reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
ewelinka juz coraz rzadziej mnie pobolewa. Od okresu bolalo mnie codziennie, a teraz sporadycznie. Kochana kazda przechodzi ciaze inaczej wiec poki bol nie jest bardzo ostry nie masz co sie przejmowac:tak:

Straciatella, Lena- mnie juz z dwa dni nie bolał. Czułam sie błogo. Ale wczoraj troche porobiłam przy tych grządkach i na wieczór jeszcze sie zdenerwowałam bo jakiś gościu przyszedł do nas pijany i chciał na chama wejsc nam do domu. Zadzwoniliśmy po policje i go zabrali. Niestety to sie na mnie odbiło:no: Boli mnie w podbrzuszu i nie jest to ból jak na @:no:

Gratuluje ślicznych fasolek i udanych wizyt. Mi jeszcze zostało tylko 12 dni wiec coraz bliżej choć nie wiem czy w piątek nie pójdę bo mnie brzuch znowu pobolewa i ten chol.....ny sluz się znowu pokazuje.
Dzisiaj to wo gule śniły mi sie koszmary związane z ciążą.
Też myślałam że za granicą jest lepiej ze służbą zdrowia a tu taka niespodzianka tylko fakt w Anglii kobieta w ciąży ma wszystkie leki za darmo i później dziecko tez wiec u nas też by się to przydało.
ja lecę dzisiaj zamówić torcika dla męża bo w piątek ma urodziny a nie chce mi się piec:-)

Witajcie :-)
ale naskrobalyscie przez ten jeden dzień :-D najpierw napiszę co u mnie i wtedy będę czytać :-D od wczoraj nie mam wifi zawsze przy takiej pogodzie się zrywa bo mamy osiedlowy darmowy net więc jestem zmuszona pisać z tel.

Byłam wczoraj u mojego lekarza po moje zwolnienie i trochę z nim pogadalam więc jestem spokojniejsza. Powiedziałam że wyczytalam że na tym etapie przecież u wielu kobiet jeszcze nie widać zarodka on potwierdził i powiedział że dlatego mam się aż tak bardzo nie martwić i odpoczywać. Zapytałam jaką jest szansa że zarodek urośnie do nast tygodnia a on na to że szansa jest większą niż żeby miał nie rosnąć więc staram się za dużo nie myśleć i przyjmuje poprostu że musi być dobrze!!
bety nie kazał robić bo nawet przy pustym maju beta rośnie normalnie więc to nie jest miarodajne a po co mam się nakrecac. Więc do następnego wtorku kciuki w ilości hurtowej potrzebne :-D

Pozdrowionka i mam nadzieję że przez tego neta szlag mnie nie trafi w międzyczasie :p

Mnie też czasem brzuch pobolewa, podobnie jak straciatelli.

Karmelowa, dobrze, że byłaś jeszcze raz u gina i tym razem Ci wszystko dokładnie objaśnił. Szkoda, ze nie zrobił tego wcześniej, byłabyś spokojniejsza. :)

A mierzyłaś temp wcześniej, tzn. chociaz przez kilka cyklów, bo z tego, co pamiętam, to są kobiety, u których nie ma własnie wyraźnych skoków temperatury w drugiej fazie cyklu. Może właśnie Ty tak masz.

hej mierze regularnie juz od roku jakos i nie mam wlasnie skokow :D zadnych heheh :) dzis wyjatek jakis mam 36,9 ale chyba dlatego ze sie przeziebilam :(

niuniaa, no to w takiej sytuacji, jak wcześniej nie miałaś skoków, to trudno ich też i teraz oczekiwac ;-);-)
A z przeziębieniem szybko powalcz, żeby nie chciało sie rozwinać.

kiuik- widze u Ciebie Rzeszów:-) Wiec południe. Blizej mnie niz dalej:-)

niuniaa- ja w poprzedniej ciąży tez byłam przeziębiona i teraz sie tego obawiam :/ Tak ze walczymy :)

Myślicie ze spokojnie mogę wziąść nospe?

Ostatnia edycja:
reklama
ewelinka kochana to pewnie przez ten stres. Swoja droga tez bym sie zestresowala gdyby jakis pijus probowal mi sie wladowac do mieszkania:szok:

karmelowa ciesze sie, ze lekarz Cie uspokoil i oczywiscie bede trzymac kciuki za wizyte:tak: Bedzie dobrze!

Do góry