reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

dzieki dziewczyny, tak wlasnie podejrzewalam ze to ma jeszcze jakis cel poza estetycznym oczywiscie:-). No wiec bede prasowac tez. Chyba pytanie nie za glupie skoro nikt mnie nie wysmial;-)

reklama
Dziewuszki mam pytanie. O ile obserwujac swoje cialo, nie zauwazylam zadnego rozstepu, o tyle martwi mnie jeden fakt. Cale moje cialo pokryte jest mnostwem blekitnych zylek, mam je nawet na szyi, dekolcie, ramionach i rekach. Te ktore od zawsze byly widoczne np na nadgarstach, lub wewnetrznej stronue dloni zrobily sie fioletowe. Dodam, ze nie puchne, ani tez zylakow nie mam. Fajnie bedzie jak napiszecie ze to normalne. Dzieki z gory.

Natuszka wydaje mi sie ze to normalne. Masz teraz znacznie wiecej krwi w sobie , Twoj organizm tez znacznie wiecej jej przepompowuje w ciagu doby . Ja tego u siebie nie zauważyłam, ale moje koleżanki które były juz w ciazy mi o tym wspominały :)

Petrra to właśnie ten magiczny syrop mnie postawił na nogi jak byłam przeziębiona, faktycznie smak nie za bardzo ale za to bezpieczny i sprawdzony. Może stać kilka dni ale musi być to ciemne miejsce. Zdrówka :-)

Natuszka ja też właśnie mam gdzieniegdzie takie malutkie żyłki to na ostatniej wizycie jak położna się pytała o obrzęki i żylaki to wspomniałam jej o tym i nawet pokazałam na udzie a ona na to że to zupełnie normalnie :tak::tak::-)

Dziewczyny zaszalałam i kupiłam prawie wszystkie ubranka jakie będą mi potrzebne na początku, mniej więcej wszystkiego po 5 szt
( drogi interes bardzo :tak:) kupiłam też tylko jeden ręcznik z kapturkiem jeden kocyk i 5 pieluszek flanelowych, wiem że będę musiała dokupić ale to tak na początek aby było mi lżej że już coś tam zaczęłam działać... ;-):-)

No i mam pytanie mianowicie kiedy macie zamiar kupić buteleczki smoczki itp. czy jest to zakup potrzebny od pierwszych dni dziecka czy nie?
koleżanek już nie słucham bo każda co innego o tym myśli...

Witam!

Wczoraj jednak mi jagodek starczylo na wszystkie pierogi I zjadlam ze smakiem mniam mniam. Dzis maz gotuje pewnie cos miesnego bo on miesozerny a ja to bym mogla zyc bez mieska. W szczegolnosci teraz jakos mnie odpycha od wszystkich rodzajow, nawet kurczaka. Bo przed ciaza jadlam kurczaki, indyki I miesko wieprzowe ale tylko mielone. Wolowiny nie cierpie I nic sie tutaj nie zmienilo.

Chcialam sobie kupic ciastko jogurtowo owocowe z maszyny bo glodna jestem a nie mam drobnych :/ zapomnialam, ze maz mi wczoraj wybral z portfela wszystkie drobniczaki :D no nic moze ktos bedzie mial rozmienic.

Byle do drugiej I byle czas szybko zlecial, na co sie nie zapowiada.

hej hej :-D
ależ piękny był dzisiaj wschód słońca :-D czyżby zapowiadał się piękny dzień? niby zapowiadają deszcze :dry:

obiad mam prawie zrobiony ;-) wczoraj zalałam łososia sosem sojowym :tak: marynuje się ;-) będzie do zrobienia na parze :tak: do tego surówka niby grecka ;-) i może kuskus :tak:
wczoraj na obiad wciągnęłam kebaba :-D jeny ale mi smakował ;-) najbardziej smakowałam mi surówka z papryczkami jalapeno :zawstydzona/y: coś takie ostre mnie pociąga ;-)
później trening z Mrówkiem, zakupy itp. ;-) wróciłam do domu 20:30 :dry: a do łóżka 21:20 :tak: zasnęłam, ale nocka fatalna :wściekła/y: wstawałam co godzinę chyba :angry: do tego śniło mi się, że dzisiaj piątek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: rano byłam lekko wścieknięta, bo dzisiaj czwartek jak byk ;-)

leczyłam się: apap + calcium + wit. C + herbata z sokiem malinowym + syrop prawoślazowy ;-) i leżenie w łóżku :tak:

reklama
Witajcie :tak: U nas dzisiaj piękne słoneczko a wczoraj śnieg :-D Jutro idziemy na wesele, więc dzisiaj ostatnie szykowanko i sprzątanie :-)
Przeczytałam, że piszecie o ciuszkach więc ja też będę prasować. Z początku myślałam, że prasuje się ze względów estetycznych, nawet nie wiedziałam że zabija to pozostałości po praniu :tak:
Natuszka mi się też pojawiły błękitne żyłki, szczególnie na piersiach i dekolcie.
Natalka ja mam tylko ubranka po 3 zestawy rozmiaru 58 i 3 zestawy rozmiaru 62. Już niedługo będę kupować pieluszki, ręcznik, wanienkę i te potrzebne rzeczy ( za dużo do wymieniania ) :-D A co do smoczka i butelki ja kupuję od razu, nie wiem czy się przyda, ale w domu może być w razie czego :tak:
Asku zrobiłaś mi smak na kebaba :-D

Do góry