos mi sie stanie :(. A jeszcze jak wyszyly mi te problemy to juz calkiem sie martwi :(.

CzekamyNaIgorka ano to już inna bajka, mój jak idzie ze mną to do gabinetu wchodzi, nie ma bata :-)
Teraz jak będę ustalać wizytę u gina to musze wybrać jakąś wieczorną porę by lubego zabrać ze sobą.
Bo w ten piątek idę sama.

Aśku
spróbuję zapamiętać :-)

reklama
Do góry