reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Mama.O witaj :)
Kurde mam problem. Skończył nam się antybiotyk, a zostało nam 4 dni do końca więc zaradna mamusia zapisała się na 14 na wizytę po następną receptę i co??? Okazało się że nie mam z kim zostawić Bartka i muszę wlec się z nim. Niby okazja żeby go skontrolowali, ale mamy do przychodni kawałek i musimy zasuwać na piechotę bo samochód owszem jest, ale fotelik w drugim. A chciałam chociaż do końca antybiotyku w domu zostać.

reklama
Natuszka ale mi narobilas! Zaszalalam I zamowilam wlasnie simsy na wii uzywane za funciaka :D szkoda, ze przyjda dopiero za kolo tydzien :D to inne simsy nazywaja sie My Sims I sa takie bardziej bajkowe ale maja dobre opinie :D
Mamo O witaj!
Brownagula nie cierpie jak mi pobieraja krew, zawsze mowia ze bedzie dobrze bo zyly mam widoczne a krew nigdy nie chce leciec I zawsze boli I zostawia siniaki :/

FUTURYSTKA 18 wdechów i spokój ;-)

ANETKAAA nie ma gorączki, więc śmiało można się wietrzyć ;-)

powoli zbieram się do wyjścia :tak: pepco, auchan. chwilkę w mieszkanku ;-) po Mrówka i do lekarza :tak:

Witaj mama O!:)))

ale fajnie, trzeci siurek.

taka rodzina mi się marzy. póki co drugi syn w brzuchu po przerwie 11-letniej.

wiecie co? strasznie zachciało mi się jeść. poszłam w kierunku lodówki z myślą o lodach pistacjowych. wyjęłam śledzie:pPP i pożarłam.
i nadal jestem głodna. więc chyba jednak zjem te lody.

mam jakąś chorą fazę. strasznie się boję przedwczesnego porodu. czytam forum wcześniakowe i schizuję. muszę sama ze sobą pogadać bo wyląduję w psychiatryku albo naprawdę na porodówce.

poza tym czuję te skurcze b-h. w ogóle niebolesne. ale macica się tak dziwnie napina. bardzo osobliwe uczucie, kompletnie już zapomniałam jak to jest://

podjęłam męską decyzję: idę po kakao.

ANETKAAA ;-) zapaleni i Mrów miał ;-) nie przegrzej, spokojniutko, wolniutko i będzie git :-D

coś nie mogę wyjść ;-) mykam :tak:

makao i po kakao ;-) :-D

Ja też wcinałam śledzie,myślałam o lodach ,ale ostatnio się żle po nich czułam,dlatego kupiłam śledzie.Jaki jestem leń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jak to będzie ??????????????Jakbym mogła przesiedziałabym cały dzień w domu,czekam na słońce,może ono doda mi wigoru? 6,7 lat po ciąży ,co ja mam powiedzieć ,rodziłam 11 lat temu.....pozdrawiam

Ja mam tak samo jem, jem I sie najesc nie moge. Wczoraj wieczorem przebilam sama siebie, zjadlam kurczala z ryzem I brokulami, winogorona, kawalek sernika, jogurt, kanapke, drugi kawalek sernika I dojadlam chipsami :D najdalam sie na 10 minut :/

reklama
wicia a czemu luty? Od nast masz już zwolnienie? Mnie też strasznie boli ten kręgosłup

bąbelek oooo i jest przyczyna :/ współczuje ząbkowania ale dobrze że teraz a nie potem jak maleństwo się urodzi...Ty się męczysz a co dopiero mała :-(

starciatella te dzieci są fenomenalne :) mają takie pomysły :-D

Aśku trzymam kciuki za Julianka i koniecznie daj znać :* a te klejnoty wymiatają :-D

Natuszka ooo Ty też masz wizytę :) super to życzę Ci pięknych pamiątkowych zdjęć, ja znowu nie mam :-p normalnych :)

Mama.O. witamy i zapraszamy do Nas gratuluje 3 sisiorka :-)

Makao :-D:-D:-D:-D:-D to jest dopiero zachcianka ciążowa...lody pistacjowe - nie śledzik- lody pisatcjowe - nie kakao :szok::-D:szok::-D:szok::-D

Wczoraj położyłam się przed 24 a zasnęłam po , poczytałam sobie przed snem książkę. W ogóle jakaś wczoraj markotna chodziłam i nie chciało mi się siedzieć na kompie tylko leżałam na wyrku przed tv...mały kopie ale już coraz wyżej :-) jak leżałam na boczku to przyłożyłam rękę i pierwszy raz poczułam jak się przesuwa :-) coś pięknego ehhh :tak:
W nocy spałam i nie spałam...dzisiaj to aż trzy razy wstawałam do kibelka :no: masakra... a tak przeważnie raz ok 4 :-) potem jeszcze ok 8 jak jeszcze śpię bądź leżę...
Też miałam sny ale nie z dziećmi, mi w ogóle żadne noworodki się nie śnią tylko inne czortostwa... wyjechałam z mamą do USA zarobić i okazało się że kompletnie nie znałam języka ni w ząb...nie miałyśmy się gdzie podziać bo nie było zarezerwowane żadne mieszkanie...poszłyśmy do babci ale tam trzeba było najpierw z dozorcą pogadać więc miałam się nie znając języka. Potem niby babcia nagle wyszła i mnie nie poznała :szok: ...takie dziwne przeplatanki...na końcu jakąś koleżankę spotkałam i mnie wzięła do siebie...ale co jest najśmieszniejszego w tym wszystkim, że tak spałam i leżałam a wstałam dopiero....o 12 w południe :szok::szok::szok: jak zobaczyłam godzinę to aż się przeraziłam :-D hehe
Na śniadanko se sprawiłam truskaweczki ze śmietanka i makaronem omniom jakie pyszne :-):-):-) ale to już ostatnie pudełeczko :-( nie obyło się oczywiście bez drugiej porcji :-p muszę się ogarnąć i mieszkanie bo ok 15 ma przyjść taki pan odnośnie naszych zaworów w piwnicy i mieszkaniu ...
Mamcia pisała że znowu dostała jakieś ciuszki ale takie maleńkie :-) także na tym przynajmniej zaoszczędzę :-p

Do góry