reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

o boże, komputer mi umiera ! ;< mam laptopa, z rok temu wyłamał mi się prawy zawias, ale ekran trzymał się na lewym i mogłam go normalnie używać, otwierać i zamykać. Dzisiaj coś poszło w lewym zawiasie, chyba miał za duże obciążenie bo ekran nie chce się trzymać prosto xD cięzko mi pisać bo mi się zamyka albo odchyla mocno do tyłu xDDDD masakraaaaaaa w tym momencie podpieram go z tyłu ksiażką xDDD

reklama
dziewczyny pisałam już na fb i na wątku wizytowym :) z maluszkiem wszystko oki, a podczas dzisiejszej wizyty pani doktor potwierdziła tezę pana doktora ze szpitala z 12 tc, że to dziewczynka :) także prawdopodobnie będzie Amelka :) trochę odetchnę i doczytam co tam naprodukowałyście :)

AYRAN naprawialiśmy zawiasy w lapku dwa tygodnie temu ;-) znam ból :tak: Ślubny porozkrecał, posklejał, wsadził normalne śruby i jakoś jest ok ;-)

BAJKA gratulacje :-D

Za 20 godzin będę podglądać na normalnym (czyli dobrym) sprzęcie Juliana :tak: nie mogę się doczekać :-) Mrówkowi pokazywałam dzisiaj filmiki z jego usg, żeby wiedział czego ma się spodziewać ;-) mam nadzieję, że będzie zadowolony ;-)

})i({ Piszę na fonie, przepraszam za literówki })i({

gwiazdeczka to już wszystko jasne skąd nagle u niej taka "miłość" hehe

brownagula
i dobrze postanowiłaś :) lepiej teraz uważać na takie pogody w naszym stanie :)
Ja to tylko troszkę ciuszków dla małego mam a tak poza tym tragedia, muszę się wziąć za te listy i powoli kupować...

funia
nie jesteś sama, strasznie dużo tego , dlatego warto poczytać na necie co jest najważniejsze żeby nie zgłupieć :)

Natuszka oooo to fajna sprawa , sama będziesz chodzić?

Aśku powodzonka i koniecznie daj znać :))))

Mi jakoś dzisiaj dzień minął szybko...po południu luby mi przywiózł troszkę ciuszków od koleżanki :) takie na pół roczku co najmniej także super :) i tak czekałam na ten rogala. Ucieszona od razu szukałam ale nie było :-( ...hmm myślę sobie pewnie zostawił, nie wziął...a za chwilkę widzę rożek :-) hahaha mój chłop oczywiście pomylił rogal z rożkiem :-D:-D:-D
A wczoraj mu tłumaczę jak fajnie mieć ten rogal bo dobrze na nim spać taka poduszka a ten "tak , tak " :szok::-D:szok::-D ale będę dzisiaj się z niego śmiała :laugh2:
Na obiadek pomidoróweczka ale chce mi się strasznie truskawek i chyba sobie odmrożę bo mam jeszcze małe pudełko w zamr. mniam :-)

Zobacz załącznik 604307

Ostatnia edycja:
właśnie też się zastanawiam co będzie pozniej :-( ja praktycznie od rana do wieczora na nogach , a jak wracam do domu to kładę się na dywanie i boję się podnieść bo tak boli
myślałam nad masazem ale chyba tak jak napisalyscie zacznę od ćwiczeń jak to nie pomoże to się wybiorę. ostatnio chyba zaczyna mi się dziać coś z cisnieniem , wczoraj w szkole rodzenia mało nie zemdlalam, położna od razu zauwazyla że coś nie tak , ale szybko przeszło , martwię się bo często mi jest gorąco i duszno. marże żeby już był luty i miesiąc wolnego :-)

hej dziewczynki :tak:

kiepska noc za mną :-( źle spałam, koszmary miałam :-( m.in. śniły mi się poważne wady serca Juliana, który ostatecznie okazał się Janiną :dry: masakryczna noc :baffled:

do tego Juliano coś niżej leży, bolą mnie kości łonowe :eek: podejrzewam, że odwrócił się już do pozycji główkowej ;-) przy Mrówku kojarzę podobny ból ;-) ta bolesność jest troszkę niekomfortowa, musiałam zwolnić tempo chodzenia, każdy krok odczuwam :dry: jak to się mówi? jak nie urok to sraczka ;-)

jutro teście jadą do mojej mamy :-D mama szykuje specjalnie dla mnie smażoną wątróbkę drobiową z cebulką, majerankiem i jabłkiem :-D mam taaaaaaaaką ochotę ...

polecam obejrzeć na tvnplayer odcinki programu "O matko!" :tak: wrzuciłabym linka, ale mam zablokowaną tą stronę ;-)
ostatnio oglądałam jeden odcinek tego programu, bardzo rozsądne podejście do ciąży ;-) w domu zamierzam obejrzeć resztę ;-)
bardzo lubię panią Kasie Bosacką i jej program wiem co jem i wiem co kupuję :tak: tylko ciężko coś trafić na ten program ;-) bo tvn style tak jakoś omijam ;-)

WICIA miesiąc wolnego? wow, zazdroszczę niesamowicie ;-) mi też by się taki miesiąc przydał :dry:

FUNIA pozwoliła ci iść :szok: u mnie nawet z poczekalni nie można wyjść, by nie zaburzyć wyniku :eek: mam nadzieję, że mi chociaż pozwolą do lumpka pójść pogrzebać :-D będę miała do niego niecałe 50 m ;-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki.

u mnie też noc koszmarna. śniło mi się, że urodziłam Józka teraz, czyli w 23 tyg. był bardzo malutki i cały się telepał z zimna. i miał takie napięte łapki. we śnie bałam się, że to porażenie. na drugi dzień było już lepiej i lekarka mówiła, że może się uda. obudziłam się mokra ze strachu. czekam na koniec 26 tyg jak na zbawienie (95%szans na przeżycie) i żeby kg ważył. i może zacznę spać spokojnie.

trzymam kciuki Aśku, co by Julkowi jaja nie odpadły:p

Diabliczka- dla facetów nie ma różnicy między rogalem a rożkiem
Wicia- współczuję tego bólu
Funia- super, że ci pozwoliła wyjść
Aśku- trzymam kciuki za Juliana . O której masz wizytę?
Makao- na szczęście to tylko sen. Nie czytałaś/oglądałaś coś wczoraj strasznego?

Ja po wczorajszej wizycie i upewnieniu się, że z dzidzią ok, muszę wyciągnąć pudło z rzeczami po Oskarku i dokupić co potrzeba. Do tej pory kupiłam tylko komodę, ale jej zakup był planowany przed ciążą.

Mój syn chciał dziś zdjęcia z usg zabrać do przedszkola:-D

reklama
witam witam:-)

diabliczka00 jak już połowa za nami to strasznie czas zaczął szybko biec :tak::-)
brownagula nie przejmuj się ja też jeszcze dla siebie nic nie mam nawet wkładek:rofl2: ale poczekajcie do 24 stycznia po połówkowym zacznie się szaleństwo już mam odłożone pięniążki które tylko czekają na wydanie poczekam tylko aż potwierdzi się że Lidia nic między nogami nie ma;-)
Aśku bardzo lubię ten program wogóle ta babka jest taka fajna:tak: trzymam kciuki za wizytę:-D

dziś u nas będzie pięknie już widzę niebieskie niebo wywietrzę sobie pościel jest mroźno to akurat wykurzę roztocza;-):-) czekam dziś na kuriera ma przynieść mi masło shea już nie mogę się doczekać uwielbiam takie specyfiki i na rozstępy rewelka:tak::-D

Do góry