reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Może i tak, lekarz też tak mówił, tylko ten okres byłby spóźniony o 2 tygodnie prawie ;-).
Wolałam to sprawdzić bo w poprzednich ciążach po testach pozytywnych nigdy nie miałam nawet kropelki krwi a wczoraj :szok:.
Najważniejsze, że wszystko ok.

reklama
Kurczaczek- jejku ale miałaś przygodę ja bym zwariowała:szok: ale dobrze ze wszystko ok a nadal krwawisz? Odpoczywaj kochana i dbaj o siebie;-)

Ja wzięłam nospę i jest lepiej:tak: Mam nadzieje ze sie całkiem uspokoi

Dzisiaj już nie, został tylko taki brunatny śluz. Staram się odpoczywać, ale sama wiesz jak przy takim małym dziecko to sie odbywa :-). Od wczoraj nie biorę małej na ręce biedna będzie musiała to jakoś przeżyć :-(.

kurczaczek - tak wiem jak to jest. Oczy dookoła głowy trzeba mieć. Tak ze napewno bedzie Ci trudno. A mieszkacie sami? Nie ma Ci kto pomóc przy małej?? Ja od kiedy jestem w ciąży to do mojego starszaka jakos cierpliwości nie mam:confused:

Mam mega ochote na zupkę chińską:szok:

Ostatnia edycja:
kurczaczek ale musialas sie zestresowac biedna, ale najwazniejsze ze wszystko w porzadku, teraz tylko ciezko bedzie odpoczywac jak drugie male dziecko w domu jest... moj teraz jak ta goraczke mial I zeby mu ida to z rak nie schodzi :/

hej dziewczyny
nieśmiało dołączę :)
jestem po IUI (udało się przy pierwszej!) , staraliśmy się rok, mam już 8 letnią córkę.
pierwsza beta w 13 dniu od zapłodnienia 113, trzy dni później 339. jestem dokładnie 5 tyg i 4 dni w ciąży :)
jestem prze szczęśliwa, ale równie mocno sie boję.
Od wczoraj jestem na zwolnieniu. pracuję z małymi dziećmi i załapałam oczywiście wirusa, czułam się kiepsko. wiec ze strachu poprosiłam o zwolnienie. Jednak można zwariować z tymi myślami w domu.
póki co, czuję kłucie w jajnikach.
Niby to wiem,a le napiszcie plis, ze to normalne :)

nana7ma- ja pierwszy raz mam ochotę na zupkę chińską i delektuję się nią jakby nie wiadomo co to było:-D heh
lotos81- witaj serdecznie wsród nas. I gratulacje:tak: napewno wszystko bedzie dobrze. Kłucie w jajnikach to normalne nie nakręcaj sie niepotrzebnie;-)

Moje cycki znow sie odezwaly, a mialam kilka dni spokoju:-p

kurczaczek kochana trzymaj sie i odpoczywaj!
lotos81 witaj i gratulacje :) Ja tez odczuwam takie klucie w jajnikach wiec stwierdzam, ze to calkiem normalne :)

reklama
Do góry