bajka07
Fanka BB :)
Bajka Uświadom brata ! najwyższy czas ;DD hehe, usmiać się można, czasem dzieci są pocieszne )
bajka fajnie że masz takie młodsze rodzeństwo również popieram żeby brata uświadomić ;p a może udawał że nie wie ??;-)
bajka a na długo M wybył za granicę? Czasami tak jest że człowiek jest jak wrak...smutno Ci bo jesteś "sama" ...musisz się właśnie rozerwać, iść na miasto spotkać się ze znajomą :* Pisać do nas więcej...
W środę to już za 3 dni migusiem zleci a druty fajna sprawa , przynajmniej czas Ci umili
Hahah widocznie braciak jeszcze się łudzi z jednej strony dobrze ale z drugiej to duży trochę
dziewczyny ja też myślałam, że już wie co nie co, ale ze względu na wzgląd, że o wszystkim mówiła nam mama to i jej to zostawiam, albo tacie, no i jest jeszcze jeden problem. Ja mamie o tym nie powiem, bo się z nią nie odzywam, z tatą też rzadko, a on się z dziećmi w ogóle nie spotyka, a mama z młodszym rodzeństwem mieszka 60 km od nas... to tak w skrócie :/ także czasami się z nimi widuję... ale 13-letnia siostra wie, więc może ona mu przekaże hi hi hi
diabliczka M wróci może 24.01, zjedzie na tydzień i potem znów na 3 tygodnie jedzie, a potem to już zostanie jakoś musze się przemęczyć... :/