reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
masakra , nie ruszam sie dzis z fotela , juz ubralam se zimowa pizame i cieply szlafrok a ogrzewanie u mnie nie dziala i nie moge jeszcze wlaczyc :( brrrr jak zimno dzis 10 stopni i leje :( chyba juz po lecie :-(

Witam z rana majoweczki ;D

ale sie rozpisalyscie :) przeczytalam ale nie pamietam ktora co pisala ;)
u mnie maly dalej marudny a ja zmeczona juz przez to jestem strasznie...
piszecie o objawach ciazy ja w pierwszej ciazy to mialam jeden objaw na poczatku - brak miesiaczki, pozniej przez chwile mnie piersi bolaly a pozniej zaczal sie problem z czestym siusianiem I to tyle, a teraz nie mam jeszcze zadnych objawow no jestem mega zmeczona ale to przez to chorowanie synka nie mam kiedy odpoczac... mam nadzieje ze I w tej ciazy omina mnie objawy takie jak mdlosci I wymioty...

ide teraz jeszcze raz poogladac co pisalyscie I odpisac kazdej z osobna ;)

aaaa a co do coli to slyszlalam ze duzo kobiet w ciazy ja pije bo im pomaga I dzieciaczki zdrowe sie rodza :)

lena, perelka wszyskiego najlepszego z okazji rocznicy slubu :)

nie odpisze wszystkim bo maly zaczyna marudzic :/

chcialam jeszcze napisac ze nasze brzuszki zaczna juz za chwile rosnac I moze bedzie trzeba zalozyc galerie ze zdjeciami brzuszkow ?

w ogole co ile tygodni bedziecie fotografowac swoje brzuszki? ja myslalam ze co tydzien ale wydaje mi sie ze roznica bedzie zbyt mala wiec moze co dwa? w poprzedniej ciazy robilam zdjecia jak mi sie przypomnialo...

niunia powodzenia na wizycie :) pewnie posluchasz serduszka, pokaz zdjecie jak dostaniesz bo to juz widze ze u ciebie 8 tydzien sie zaczyna wiec pewnie bedzie juz ladnie widac :)

Ja mialam kiedys taka akcje ,ze siedzimy sobie z rodzicami wieczorem i gadamy nagle ktos nam puka w szybe - mieszkalam w domu jednorodzinnym i tam byly dwa wejscia od przodu i od tylu gdzie mielidotep tylko domownicy no wiec sie zdziwilismy jak to mozliwe.. ja odruchowo poszlam otworzyc drzwi heh a tam obcy facet troche podchmielony stoi i mowi ,ze przeskoczyl przez plot i ,ze prosi o zaplaenie swiatla na ogrodzie bo jacys zlodzieje Go gonili i ukradli mu zegarek- jakis drogi ale ,ze On Ich potem dogonil to sie wystraszyli i wrzucili niby ten zegarem nam do ogrodu - moja Mama nie wierzyla w ani jedno slowo - a ja jakos tak uwierzylam Facetowi o mowie no dobrze to chodzmy poszukac-i wiecie co faktycznie znalazl ten zegarek w trawie- a moja Mama juz Go Policja straszyla hahah

Niuniaa Daj znac co tam u lekarza;D

reklama
marteczka ja w poprzedniej ciazy brzuszek fotografowalam co 2-3 tygodnie od 6 tygodnia ciazy :D W tej ciazy jeszcze fotki nie zrobilam.
niuniaa trzymam kciuki za wizyte i daj znac po co i jak :)

Jezu jaka ja dzisiaj glodna jestem:szok:

Do góry