reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Może i tak, lekarz też tak mówił, tylko ten okres byłby spóźniony o 2 tygodnie prawie ;-).
Wolałam to sprawdzić bo w poprzednich ciążach po testach pozytywnych nigdy nie miałam nawet kropelki krwi a wczoraj :szok:.
Najważniejsze, że wszystko ok.

reklama
Kurczaczek- jejku ale miałaś przygodę ja bym zwariowała:szok: ale dobrze ze wszystko ok a nadal krwawisz? Odpoczywaj kochana i dbaj o siebie;-)

Ja wzięłam nospę i jest lepiej:tak: Mam nadzieje ze sie całkiem uspokoi

Dzisiaj już nie, został tylko taki brunatny śluz. Staram się odpoczywać, ale sama wiesz jak przy takim małym dziecko to sie odbywa :-). Od wczoraj nie biorę małej na ręce biedna będzie musiała to jakoś przeżyć :-(.

kurczaczek - tak wiem jak to jest. Oczy dookoła głowy trzeba mieć. Tak ze napewno bedzie Ci trudno. A mieszkacie sami? Nie ma Ci kto pomóc przy małej?? Ja od kiedy jestem w ciąży to do mojego starszaka jakos cierpliwości nie mam:confused:

Mam mega ochote na zupkę chińską:szok:

Ostatnia edycja:
kurczaczek ale musialas sie zestresowac biedna, ale najwazniejsze ze wszystko w porzadku, teraz tylko ciezko bedzie odpoczywac jak drugie male dziecko w domu jest... moj teraz jak ta goraczke mial I zeby mu ida to z rak nie schodzi :/

hej dziewczyny
nieśmiało dołączę :)
jestem po IUI (udało się przy pierwszej!) , staraliśmy się rok, mam już 8 letnią córkę.
pierwsza beta w 13 dniu od zapłodnienia 113, trzy dni później 339. jestem dokładnie 5 tyg i 4 dni w ciąży :)
jestem prze szczęśliwa, ale równie mocno sie boję.
Od wczoraj jestem na zwolnieniu. pracuję z małymi dziećmi i załapałam oczywiście wirusa, czułam się kiepsko. wiec ze strachu poprosiłam o zwolnienie. Jednak można zwariować z tymi myślami w domu.
póki co, czuję kłucie w jajnikach.
Niby to wiem,a le napiszcie plis, ze to normalne :)

nana7ma- ja pierwszy raz mam ochotę na zupkę chińską i delektuję się nią jakby nie wiadomo co to było:-D heh
lotos81- witaj serdecznie wsród nas. I gratulacje:tak: napewno wszystko bedzie dobrze. Kłucie w jajnikach to normalne nie nakręcaj sie niepotrzebnie;-)

Moje cycki znow sie odezwaly, a mialam kilka dni spokoju:-p

kurczaczek kochana trzymaj sie i odpoczywaj!
lotos81 witaj i gratulacje :) Ja tez odczuwam takie klucie w jajnikach wiec stwierdzam, ze to calkiem normalne :)

reklama
Do góry