reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
iza_marta czasami mi się wydaje, że robi mi na złość. Pół dnia czekałam na niego aż przyjdzie z pracy, zrobiłam mu fajny obiad to go oczywiście nie zjadł, wolał auto robić :-( Czasami aż się płakać chce :-(

CzekamyNaIgorka wcale mnie to nie dziwi :(. Moj maz tez tak czasami postepuje, potem chodze jak struta i jest mi niesamowicie przykro juz nie mowiac o tym, ze czuje sie zawiedziona a on sie zachowuje jak gdyby nigdy nic i jest usmiechniety od ucha do ucha. Panowie sa z Marsa i oni nie kumaja niektorych rzeczy :(. Glowa do gory to minie choc wiem jak Ci jest przykro!

Iza_marta jest dokładnie tak jak piszesz, byłam tam na chwile to on uśmiechnięty jakby się bawił w najlepsze. Wolałam pójść do domu :tak:

CzekamyNaIgorka wlasnie wrocil, moze ma mozlowosc teleportacji ;). Faceci nie mysla i oni czasami sobie nie zdaja sprawy z tego co robia i dlatego tak jest :). Oni maja bardzo proste potrzeby nie to co my :p. Musze zmykac, bo lece do szkoly rodzenia :D.

hej
my dzis bardzo aktywnie od rana.Bylam na badaniach bo w pon. mam endo we wt. mam gina.Udalo mi sie calkiem bez kolejki wejsc z Emi do pediatry bo ma paskudny ten kaszel i na szczescie osluchowa czysta i gardlo czyste wszystko co jej podaje mam podawac dalej i dodatkowo jeszcze Pulneo ( wzielam w kroplach bo mniej jest do wypicia ;-) ) potem pojechalysmy do M1 zeby kupic starter do Play zebym mogla za free rozmawiac z mężem :-) potem do Lidla piżamy porazka :wściekła/y:cale w nadruk z kwiatami i takie sztywne :angry:wiec musze jutro podjechac do Tesco po pizame.Emilka w drodze powrotnej nabrala ochoty na kopytka i musialam z nia podjechac do baru mlecznego bo powiedziala ze nie wytrzymac az wrocimy do domu i jest glodna teraz ;-)
natalka ja w poprzedniej ciazy kupilam 2 butelki z Aventu jedna do tej pory mam w opakowaniu ;-) moje dziecko nie chcialo pic soczkow,wody z butelki :sorry2: przeszla od razu na niekapka wiec w nasyzm przypadku butelki byly zbednym zakupem ;-) choc kilka jeszcze jej kupilam bo myslalam ze jej Avent nie podchodzi a ona poprostu nie chciala pic z butelki tylko z niekapka.To samo tyczy sie smoczka kupilam jej smoczek i tez miala go raptem pare razy w ustach ;-) wszystko zalezy jaki Ci sie egzemplarz trafi ;-)
czekamy udanej imprezki zycze ;-) oj mezus nie powinien ciezarowki wkurzac :baffled:
diabliczka żeś mi narobila smaka na parowki :szok: jutro jade kupic dzis mi sie juz nie chce auta odpalac i Emi ubierac ;-)
wichurka trzymam kciuki za wyniki z wymazu niech zakladaja co maja zalozyc zebys mogla juz w domu lezec ;-)
monika w tej ciazy nie za czesto mam uplawy ale w poprzedniej to mialam tak jak Ty musialam uzywac wkladek a na dodatek non stop nawracaly mi zapalenia pochwy i non stop bralam jakies globulki :szok:
jaranti slodko,slodko ;-)
iza_marta w H&M kupuje Emi ciuchy zawsze na wyprzedazach najblizsza bedzie w okolicach czerwca wiec jak dasz rade wstrzymaj sie z zakupami ;-)

reklama
Natalka nie wiem czy długo czy nie, od razu mówili ze tydzień trzeba bedzie poczekać. To chyba nie od nich zależy. Po prostu bakterie potrzebują czasu zeby wyrosnąć, ciekawe tylko czy te dobre czy chorobotwórcze?

Do góry