wicia a czemu luty? Od nast masz już zwolnienie? Mnie też strasznie boli ten kręgosłup
bąbelek oooo i jest przyczyna :/ współczuje ząbkowania ale dobrze że teraz a nie potem jak maleństwo się urodzi...Ty się męczysz a co dopiero mała :-(
starciatella te dzieci są fenomenalne
mają takie pomysły
Aśku trzymam kciuki za Julianka i koniecznie daj znać :* a te klejnoty wymiatają
Natuszka ooo Ty też masz wizytę
super to życzę Ci pięknych pamiątkowych zdjęć, ja znowu nie mam
normalnych
Mama.O. witamy i zapraszamy do Nas gratuluje 3 sisiorka :-)
Makao to jest dopiero zachcianka ciążowa...lody pistacjowe - nie śledzik- lody pisatcjowe - nie kakao
Wczoraj położyłam się przed 24 a zasnęłam po , poczytałam sobie przed snem książkę. W ogóle jakaś wczoraj markotna chodziłam i nie chciało mi się siedzieć na kompie tylko leżałam na wyrku przed tv...mały kopie ale już coraz wyżej :-) jak leżałam na boczku to przyłożyłam rękę i pierwszy raz poczułam jak się przesuwa :-) coś pięknego ehhh
W nocy spałam i nie spałam...dzisiaj to aż trzy razy wstawałam do kibelka
masakra... a tak przeważnie raz ok 4 :-) potem jeszcze ok 8 jak jeszcze śpię bądź leżę...
Też miałam sny ale nie z dziećmi, mi w ogóle żadne noworodki się nie śnią tylko inne czortostwa... wyjechałam z mamą do USA zarobić i okazało się że kompletnie nie znałam języka ni w ząb...nie miałyśmy się gdzie podziać bo nie było zarezerwowane żadne mieszkanie...poszłyśmy do babci ale tam trzeba było najpierw z dozorcą pogadać więc miałam się nie znając języka. Potem niby babcia nagle wyszła i mnie nie poznała
...takie dziwne przeplatanki...na końcu jakąś koleżankę spotkałam i mnie wzięła do siebie...ale co jest najśmieszniejszego w tym wszystkim, że tak spałam i leżałam a wstałam dopiero....o 12 w południe
jak zobaczyłam godzinę to aż się przeraziłam
hehe
Na śniadanko se sprawiłam truskaweczki ze śmietanka i makaronem omniom jakie pyszne :-):-):-) ale to już ostatnie pudełeczko :-( nie obyło się oczywiście bez drugiej porcji
muszę się ogarnąć i mieszkanie bo ok 15 ma przyjść taki pan odnośnie naszych zaworów w piwnicy i mieszkaniu ...
Mamcia pisała że znowu dostała jakieś ciuszki ale takie maleńkie :-) także na tym przynajmniej zaoszczędzę