reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Diabliczka ja czuje sie dobrze. Dziś wyników jeszcze nie ma. Zrobili mi dziś usg szyjki i na szczęście nie skróciła sie bardziej.
Nie wiem kiedy wyjde, bez pessara mnie nie wypuszcza, a zeby założyć musi byc wynik posiewu z pochwy, musza sprawdzić czy tam sie nic nie hoduje bo jak sie hoduje to najpierw bedą leczyć. O i tak sprawa wyglada :(

reklama
WICHURKO powrotu, powrotu do domku!
szybkiego niczym złota Justyna Kowalczyk :-D

w moim szpitalu to chociaż jest dodatkowa super stołówka ;-) jak z Mrówkiem leżałam na pediatrii, to jedzenie było mniam, mniam :tak: niestety Mrówek zjadał całą porcję, więc musiałam ową stołówką się wspierać ;-)

O to chodzi Asku ze nie moge chodzić i zejść sobie na dół do bufetu :(
A tu dla mnie wszystko nie takie jak lubię, obiady nie takie, wędliny nie takie, zupy mleczne nie takie, twarożek nie taki....

Wichurka to faktycznie bardzo długo się czeka u ciebie na posiew ja miałam robione ze względu na powracające upławy ok 20tc i czekałam 1 dzień tylko, u mnie na szczęście wszystko ok, widocznie taki mój urok :tak:

Tobie życzę aby też tak było u Ciebie abyś szybciutko wróciła do domu :-);-)

Dziewczyny mam pytanie czy chodzicie do szkoły rodzenia? Nie wiem czy trzeba czy dam rade bez tego, czy sama będę wiedziała jak przeć i w ogóle. Poradźcie, będę wdzięczna.

Dziewczyny mam pytanie czy chodzicie do szkoły rodzenia? Nie wiem czy trzeba czy dam rade bez tego, czy sama będę wiedziała jak przeć i w ogóle. Poradźcie, będę wdzięczna.
w pierwszej ciąży chodziłam ;-) i mi bardzo pomogły ćwiczenia :tak: szczególnie przetrwać skurcze w domu ;-) bo po dotarciu na IP niewiele pamiętam :-D

reklama
Ja parę dni temu wciągnęłam tortille z kebabem :D O Macu to już nie wspominam nawet, za czesto wjeżdża ;D Ale byłam ostatnio na ofercie śniadaniowej i mieli pare jakichś takich chyba okresowych kanapek moja nazywała się Nowy York i była cuuuuuudowna :D Lepsza niż te wszystkie normalne ;)

A u mnie jutro na obiadek pizza ! Właśnie mój robot kuchenny zrobił mi ciasto (<3) i teraz dobę poleży w lodówce :) (polecam, jest lepsze !)

Do góry