reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
ewelinka juz coraz rzadziej mnie pobolewa. Od okresu bolalo mnie codziennie, a teraz sporadycznie. Kochana kazda przechodzi ciaze inaczej wiec poki bol nie jest bardzo ostry nie masz co sie przejmowac:tak:

Straciatella, Lena- mnie juz z dwa dni nie bolał. Czułam sie błogo. Ale wczoraj troche porobiłam przy tych grządkach i na wieczór jeszcze sie zdenerwowałam bo jakiś gościu przyszedł do nas pijany i chciał na chama wejsc nam do domu. Zadzwoniliśmy po policje i go zabrali. Niestety to sie na mnie odbiło:no: Boli mnie w podbrzuszu i nie jest to ból jak na @:no:

Gratuluje ślicznych fasolek i udanych wizyt. Mi jeszcze zostało tylko 12 dni wiec coraz bliżej choć nie wiem czy w piątek nie pójdę bo mnie brzuch znowu pobolewa i ten chol.....ny sluz się znowu pokazuje.
Dzisiaj to wo gule śniły mi sie koszmary związane z ciążą.
Też myślałam że za granicą jest lepiej ze służbą zdrowia a tu taka niespodzianka tylko fakt w Anglii kobieta w ciąży ma wszystkie leki za darmo i później dziecko tez wiec u nas też by się to przydało.
ja lecę dzisiaj zamówić torcika dla męża bo w piątek ma urodziny a nie chce mi się piec:-)

Witajcie :-)
ale naskrobalyscie przez ten jeden dzień :-D najpierw napiszę co u mnie i wtedy będę czytać :-D od wczoraj nie mam wifi zawsze przy takiej pogodzie się zrywa bo mamy osiedlowy darmowy net więc jestem zmuszona pisać z tel.

Byłam wczoraj u mojego lekarza po moje zwolnienie i trochę z nim pogadalam więc jestem spokojniejsza. Powiedziałam że wyczytalam że na tym etapie przecież u wielu kobiet jeszcze nie widać zarodka on potwierdził i powiedział że dlatego mam się aż tak bardzo nie martwić i odpoczywać. Zapytałam jaką jest szansa że zarodek urośnie do nast tygodnia a on na to że szansa jest większą niż żeby miał nie rosnąć więc staram się za dużo nie myśleć i przyjmuje poprostu że musi być dobrze!!
bety nie kazał robić bo nawet przy pustym maju beta rośnie normalnie więc to nie jest miarodajne a po co mam się nakrecac. Więc do następnego wtorku kciuki w ilości hurtowej potrzebne :-D

Pozdrowionka i mam nadzieję że przez tego neta szlag mnie nie trafi w międzyczasie :p

Mnie też czasem brzuch pobolewa, podobnie jak straciatelli.

Karmelowa, dobrze, że byłaś jeszcze raz u gina i tym razem Ci wszystko dokładnie objaśnił. Szkoda, ze nie zrobił tego wcześniej, byłabyś spokojniejsza. :)

A mierzyłaś temp wcześniej, tzn. chociaz przez kilka cyklów, bo z tego, co pamiętam, to są kobiety, u których nie ma własnie wyraźnych skoków temperatury w drugiej fazie cyklu. Może właśnie Ty tak masz.

hej mierze regularnie juz od roku jakos i nie mam wlasnie skokow :D zadnych heheh :) dzis wyjatek jakis mam 36,9 ale chyba dlatego ze sie przeziebilam :(

niuniaa, no to w takiej sytuacji, jak wcześniej nie miałaś skoków, to trudno ich też i teraz oczekiwac ;-);-)
A z przeziębieniem szybko powalcz, żeby nie chciało sie rozwinać.

kiuik- widze u Ciebie Rzeszów:-) Wiec południe. Blizej mnie niz dalej:-)

niuniaa- ja w poprzedniej ciąży tez byłam przeziębiona i teraz sie tego obawiam :/ Tak ze walczymy :)

Myślicie ze spokojnie mogę wziąść nospe?

Ostatnia edycja:
reklama
ewelinka kochana to pewnie przez ten stres. Swoja droga tez bym sie zestresowala gdyby jakis pijus probowal mi sie wladowac do mieszkania:szok:

karmelowa ciesze sie, ze lekarz Cie uspokoil i oczywiscie bede trzymac kciuki za wizyte:tak: Bedzie dobrze!

Do góry