reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Ja właśnie mam lasagne w piekarniku :)) taką z warzywkami. A co do ciast to ja uwielbiam piec, zawsze czekam na okazję żeby mieć gości, żeby upiec ciasto :) na naszą dwójkę to niestety sie nie opłaca, zjemy po jednym kawałku, po drugim na następny dzień i tak męczymy aż 1/3 wyrzucę :<

reklama
Hej :)

ja też lubię piec :-D ale mam to samo: cała blacha na nas dwoje to za dużo... większość zawsze wyrzucam...

Mamy taką swoją ulubiona knajpkę, w której podają przepyszna tartę malinową z lodami i bitą śmietaną... mniammm :-D
p.s. dzisiaj się tam wybieramy:-D

U nas dzisiaj szaro i buro, raz pada deszcz a raz śnieg z deszczem.

Wczoraj byliśmy u znajomych i odkupiliśmy ubranka dla małego. Dwie takie ogromne torby z ikei, ciuszki do 6 miesięcy. Pojechałam rano do sklepu, kupiłam płyn do prania i pomału ogarniam ciuszki póki mi się chce i mogę się w miarę normalnie ruszać ;-)

Miłego dnia

Ale super :))) tez bym chciała mieć już tyle i przeeeeebierać i praaać :D Moja mama jest zajebista... Mowię jej że kupiłam 5-cio pak body, 3 pak body i śpioszki jedne.. Ona na to że to już wszystko mam, po co więcej kupować ! (rozmawiałysmy wczesniej żeby się przejść na lumpeksy) xDDD Normalnie załamka. ;) wg niej wiecej nie potrzeba bo po co, można odrazu prac, a dziecko i tak zaraz wyrasta -.- Ja nie wiem jak nasze matki przeżyły nasze dzieciństwo z takim podejściem :)

ja też już uzbierałam mnóstwo ciuszków:) i zrobiłam dziś miejsce w szafie dla maluszka:)...i też chętnie bym już praaała i prasowałaaa...ale jakoś dziewczynki się powstrzymuje....nie wiem...może nie chce zapeszać.:(??

kochane mam pytanko bo też mam sporo ciuszków z lumpka...i nie wiem czy jak raz wypiorę je w dzidziusiowym proszku to wystarczy??...czy może ze dwa razy je poprać??....

kochane mam pytanko bo też mam sporo ciuszków z lumpka...i nie wiem czy jak raz wypiorę je w dzidziusiowym proszku to wystarczy??...czy może ze dwa razy je poprać??....
jak z lumpka, to bym najpierw przeprała w zwykłym, a później w dzidziusiowym;-)

Ale super :))) tez bym chciała mieć już tyle i przeeeeebierać i praaać :D Moja mama jest zajebista... Mowię jej że kupiłam 5-cio pak body, 3 pak body i śpioszki jedne.. Ona na to że to już wszystko mam, po co więcej kupować ! (rozmawiałysmy wczesniej żeby się przejść na lumpeksy) xDDD Normalnie załamka. ;) wg niej wiecej nie potrzeba bo po co, można odrazu prac, a dziecko i tak zaraz wyrasta -.- Ja nie wiem jak nasze matki przeżyły nasze dzieciństwo z takim podejściem :)
moja też mówi, żeby za dużo nie kupować, a sama coś ciągle kupuje:-)

Dziewczynki, a mnie nie było prawie cały tydzień. Od wtorku znów praca:-(i jak wracam to jestem taka padnięta. Wy też musicie robić sobie drzemki w ciągu dnia? bo ja ostatnio codziennie. Muszę iść na badania krwi, ale tylko przekładam i przekładam.

Od jutra podobno zima wraca?
Miłego wieczoru;-)

reklama
Do góry