reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

butelka zawsze się przyda ;-) chociaż po to by podać soczek marchewkowy (od 3mż) ;-)

CZEKAMYnaIGORKA no sorka, ale dobry kebab to dobry kebab :-D

Julian bardzo lubi kebaba ;-) wczoraj najnormalniej nie wytrzymałam ;-) i tak miesiąc bez kebaba byłam, więc prawie jak narkoman na głodzie ;-)

reklama
Hej
Wczoraj byłam w SR. Ale numer dowiedziałam się, że teraz do pomocy rozwarcia stosują takie urządzenie z bąbelkiem wodnym - nie wiem jak to się nazywa...ale działa tak, że wkłada się to w szyjkę macicy i ono się zwiększa stopniowo - cudo kurcze faktycznie niecała dekada minęła od ostatniego mojego porodu a tu takie zmiany. :szok:
Dziś mój brzuch jest większy ode mnie :-) Ja nie wiem ale im większy tym bardziej się cieszę

Trzymajta się :happy2:

Dziewczyny czy Wy chcecie mnie wykończyć, od rana czytać o kebabie to jak zabójstwo !!! :zawstydzona/y::-p

Natalka
ja butelki mam, smoczek też. Kupiłam - jak na razie się nie przydadzą, ale juz będą w zapasie.

BigMac :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ojjjj, taki wspaniały BigMac :laugh2: mmmmmm ;-)

też się staram ograniczać takie żarcie ;-) ale są rzeczy które lubię :tak: BigMac, Twister, no i polski kebab :-D

Cześć dziewczyny. Ja wczoraj odwiedziłam ten przybytek wszelkiego zła - ale tylko wciągnęłam frytki i mcwrapa :-p niestety mojego ulubionego kebaba zamknęli, więc chcąc, nie chcąc się ograniczam, bo inne nie są takie dobre :-)
Wiem, że to wszystko niezdrowe jest, ale się nie mogę powstrzymać... trudno :cool2:

diabliczka ja czytalam twojego posta a tam to bedzie moj pierwszy porod a ja przeczytalam to nie bedzie moj pierwsyz porod :-D i stad moje pytanie:-) sorki za pomylke ;-) niestety kaszle mnie nadal :angry: ja czyszcze wanne z tego zółtego zacieku plynem W5 z Lidla za bodajze 4zl bardzo skuteczny biel idelana wychodzi :tak:

Ooo widzisz spróbuje tyle że ten zaciek to już stary, poprzedni lokator zaniedbał strasznie...ale kupie już wszystkiego się imam...

wichurka, Jaranti nawet nie wiedziałam że ze względu na bakterie...myślałam że bardziej z przyjemności i dobrego wyglądu...

Danusia pytanie nie głupie :-) ja miałam też pytać :-p

Asku kebab to chodzi za mną od tamtego piątku :-p wczoraj nawet gadaliśmy z lubym...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dzisiaj nie mam siły na nic, ale pewnie się zbiorę żeby skończyć ten syf , poza tym muszę się czymś zająć żeby nie myśleć negatywnie o życiu...dobija mnie ta bezsilność...W nocy miałam jak zwykle koszmary, jakieś przepaście...rzeki...brak mostów...ehhh już mam dość tych wszystkich kłopotów Najchętniej zaszyłabym się gdzieś w zaciszu i przespała ten okres...
3 dzien z rzędu objadam się parówkami na gorąco :szok: Wczoraj wtryniłam chipsy bo za mną już chodziły...smaka mam na te pierogi z owocami mmm Na dworze szaro i buro aż głowa boli
Tak mi się błogo spało nad ranem po nie przespanej nocy a mój robak ułożył się i wypychał na maxa obie strony brzucha :szok: normalnie nie dało się leżeć na boku bo dawał fest...więc obudził mnie a tak mi się oczy kleiły...nie ma dobrze heh :-)

Ostatnia edycja:
Tak czytam te wasze zachcianki żywieniowe to aż mnie skręca... Tu w szpitalu jest jedzenie masakryczne. Dobrze ze maz mi codziennie dowozi. Dziś mam ogromna ochotę na qurrito z kfc hmm pyszotka

reklama
Do góry