dzięki za pamysły sałatkowe ;-) przepis Asi z fetą spowodował, że mam teraz ochotę na sałatkę pieczarkową
babie w ciąży nie dogodzisz ;-)
może zmobilizuję się i coś zrobię w weekend, ale tak jakoś sałatki z majonezem/jogurtem tak jakoś ... mam też ochotę na sałatkę z bobu ;-) ale na świeży muszę jeszcze poczekać, a jak już będzie, to ze względu na wzdymacza nie będę mogła jeść ;-) chyba, że (.)(.) karmić nie będę ;-)
boli mnie kręgosłup
po przedszkolu polazłam z Mrówkiem do sklepu na drobne zakupy i za wędlinami stałam ponad 10 minut
gdyby nie to, że oni te wędliny robią na miejscu, dałabym sobie spokój ;-) ale dobre mają, więc uparcie stałam
po zakupach wczłapałam się do auta i mówię do Mrówka: jeszcze trzy miesiące, nie wiem jak my dam radę
a Mrówek do mnie: ja tam dam radę, ale to ty Julka nosisz
kochany ten mój nicpoń ;-) mimo że czasami mnie doprowadza do prawdziwej wściekłości ;-)
czas szykować rzeczy do pracy
kanapki, ubrania ... jakaś taka zdołowana się czuję, więc nie mam motywacji do niczego
tylko spałabym i spała ;-)
no i kurczę, drugi dzień mi nogi spuchły w pracy
od siedzenia przy biurku
bosko
oooo ... liga mistrzów dzisiaj gra
zapomniałam ślubnemu kupić słonecznik
a zawsze mu na mecz kupuję ... skleroza ;-) nie chce mi się już lecieć, dodatkowo Mrówek śpi już, więc nie mam jak wyjść ...
gratki dziewczynki wizyt
ja mam dzień po moim 34 urodzinach ;-)
CZEKAMYnaIGORKA a widzisz, chłop zaskakuje i podczytuje ;-) Julek miał 700 g na ostatniej wizycie (06.02) i mi ginka stękała, że może być duży jak brat
liczę, że jednak nie będzie ;-) ja miałam 3200 (3 tygodnie przed terminem), Ślubny 2700 (miesiąc przed terminem), a klocek Mrówek 4100 (zgodnie wg om) ... z jednej strony takie 4100 to mniej stresu ;-) nie bałam się go nosić i tarmosić
ale z drugiej strony zaś wypychać takiego klocka moją magiczną dziurką ... ;-)
DANUSIU i jak powrót męża? możesz chodzić