reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

marteczka844- niby 8 tydzien sie zaczol ale sama nie wiem jak to jest bo w zeszlym tygodniu mi lekarka nie powiedziala ktory tydzien ani nic tylko ze termin niby na 30 kwietnia wedlug @ obliczyli, bo wedlug owu a mialam pozniejsza owu to 4 maja wiec zobaczymy :) moze dzis w konuc cos powie to moje juz 3 usg co tydzien chodze hehe nie wiem czy to normalne ale niech im bedzie jestem spokojniejsza a teraz zobaczymy kiedy nastepna wizyta :) jo nastepna w piatek to ide do poloznej po ksiazeczke ciazy :) i potem zobaczymy kiedy :)

stazi24-pewnie ze napisze :) a Ty kiedy masz wizyte? juz sie nie moge doczekac a do 16:30 tak dlugo :)

lena_no- ja ciagle jem i jem juz nie moge ale dalej mi sie chce :)

reklama
niuniaa ja wlasnie sie zastanawiam czy jutro sie nie wybrac- bo juz mnei skreca z ciekawosci i z nerwow!!

PS. Wiecie moze gdzie jest watek gdzie jest nasz lista majowek>>>? bo nie umiem znalezc:D-pokierujcie mnie:D

niunia - no wlasnie tez mnie jzu skreca;D ale nie chcilam isc przed rozpoczeciem 7 tyg na potwierdzajaca wizyte;) bo na jednej juz bylam ale wtedy tylko dostalam skierowanie na badanie -lekarz wpisac 5 tydz wedlug @ i tyle..,

Mnie dzis mecza bardzo mdlosci...

Wogole Niunia to my jestemy rownolatki i wszystko podobnie:D hehe ile lat jestes ze swoim Mezem/Partnere, (wybacz nie kojarze za duzo tu juz piszacych:D)i ile ma lat?:p

hej dziewczyny:) ale robicie produkcje z tym pisaniem:). Co do ciązy i jej objawów to ja w pierwszej to przez 3 miesiące z domu nie wychodziłam, bo byłam nierozłączna z klozetem. Wymiotowałam kilka razy dziennie. A teraz to wogole nie czuje ze jestem w ciązy. czasem cos ukłuje w jajniku, czasem coś poboli i to wszystko. Zmęczona jakoś bardzo nie jestem. Tzn odkąd zamieszkałam w Irlandii to pogoda mi nie służy i ciągle czuje sie zamulona, ale teraz mimo ze jestem w ciązy jakoś bardziej tego nie odczuwam.Szczerze... to czasem nawet o tym zapominam....Z pierwszym synkiem tak bardzo panikowałam, teraz biore wszystko na luz...
Lena- U mnie usg około 100-150 Euro. zalezy czy z USg czy bez.
mamuskubus- zazdroszcze ci tej pogody w USA:). Ja jestem ciepłolubna :)
Straciatella- powiem ci ze narobiłas smaka na sernik:):):)

Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie które mają jakieś obawy co do tego jak przebiega ich ciąża:):) Wszystko bedzie dobrze:):):):):):):) Wierze w to:):):) Buziaczki dla Was:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Crystal - Kochana, odradzam jak tylko mogę.
Nie pchaj się w tą marke. Miałam Boldera SD Ecoline z 2010. To jest to samo co te nowe neony (te mają tylko nowe kolorki).
Totalna porażka! Poczytaj opinie w internecie.. 90% negatywnych.

Miesiąc po zakupie popsuł się hamulec, kosz jak do niego wlożysz 1kg cukru to już taszczy się po ziemi, koła przednie jak skręcają to zachodzą jedno na drugie, przez co wózek się blokuje Do tego pruje się na szwach, budka ze spacerówki się zepsuła - cały czas opada na dół. Jeśli chcesz, zrobię ci zdjęcia... Jeszcze stoi w piwnicy. No i mega ciężki.
Używałam łącznie ze spacerówką 1,5 roku.

http://www.forum.alewozki.pl/p1550-30-09-2011-19:09:48.html

A wiec umowilam sie na jutro na wizyte i niech dzieje wola Boza:D mam nadzieje,ze jutro zobacze fasolke z bijacym serduszkiem:D myslicie ,ze to mozliwe> jutro bedzie to 6 tydzien i 2 dni

reklama
Do góry