bajka gratulacje szparki już na 100%
) śliczne imię
diabliczka już pisałam że śliczne ciuszki, najbardziej mi sie podobają takie tycie spodenki!
wicia a badałaś sobie ostatnio krew? może masz jakieś zaczątki anemii i dlatego tak robi Ci się słabo?
Aśku to chyba wszytskie miałyśmy takie głupkowate sny dzisiaj ;/ mi się śniło że byłam na pogrzebie mojego męża, chociaż w tym śnie nie był jeszcze moim mężem;/ i jakiś natręt się do mnie przyczepił i się przystawiał...a później że robiłam sobie krzywą cukrową i po godzinie mi wyszło 700-coś
masakra! ale podobno sny się tłumaczy na odwrót więc spokojnie ;-)
Ja też lubię tzn lubiałam oglądać Kasię Bosacką jak miałam kablówkę
ciekawe rzeczy tam mówi i z humorem
) w sumie dzięki niej też zaczęłam zwracać uwagę na etykiety już dawno i nie kupuję np parówek które mają 3% mięsa i resztę kaszy manny i innych świństw :-)
MonikaZgierz fajnie że syn się cieszy że będzie miał rodzeństwo i wszystkim chce się chwalić
mama.O witaj
Byłam rano na pobraniu krwi, przeraziłam się bo ta moja krew taka była blada jak tymbark...
i na dodatek się spieniła aż pielęgniarka zaczęła cyckać... chyba byłam na coś zła
nie wiem po co patrzałam ... oczywiście w międzyczasie, najpierw po wejściu do szpitala, później przy okienku a później po pobraniu zrobiło mi się ciemno przed oczami że musiałam powzdychać i usiąść... dobrze że Rafał ze mną poszedł ...
Już mam wyniki
o dziwo dobre!
hemoglobina 12,7 więc się podciągnęła, potas w normie, tylko kreatynina za niska... no cóż...
za pięknie by było jakby wszystko było cacy
u nas słonko wyszło aż uchyliłam okno żeby wleciało troszkę świeżego powietrza
) oj jak przyjemnie
)