reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

co do wanny to nie umiem w niej lezec dluzej niz 15 min :-D

Asku - ogladam rozne seriale - ale ile mozna ogladac - 10 lat temu potrafilam ogladac do 4 rano - teraz 2-3 odcinki ;)

ciezka sprawa ze mna :)

jak nie bylam w ciazy to szlam na lyzwy, na basen, na rower, robilam mega porzadki.... teraz sie nie da niestety ;)

reklama
basen odpuszczam - nie chce kusic losu i na koniec dostac jakiegos syfa :) a i tak nie mam kostiumu w ktory bym weszla :p

ale marudze, co? :happy:

Witam :-)

Ptysia
co do basenu to masz rację, mnie ciągle kusi ale jakoś tak się boję że coś załapie :tak:

Dziewczyny, co do pieluszek jednorazowych to jakie byście poleciły??? Bo przecież jest tutaj dużo doświadczonych mam :-):tak:

Ja bym chciała na początek spróbować happy bo maja takie fajne wycięcie na pępek i wydają się dość solidne :-) co myślicie ??

U mnie piękna pogoda jest dzisiaj, zaraz wybieram się na spacerek... :-D:-D a potem obiad na który jeszcze nawet nie mam pomysłu, coś nie mam apetytu. mam chwilę że jem za dwóch ale tez są chwilę że coś mnie tak odrzuca od jedzenia :tak::tak:

NATALKA każde dziecko inne ;-) mój na początku był na pampersie :tak: po roczku wprowadzałam różne ;-) huggies, dada ;-) belli jakoś nigdy nie kupiłam ;-)

PTYSIA to życzę powodzenia :-D :laugh2:

iza_marta aż się zawstydziłam :zawstydzona/y: nigdy nie mówił, ze jest zazdrosny ani tego nie ukazywał. Szczerze mówiąc byłam pod wrażeniem :-D Zaimponowało mi to :tak:

Hejka!

U Was slonko u mnie deszcz :-) ale dalej mam dobry humor, nawet w pracy mi go nie zepsuja. Powiedzialam do jednego menadzera, ze jak bede szla do jego dzialu w tym tyg to czy moze mi podstawic papiery wyzej (zawsze sa nisko I trzeba sie schylac dobre 30min- godzine zeby znalezc to co trzeba). Dla niego to nie problem- 5 minut roboty dla mnie schylanie sie to jest problem, niby nie mam duzego brzusza ale boli mnie jak sie schylam, taki nieprzyjemny ucisk jest wtedy no I plecy mnie tez bola. A on do mnie z fochem, ze moze w takim razie nie powinnam juz w ogole nic robic :o a co to moja wina, ze odkad im powiedzialam o ciazy oni przestali mnie szkolic I to co umiem to wystarcza na pol dnia roboty jak nie mniej? No ale mowie ok, pogadam z szefowa (suuuper nie moge sie doczekac :/) I zobaczymy co zadecyduje :/

Diabliczko niestey nie wiem jak oni tego ananaska zrobili nawet pomyslu nie mam jak sie robi taka panierke
Czekamy to fajno, ze wesele udane
Asku o nie! Nie mozesz isc tak wczesnie na urlop, jestes moja inspiracja do pracy :D inspiracja I motywacja :D

reklama
Asku o nie! Nie mozesz isc tak wczesnie na urlop, jestes moja inspiracja do pracy :D inspiracja I motywacja :D
zawstydzasz :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
po przeliczeniu nie opłaca mi się pracować dłużej ;-) chyba, że zejdę w kwietniu na urlop ;-) ale dni urlopowych potrzebuję na okres po macierzyńskim ;-) po podpisaniu układu zbiorowego wychodzi, że jeden dzień zwolnienia w miesiącu to dla mnie utrata premii miesięcznej :dry: więc ze ślubnym postanowiliśmy - na koniec marca mam zwolnić obroty ;-) i przyznam - cieszę się z tej decyzji ;-) dojazd do pracy na 7 jest dla mnie już małym wyzwaniem ;-) po nockach wstających, pobudka przed 6 to katorga :dry:

Do góry