reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

jakieś białe badziewie pada :eek: dobrze, że niegroźnie ;-)

Cześć Kobiety
Dołączam się do wątku. Trochę mi samotnie na zwolnieniu lekarskim. Spodziewam się 3 syna po długiej przerwie i potrzebuję sobie przypomnieć jak to jest. Miło mi będzie jak przyjmiecie mnie do swojego grona majóweczek. Pozdrawiam serdecznie.
cześć, cześć, witaj :tak:
trzeci syn powiadasz? :-D a ile ma pozostała dwójka?

reklama
Już tu kiedyś byłam zarejestrowana w 2005 roku. Fajnie tak wrócić i zobaczyć, że forum nadal dycha. Jakoś jednak teraz trudniej mi się przy kompie ogarnąć - nie wiem jak wlepić suwaczka, nie wiem jak zasubować stronę. Echhh

Ale widzę, że Ty też . 6 lat to trochę sporo. Dużo się dzieje przez ten czas. Sama się o tym przekonałam jak ostatnio do pracy przyszła babeczka z dzieckiem, które miało jakiś patyk w rączce co się później okazało gryzakiem. Matko trochę się zdziwiłam hehe - kupa brechu była bo mama się kapnęła, że 100 lat za murzynami jestem. A jak Ty się czujesz ponownie w roli ciężarówki? Jak rodzeństwo na zmiany?

Ooo KPe007 heh idzie przeżyć szok :D. Jak oceniasz swoje samopoczucie w ciąży? U mnie ciężkawo- nie spodziewałam się takiego trudu w noszeniu maluszka. Poprzednio było zdecydowanie milej.

KPe ma troszkę inaczej :-D nosi pod sercem dwa siusiaki ;-)
ja rodziłam 7 lat temu ;-) czuję się staro :-D grubo :-D i zmęczeniowo ;-)

reklama
bajka gratulacje szparki już na 100% :)) śliczne imię :laugh2:
diabliczka już pisałam że śliczne ciuszki, najbardziej mi sie podobają takie tycie spodenki! :-D
wicia a badałaś sobie ostatnio krew? może masz jakieś zaczątki anemii i dlatego tak robi Ci się słabo?
Aśku to chyba wszytskie miałyśmy takie głupkowate sny dzisiaj ;/ mi się śniło że byłam na pogrzebie mojego męża, chociaż w tym śnie nie był jeszcze moim mężem;/ i jakiś natręt się do mnie przyczepił i się przystawiał...a później że robiłam sobie krzywą cukrową i po godzinie mi wyszło 700-coś :szok: masakra! ale podobno sny się tłumaczy na odwrót więc spokojnie ;-)
Ja też lubię tzn lubiałam oglądać Kasię Bosacką jak miałam kablówkę :) ciekawe rzeczy tam mówi i z humorem :)) w sumie dzięki niej też zaczęłam zwracać uwagę na etykiety już dawno i nie kupuję np parówek które mają 3% mięsa i resztę kaszy manny i innych świństw :-)
MonikaZgierz fajnie że syn się cieszy że będzie miał rodzeństwo i wszystkim chce się chwalić :-D
mama.O witaj :-D:tak:

Byłam rano na pobraniu krwi, przeraziłam się bo ta moja krew taka była blada jak tymbark...:szok: i na dodatek się spieniła aż pielęgniarka zaczęła cyckać... chyba byłam na coś zła :-D nie wiem po co patrzałam ... oczywiście w międzyczasie, najpierw po wejściu do szpitala, później przy okienku a później po pobraniu zrobiło mi się ciemno przed oczami że musiałam powzdychać i usiąść... dobrze że Rafał ze mną poszedł ...:zawstydzona/y:

Już mam wyniki :-D o dziwo dobre! :szok: hemoglobina 12,7 więc się podciągnęła, potas w normie, tylko kreatynina za niska... no cóż...:blink: za pięknie by było jakby wszystko było cacy:laugh2:

u nas słonko wyszło aż uchyliłam okno żeby wleciało troszkę świeżego powietrza :)) oj jak przyjemnie :))

Ostatnia edycja:
Do góry