reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

wizyta dzisiaj ok. 15 ;-)
zwolnię się z pracy chyba koło południa, jestem padnięta nocką, mam kilka godzin urlopowych do wzięcia ;-) ogarnę się z robotą i polecę do domku przygotować się psychicznie ;-) może przy okazji zaliczę Pepco, bo mam tak jakoś po drodze ;-)

wczoraj wieczorem usłyszałam krzyk z łazienki, lecę, a Mrówek do mnie: Żabeczko, klejnoty sobie poparzyłem :-D
zakochał się w słowie klejnoty i teraz nadużywa ;-) dobrze, że chociaż używa właściwie ;-)

pogoda ... u nas szarówa :dry: nieba nie widać, słońca nie widać ...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laski

U mnie tez nocki koszmarne, ostatnio młoda wrzeszczy po nocach strasznie , płacze i wczoraj odkryłam powód....otóż moje ponad 3 letnie dziecko ząbkuje :szok: Wychodzą jej dwie dolne brakujące 5-tki .... Maasaakraa

Jutro wreszcie badania prenatalne i mam wielka nadzieję poznać mieszkańca mojego brzucha bo już mnie zaczyna powoli męczyć ta niewiadoma

Hej!

A ja spalam dzis jak zabita, jakies glupoty mi sie snily ale nic tak strasznego jak u Was :o oczywiscie wstalam z ciezkim trudem ale zdarzylam do pracy na czas. Teraz tylko marze o powrocie, cieplej kapieli I spaniu :/ dobrze, ze dzisiaj czwartek co oznacza ze juz prawie weekend!

Asku trzymam kciuki za wizyte :-)
Futurystka ojej Kochana co sie dzieje :*

Witam :-D

Wicia ja mam ten sam problem, straszne bóle pleców... zostają nam tylko specjalne ćwiczenia :tak:
Ayran mnie lekarz też przepisał Aspargin, biorę też Sorbifer :tak:

Dzisiaj muszę się umówić na USG 4D :tak:

Dzień dobry,

Nadrobiłam wasze wypociny :-)

Aśku - Pare chwil temu wyłamał mi się cały zawias w lapku! :-D nie wiem co firma na to, ale to chyba moja wina.. dodatkowo na chama otwierałam i połamałam obudowe :zawstydzona/y:

Trzyma kciuki za wizytę! &&&&&&&& :-)

Odnośnie przyzwyczajania starszaków z wizją pojawienia się nowego członka rodziny: Pytam Panicza " Co będzie jak będzie dzidziuś?" a on na to " BĘDZIE PRZERĄBANE!" ;-):-):-):-):-D

A tak na poważnie... bardzo się wczuwa.. jak na 3 latka. Całuje mnie po brzuchu, mówi do brata, mówi jak to bedziemy kąpać tego naszego dzidziusia i dbać o niego.. ;-)

Makao - co za sen! :baffled: Ja miałam sny z cyklu rozcinanie brzucha nożem i wyjmowanie dziecka żeby sprawdzić czy ma obie ręce i nogi... cała mokra wstawałam po takich snach :crazy: jak to matki muszą się namartwić przed przyjściem szkraba. A później zmartwień c.d.

Jak samopoczucie? Jak dzień?

diabliczka - będę jedyną babeczką w ciąży. :-) Tak sama, niestety brak koleżanek w moim stadium ciąży, a reszta pracuje, albo ma inne zajęcia. :-(

Aśku - oglądałam ostatnio, ale tylko odcinek o diecie ciążowej. ;-) Resztę też mam zamiar obejrzeć, bo naprawdę ciekawe. Ja również wizytuje dzisiaj o 16.45. :D Powodzonka dla Ciebie i Julianka. :-)

Ja miałam też dziwne, ale na szczęście zabawne sny. ;-) Wstałam o 9, śniadanko zjadłam, a zaraz zabieram się do zajęć które robie codziennie, aż do znudzenia. ;-) Do nowości doszła mi gra w The Sims 2. :tak: Dzisiaj jak pisałam wcześniej wizyta. :-) Zobaczymy czy Majeczce nic nie wyrosło. :-p Także do później dziewczynki. :*

Aha i M ma robić od poniedziałku do piątku po 12, 13 godzin.. :baffled: Nie byłam zadowolona, ale ma się jakoś dogadać z kolegą i będą mieć zmiany, także źle nie jest. ;-) Wczoraj zasnęłam tak szybko, że aż dziwne. :szok: o 22 juz spałam. :-) Buziam... :*

reklama
Cześć Kobiety
Dołączam się do wątku. Trochę mi samotnie na zwolnieniu lekarskim. Spodziewam się 3 syna po długiej przerwie i potrzebuję sobie przypomnieć jak to jest. Miło mi będzie jak przyjmiecie mnie do swojego grona majóweczek. Pozdrawiam serdecznie.

Do góry