patrra stać może parę dni, ten sposób na kaszel jest rewelacyjny i bardzo pomaga ja niestety go nie trawię
od razu przypomina mi się dzieciństwo
Tylko postaw w ciemnym miejscu
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja po następnym etapie sprzątania...dzisiaj wszelakie kurze, meble , futryny potraktowałam wodą z płynem do drewna, tak się wydaje że niedawno sprzątanie było generalne a tyle kurzu
że tylko latałam ze szmatką do wody
Potem zabrałam się za łazienkę, nie mogę doczyścić tej cholernej wanny (zaciek od wody, żółty obrzydliwy)
dzisiaj nalałam do kibelka płynu i zapomniałam rękawiczek aż mnie teraz drażnią :-( ale co? Za głupotę się płaci :-)
Na jutro zostawiam podłogi szmatką dokładnie i może mi się uda przedsionek ;-) zobaczymy jak będzie z samopoczuciem :-) Teraz wcinam gruszkę , twarda ale nie mogłam się powstrzymać, robal cały dzień wypina się aż mnie brzuch boli
ale niech se tam tańczy
Na dworku już ciemno, czekam tego ciepła kiedy będę otwierać okienka i siedzieć na dworze z kawką mmmm Nie wiem jak wyjdzie w tym roku z kwiatkami bo chciałabym koło domu zrobić ładnie, pomimo że nie moje ale jakieś doniczki :-) może się uda