reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Witam w nowym tygdniu.

Nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, że mój syn poszedł do przedszkola:-D. Mam nadzieję, że znowu czegoś nie przywlecze. Chyba potrzebowałam chwili spokoju.

Jutro chyba wybiorę się na glukozę. Mus to mus. Będę miała to świństwo za sobą.

reklama
witam ze słonecznego Jastrzębia:-D
wiosna wiosna wiosna ach to ty:-D:-D:-D normalnie pachnie wiosną:tak:

Nanncy bardzo współczuję sytuacji ale pamiętaj że to za niedługo się skończy urodzisz ślicznego dzidziusia będziesz chodzić na spacerki i cieszyć się wszystkim teraz jak piszesz trzeba jakoś ten okres przemęczyć szkoda że rodzina zachowuje się nie fajnie może porozmawiaj poproś wiem że nie chcesz się poniżać ale jak mus to mus

CzekamyNaIgorka fajnie że wesele się udało co to za zazdrośnik z twojego M;-)

dziś jedziemy na urodziny do babci M hmm chyba wrócę z pełnym słodkości brzusiem mały już się cieszy:-D chcę zrobić resztę zakupów przez allegro najlepiej od jednego sprzedawcy taka wielką paczkę ale kurka rurka nie mogę się zdecydować tyle tego jest :szok::-D

witam :-)

słoneczko, słoneczko :tak: wczoraj tak nieśmiało wyglądało, a dzisiaj full wypas - pięknie :-D bosko ;-)

ślubny uradowany z wizyty w Lerloy Merlin :-p tapeta wybrana (w domu dopiero, bo na miejscu nie było wyboru za fajnego), co prawda nie taka jak mi się marzy ... ale przejrzałam wczoraj kilkaset różnych wzorów i nie znalazłam takiej jaką chcę ;-) jak wzór fajny, to nie taki kolor, jak kolor ten wymarzony, to nie taki wzór ;-) ostatecznie coś tam wybraliśmy :tak: wykładzina podobny problem ;-) jak ten kolor, to nie ta długość ;-) ale z wykładziną to będzie akurat łatwo ;-) kolory farb wybrane :tak: Mrówek sobie wybrał farbę czarną :-D ostatecznie zgodził się na odcienie zielonego ;-) tapetę też sobie zamarzył :tak: z linią metra :tak: chce niech ma ;-)
zakupione pierdołki typu wałki ;-) teraz zmobilizować się do wyniesienia Mrówka :dry: z tym troszkę ciężko, bo nie ma go gdzie wynieść :dry: chyba do dużego pokoju wstawimy ;-) a łóżko do nas, jak gdzieś wejdzie ;-)
wieczorem wracają z Wrocławia teście (teściowa miała operację oka), przywiozą mi zakupy z ikei :-D m.in. lampy do nowej sypialni :-D już marzę by je pomacać i popstrykać nimi ;-)
wtorek/środa startujemy :tak: najgorsze, że ślubny ma zajęte popołudnia, więc kiepsko z tempem roboty będzie :dry: no, ale najważniejsze by zacząć :tak:

ANETKAA ej ej, co to za doły depresyjne?
mimo mojego wyglądu ciążowego :crazy: mężulek zachwyca się, oj zachwyca :tak: najważniejsze, że on pożera mnie wzrokiem ;-) mimo niedoskonałości coraz bardziej widocznych :dry:

MI_LVA już dawno pisałam, że czuć wiosnę ;-) no w mordę, pięknie!! :tak:
ja zakupy rozbiję na kilka sklepów internetowych ;-) z tego co kojarzę: kosmetyki dla maleństwa i starszego rodzeństwa - ziaja.com; sudocrem, gaciory, maść do brodawek, sól fizjologiczną, itp. pierdoły apteczne - doz.pl; zależy mi na odbiorze w punkcie ;-) by nie latać za kurierami, tudzież nie stać w kolejkach pocztowych :tak: najbardziej kocham odbierać w paczkomatach ;-) i takich sprzedawców sobie wybieram :tak:

Piękne,cudne,fantastyczne słoneczko,jak ja je kocham!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jutro wizyta w końcu popatrzę na mój(chyba nasz) Cud.Dzisiaj trochę biegania muszę PIT oddać.Wczoraj byliśmy na zakupach,poszalałam ,była z nami mama M ,już dla Wnusi kupiłaby pół sklepu.....w końcu zgodziłam się na pajacyka.....jeszcze jest czas.....jutro Babcie umówiły się na seans ,po wizycie liczą na płytę i nie mam wyjścia muszę kupić filmik.:-)Pozdrawiam serdecznie.

ja tez staram sie teraz tak zamawiac zeby w paczkomacie odebrac - genialna sprawa ;)

a ja sie teraz nuuuudze jak mops - dziecko moje na ferie wyjechalo - wroci za tydzien, J bedzie dopiero w czwartek-piatek a ja nie wiem co z soba poczac - nikt mi prania nie generuje, sprzatac nie mam co, na zakupy siily nie mam -tylko po jakas spozywke dla siebie wyskocze........

Ptysia powinnas sie cieszyc ;) ile mam marzy o takim luksusie ;) wez ksiazke w lapke, albo ogladaj tv lub wez kapiel i zrob maseczke, bo za niedlugo bedzie jeszcze dzidzius i przez nastepny rok raczej nudno nie bedzie ;)

To forum to jedyna forma kontaktu z otoczeniem...
Jest mi po prostu bardzo ciezko... Nie wiem co wiecej napisac...

Dlatego kochana zacznij dostrzegać więcej plusów, wierzę że Ci ciężko i nie jest tak że my Cię jakoś tępimy tylko martwimy się o Twój stan...właśnie zacznij wychodzić na zewnątrz na spacery...ja sama non stop siedzę w domu, nie wychodzę prawie w ogóle tyle co czasem z lubym na zakupy. Otwieram sobie codziennie okna i tyle mam świeżego powietrza...sama na początku nie mogłam sobie poradzić z tzw "depresją" denerwowało mnie że nie mogę iść do pracy, funkcjonować normalnie, jeść co chcę a najbardziej mi doskwierał mój stan...Musiałam się wziąć w kupę i właśnie te forum troszkę mnie podbudowało bo zaczęłam się udzielać i każdy dzień przynosi jakieś niespodzianki nawet jak się siedzi w domu...dużo daje mi internet, bo bez niego byłoby fatalnie...
Wypożycz sobie książki, niech Twój podjedzie i coś weźmie o ciąży, dzieciach ale nic z chorobami...ciężko się przemóc do czytania ale jak już coś wciągnie :-) współczuje Ci takich bliskich, ale jak to mówią ich się nie wybiera...nie pokazuj swojej bezradności babci niech nie ma satysfakcji że sobie nie radzisz kochana...bądź dzielna i silna i pisz z nami jak najwięcej...;-)

Aśku ohhhoooo to u Ciebie pełen power będzie :-) no no może byś wrzuciła te tapetki :) bo póki będzie po to doczekać się nie będzie można :-D:-D:-D

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej hej mamuśki :) u mnie dzisiaj przecudne słoneczko zagląda przez okno aż chciałoby się wyjść, nie wiem ile jest stopni bo zepsuł nam się termometr więc dupa...może się wybiorę do biblioteki potem jak będzie mi się chciało...Ja właśnie popijam kawkę i nadrobię wszystkie zaległości netowe.

Ptysia powinnas sie cieszyc ;) ile mam marzy o takim luksusie ;) wez ksiazke w lapke, albo ogladaj tv lub wez kapiel i zrob maseczke, bo za niedlugo bedzie jeszcze dzidzius i przez nastepny rok raczej nudno nie bedzie ;)

nie lubie byc tak calkiem sama :) moze dlatego ze 2-3 razy w miesiacu tak mam - ze kilka dni jestem sama :)

ile mozna czytac? hehehe :-) a kapiele w ciazy sobie odpuszczam - poza tym w dzien nie lubie :) w TV w dzien nic nie ma.......ech....

Ptysia ja wlasnie po kapieli i odpoczywam sobie na sofie :) a potem na miasto zalatwiac roznw rzeczy. Tez wole wieczorem, ale nie zawsze mam czas. Dla mnie kapiel to zawsze czas relaksu :). Jak tylko ide do wanny maz juz wie, ze tak do godz po wyjsciu to jest czas tylko dla mnie :). Czesto sam napuszcza mi wody i wlewa jakis fajny plyn, ktory sam wczesniej kupil ;). Zreszta on sie kapie z ksiazka i browarem i tez znika na dlugo :D.

reklama
PTYSIA to może wciągnij się w jakieś seriale ;-)

DIABLICZKO :-D eh, wrzucę końcowy efekt ;-)

wczoraj podjęłam decyzję :-D pracuję do końca marca ;-) muszę jeszcze kierownictwo powiadomić ;-)

Do góry