reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
masakra , nie ruszam sie dzis z fotela , juz ubralam se zimowa pizame i cieply szlafrok a ogrzewanie u mnie nie dziala i nie moge jeszcze wlaczyc :( brrrr jak zimno dzis 10 stopni i leje :( chyba juz po lecie :-(

Witam z rana majoweczki ;D

ale sie rozpisalyscie :) przeczytalam ale nie pamietam ktora co pisala ;)
u mnie maly dalej marudny a ja zmeczona juz przez to jestem strasznie...
piszecie o objawach ciazy ja w pierwszej ciazy to mialam jeden objaw na poczatku - brak miesiaczki, pozniej przez chwile mnie piersi bolaly a pozniej zaczal sie problem z czestym siusianiem I to tyle, a teraz nie mam jeszcze zadnych objawow no jestem mega zmeczona ale to przez to chorowanie synka nie mam kiedy odpoczac... mam nadzieje ze I w tej ciazy omina mnie objawy takie jak mdlosci I wymioty...

ide teraz jeszcze raz poogladac co pisalyscie I odpisac kazdej z osobna ;)

aaaa a co do coli to slyszlalam ze duzo kobiet w ciazy ja pije bo im pomaga I dzieciaczki zdrowe sie rodza :)

lena, perelka wszyskiego najlepszego z okazji rocznicy slubu :)

nie odpisze wszystkim bo maly zaczyna marudzic :/

chcialam jeszcze napisac ze nasze brzuszki zaczna juz za chwile rosnac I moze bedzie trzeba zalozyc galerie ze zdjeciami brzuszkow ?

w ogole co ile tygodni bedziecie fotografowac swoje brzuszki? ja myslalam ze co tydzien ale wydaje mi sie ze roznica bedzie zbyt mala wiec moze co dwa? w poprzedniej ciazy robilam zdjecia jak mi sie przypomnialo...

niunia powodzenia na wizycie :) pewnie posluchasz serduszka, pokaz zdjecie jak dostaniesz bo to juz widze ze u ciebie 8 tydzien sie zaczyna wiec pewnie bedzie juz ladnie widac :)

Ja mialam kiedys taka akcje ,ze siedzimy sobie z rodzicami wieczorem i gadamy nagle ktos nam puka w szybe - mieszkalam w domu jednorodzinnym i tam byly dwa wejscia od przodu i od tylu gdzie mielidotep tylko domownicy no wiec sie zdziwilismy jak to mozliwe.. ja odruchowo poszlam otworzyc drzwi heh a tam obcy facet troche podchmielony stoi i mowi ,ze przeskoczyl przez plot i ,ze prosi o zaplaenie swiatla na ogrodzie bo jacys zlodzieje Go gonili i ukradli mu zegarek- jakis drogi ale ,ze On Ich potem dogonil to sie wystraszyli i wrzucili niby ten zegarem nam do ogrodu - moja Mama nie wierzyla w ani jedno slowo - a ja jakos tak uwierzylam Facetowi o mowie no dobrze to chodzmy poszukac-i wiecie co faktycznie znalazl ten zegarek w trawie- a moja Mama juz Go Policja straszyla hahah

Niuniaa Daj znac co tam u lekarza;D

reklama
marteczka ja w poprzedniej ciazy brzuszek fotografowalam co 2-3 tygodnie od 6 tygodnia ciazy :D W tej ciazy jeszcze fotki nie zrobilam.
niuniaa trzymam kciuki za wizyte i daj znac po co i jak :)

Jezu jaka ja dzisiaj glodna jestem:szok:

Do góry