reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

hej
co za paskudna deszczowa i szarobura pogoda :wściekła/y: dom ogarniety bo mamy dzis gosci kolezanka z 6letnia corka przyjada na kawek.Obiad mam z wczoraj wiec odpada myslenie co na obiad ;-) jutro jade zrobic sobie badania bo w pon endo we wt. do gina :tak:
Kaszel mnie meczy :dry: taki mocny ze az wymiotuje :dry: chyba zarazilam sie od Emi :sorry2: jej zaczelo sie odrywac zobaczymy jak bedzie dzis moze podjedziemy do lekarza jutro w razie W :-(
asku padlam z tym zelazkiem ;-)
nancy nie mam skurczow BH
marta ja pralam na 60 stopniach i prasowalam w żelu Lovela :tak: teraz zrobie tak samo :tak:
kasia super ze Corcia tak sie cieszy z barciszka :tak: u nas to samo jest :tak:

reklama
Andzia prawie 20 lat to sporo :szok: to ile masz lat że tak spytam :p no chyba że od młodziutkiego byliście razem :-) co was skłoniło że dopiero teraz taka decyzja związania papierkowego :-) Co do imienia sama mam okropny problem :/ za cholerę nie wiem jakie, mamy małą listę ale ciągle nam się nudzą i jakoś nie pasują :-) Tymczasem luby napalił się na Ernesta ;-) mam nadzieję że się znudzi :-p

Ewe uważaj kochana bo z nami to ciężko odnośnie leczenia :/

witam witam dziś trochę późno ale miałam rano urzędowe załatwianie:baffled:
a jaka śnieżyca za oknem:szok: normalnie w godzine tak śniegu napadało szaro i paskudnie mokro blehhhh

Natalka ja miałam uczulenie jedynie od perfumow:tak:
Nanncy ja mam czasami takie odczucie wieczorem że brzuch robi się taki napięty ale nie wiem co to jest szczerze mówciąc:baffled:

Aśku zazdroszczę pogody;-)

Dziekuje Dziewczyny za pomoc! Pocieszylyscie mnie, bo jak sobie pomyslalam, ze tyle roboty z tym praniem to sie zastanawialam czy tesciowa w prace domowe nie wrobic :p
Duzo dzisiaj piszecie, a ja jestem od rana mama na caly etat. Dostalismy ze szkoly rodzenia symulator noworodka od 5 plakal i nic tylko jesc i pielucha. Pozniej byla chwila spokoju i teraz znow jedzenie. Na razie odpukac nie placze. Najgorsze jest to, ze ten symulator testuje podtrzymanie glowki i az sie boje wyniku!

diabliczka00- mam 33 lata (za 4 dni ha ha) a jestem z nim od 14 roku życia. Co do ślubu to zawsze myślałam że ten papierek nie jest nam do niczego potrzebny, dużo się nasłuchałam że po ślubie wszystko się psuje itd. no ale z biegiem lat jakoś tak zdecydowaliśmy że chcemy jednak to zalegalizować. :tak:

mi_lva śnieżyca? :szok: Ja to już nastawiłam się na wiosnę :-D

iza_marta super sprawa ten symulator :) sama bym chciała tak spróbować :-) nie bój się, najwyżej powiedzą Ci jak masz postępować :) przecież Cię nie ukarzą :-)

Andzia moim zdaniem tez papierek nic nie da , przepraszam da...kredyt na mieszkanie :-D:-D:-D
Tak myślałam że masz gdzieś ok 33/34 :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U mnie pięknie pachnie parzona kawka :) do tego czekolada, żyć nie umierać ale praca czeka :/ oczekiwałam jakiś krasnali co pomogą ale chyba dzisiaj mają labę :-D

Ostatnia edycja:
diabliczka00 a ty ile masz lat? Wiem że papierek nic nie da po tylu latach bycia razem to na pewno nic nie zmienia, po prostu poczułam taką potrzebę przeżycia "tego jedynego dnia w życiu" na szczęście kredytu na mieszkanie nie potrzebuję :-D

Hej dziewczyny piszę się pożalić, bo kaszle już chyba trzeci tydzień, brzuch już mnie cały boli masakra, nie chce przejść wogóle:/ Przez to mam cały czas twardy brzuszek i cały obolały od tego spinania. Skurcze BH odczuwam najczęściej wieczorem wtedy tez najgorzej kaszle i pewnie przez to mam je częściej. Boje się że dzidziusiowi coś może być przez ten mój kaszel:/ Od tygodnia biorę syrop na kaszel ale nie pomaga, trochę zaczął się odrywać ale szału nie ma:/ Za tydzień we wtorek mam glukoze i wizytę u lekarza może coś poradzi bo się zaczynam martwić. Oprócz kaszlu to nic mi nie dolega, w sensie ból gardła czy katar. Tak bym chciała żeby już mi przeszło:(
Mały kopał prawię całą noc, i zaczynam się zastanawiać czy go nie budzę jak kaszlę:/

reklama
Hej, hej laseczki.

Dzisiaj glukoza nie została wykonana,:-( M musiał iść na dniówkę, a ja mam do najbliższego labo, dwie godziny dwoma autobusami, :szok: chyba bym padła wracając.:-p W piątek ma wolne i to ostateczny termin, więc żadne żyganie w grę nie wchodzi.:-D:-p

Wstałam grzecznie o 6,00 razem z mężulkiem,:-) zjadłam płatki i jak zwykle znów zasnęłam, :-p:-p chyba się już do tego faktu przyzwyczaję. ;-) Pogoda u nas pod psem, :baffled: a takie słoneczko było przez tyle dni,:dry: wczoraj puściłam Majusi piosenki dla brzuszka, :-) ale nie tak jak zwykle tylko z laptopa, ale przyłozyłam słuchawki do brzusia, :-D:-D ej skakała i kopała, ciekawe czy z radości.:-):-)

Dzisiaj popołudniu piłeczki, :-) aha i przyszło mi masło shea i olejek kokosowy, :-) co by zapobiegnąć ewentualnym rozstępom, :-p Genetycznego uwarunkowania nie mam, ;-) ale lepiej dmuchac na zimne i cały czas się skrupulatnie smaruję. ;-)

gwiazdeczko - Ty to jesteś gigant, że potrafisz normalnie funkcjonować tak wcześnie wstając.:-)

Aśku - haha, Mrówek genialny.:-D:-D U mnie niestety leje.. Masakra..:no::no:

mallaika - Tobie miłej nauki. ;-)

Ewe - Oj to zdrówka życzę.:tak:

mi Iva - o nie, snieg.?;-) Dawno go u nas nie było.:-p

iza_marta - ja własnie będę mamuśkę wykorzystywać do prania i prasowania,;-) sama to zaproponowała i już nie może się doczekać.:-) Fajny taki stymulator.:-) W nocy tez was budzi.? :-)

diabliczka - to jak taką parzonke wypijesz, to będziesz latać po całym domu i nie dość że u siebie wysprzątasz,:-);-) to jeszcze u sąsiadów.:-D:-D Haha. Uważaj tylko na siebie. ;-)

Do góry