Natuszka koniecznie przepis...tyle że ja zagniatać ciasta nie umiem
Ayran ja też lubie ciasta ale nie ma dla kogo, ja zjem a mój w ogóle, także nie piekę...a lasagne z warzywami???
co tam masz dokładnie ?
Haha uśmiałam się z Twojej mamy
parę bodów i prać bez przerwy, idź na ciuchy i za groszę kup trochę, nie szkoda tak kasy :-)
Martynia tylko smaka zrobiłaś
Kurczaczek oooo to super jak dwie torby
teraz tylko poprać, ja do swoich nie mogę się zabrać
Ewelinnnn u mnie mąż nie je słodkiego ale w domu rodzinnym to żaden kawałek nie ujdzie
dlatego zawsze korzystam jak tam jadę
/ wystarczy w dzidziusiowym spokojnie ....ale ja najpierw będę prała w zwykłym z vanishem a potem w normalnym
gwiazdeczka oooo z tego co piszesz to ciekawa smakowo, ale żeby zapomnieć o makaronie
( jakby co czekam na przepis ) hehe mniam lody ciasteczkowe mmmm
Ja ostatnio znowu się porwałam na algidę...bakaliowe...i jednak na 100 % stwierdzam że są bleeee Wszystkie niby smakowe a takie mydło maślane...Dałam 2 szansę lecz ostatnią
Witaj
asia20.09 Moja też pierwsza ciąża i myślę intensywnie nad szkoła...zwłaszcza że trochę zielona jestem i mało obcykana w dzieciach takich malutkich...gratki zdrowego maluszka a nie przejmuj się Mój dopiero w 23 t pokazał
readerle no to mocno trzymam kciuki kochana :* niech pokaże co skrywa
Dzisiaj taki dzień ni jaki ...czuję się jakbym miała mega kaca
luby troszkę zdycha
przysypiał prawie pól dnia więc ok 14 poszłam do sypialni i się położyłam i spałam do 17
a tak mi błogo było mmm. Najpierw przytuliłam się do swojej kocicy i nawet mnie nie pogryzła chyba też była padnięta :-) potem śniły mi się jakieś osy padnięcte na podłodze co były w szafie i szukałam skąd się pojawiły...znalazłam w górnym roku ciastka jakieś i obok jakieś jajeczka hahahah
dobrze że mnie luby obudził
Wstałam a tutaj takaaaaaaa niespodzianka :-) strogonow mmmm pierwszy raz jadłam ale megaaaa, zjadłam swoją miskę i dosztukowałam lubego bo nie dał rady
ale pycha, niestety potem ból brzucha i troszkę się męczę bo jakby nie było to nie jest lekka zupka
ale pyszna <3 ten mój kucharz
Aha polecam super film " bogowie ulicy 2012 " o dwóch młodych policjantach patrolujących ulice :-) na końcu się poryczałam :-(