reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Wichurka, a jakiej dlugosci masz ta szyjke? Rozwiera sie? Przypomnij mi... Ja tez dzis ide do gina i troche sie boje ze szyjka zmiekla znow

reklama
Helołłłł:) Głupio mi się zrobiło że u Was przygotowania idą pełną parą więc wyciągnęłam ciuchy i jestem w szoku. Ubranek na 56 i 62 mam od cholery. Nie wiem na co mi tyle było :) Chociaż Bartek urodził się malutki bo 51 cm, więc nam się przydały. Za to tych większych rozmiarów mam malutko, może mi koleżanka jeszcze nie wszystkie oddała bo jej pożyczałam.
Co do mc donaldsa to z Bartkiem leżałam codziennie- takie miałam ciśnienie no i 16 kg miałam na koniec ciąży na plusie. Teraz unikam i już 13 więcej a gdzie do końca.

Mama.O ten bąbelek to nie takie cudo ponoć cholernie boli bo koleżanka miała.

Wichurko zamęczą Cię w tym szpitalu. Wracaj szybko do domu :)

Diabliczka-podziwiam Cię z tym sprzątaniem
Natuszka ja na piersiach mam błękitne żyłki, a właściwie żyły
Natalka2014 ja butelki i smoczki kupuję od razu (przy pierwszym dziecku butelka przydała się już w 10 dobie, więc lepiej mieć w domu)

Dziewczyny ja też mam pytanie. Czy któraś z Was ma upławy? Pytam , bo przed ciążą, to ja nawet wkładek nie używałam, a teraz muszę. Sączy się ze mnie jakby woda. Nie jest to mocz, bo jest z luteiną. Czytałam, że przy braniu luteiny dopochwowej, tak jest i wcześniej też tak miałam, tylko w mniejszej ilości. A teraz jest dużo więcej. Im większy brzuch, tym więcej tej wydzieliny.

Andzia nie zamierzam chodzić do szkoły rodzenia, ale niedługo przedzwonie do położnej środowiskowej i ona przyjeżdza raz w tygodnia. Podobno uczy takich rzeczy.

MonikaZgierz
ja mam bardzo duże upławy, ale gin mówi, że to normalne. Jeżeli zapach jest ok to nic się nie dzieje. Bez wkładek się nie obejdzie.

________________-

Jutro jadę na badania, zabieram ze sobą mamę żeby mi się nie nudziło :-) Bo czeka mnie ta nieszczęsna glukoza.
Boję się ...
Dzisiaj już nie wytrzymałam i wstawiłam pierwsze pranie. Jak to słodko wygląda :zawstydzona/y::tak:
Obraz 004.jpg

Załączniki

• Obraz 004.jpg
    Obraz 004.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 42
  • Obraz 004.jpg
    Obraz 004.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 63
Monika ja też mam upławy i lekarz mówi że to nic złego, jeżeli zapach jest okej. Ja bez wkładek się nie obejdę.
Jaranti słodko to wygląda :tak: Aż się buzia uśmiecha jak się na to patrzy :tak:

Jaranti WOW!!!!! Az mi dech zaparlo!

Wlasnie wrocilam z uczelni. Nie bylo mnie w domu od rana i jestem mega zmeczona, ale sesja prawie zdana w pierwszych terminach. Niestety mam dwie poprawki, ale udalo mi sie zrobic jak najwiecej bylam w stanie. Powiem Wam szczerze, ze jestem z siebie dumna, bo czuje sie roznie i nie zawsze mam sile ani ochote na nauke :).
Bylam w h&m maja tak cudne ubranka, ze moglabym wszystko kupic, ale wyszlam z pustymi rekami, bo w portfelu pusto :(. Znalazlam tez kilka rzeczy dla siebie np trampki a'la skorza (mowcie co chcecie kocham trampki...najlepiej takie w miare eleganckie) i buty na malej szpilce....musze jakos meza naciagnac, ale cos czuje, ze bedzie ciezko, bo w marcu za studia musze zaplacic :(.

reklama
Jestem zła na męża !! Jutro idziemy na wesele, miał mi pomóc sprzątać, naszykować co trzeba jutro wziąć , a on poszedł do sąsiada auto malować :angry: Miał siedzieć w domu. Jeszcze co chwile mi dzwoni, ze mam jechać kupić to kupic tamto. :angry:

Do góry