Strasznie dużo piszecie!!!!!!!!!!!
wichurka- witam
aesthete- też wczesnie sie budzę, czasem po 4 i krece się w łożku.
dorota- może jescze się okaże, że zostaniesz z nami
marteczka- nasze dzieciaczki w podobnym wieku, mojej teraz wychodzą 5tkina sczescie nie goraczkuje,ale kiedy wychodziły trójki to tez temperatura wysoka była
nana7ma- mnie piersi bołały bardzo w pierwszej ciązy, zwłaszcza sutki. Tym razem jakoś nie daja o sobie znac. Mysle ze to grucoły mleczne zaczynają sie budzić do życia
aNilewe- trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze.
pat&mom- witaj
Nanncy- tez nie mam czasu w ciagu dnia pisać. dopiero wieczorem cos naskrobię
Straciatella- dobrze, że krwiak sie wchłonął. Opoczywaj
Dziewczyny z zagranicy-współczuje wam, że macie taką opiekę lekarską w ciązy. Czasem wydaje mi się , że na Zachodzie zyje się lepiej, a jednak w Polsce służba zdrowia może i nie jest taka zła.
Czarnulka- witaj
Ptysia- ciesze się, że wizyta w porzadku, gratulacje
Lena- najlepszego z okazji rocznicy
Moje mdłości dziś minęły,ale znowu mocno boli mnie brzcuh i krzyż,to chyba przez pracę - siedze 8 godz na tyłku:/ ja jeszcze tydzień do wizyty, dłuży mi się strasznie:-)
Uciekam spac, dobranoc ciężarówczki
wichurka- witam
aesthete- też wczesnie sie budzę, czasem po 4 i krece się w łożku.
dorota- może jescze się okaże, że zostaniesz z nami
marteczka- nasze dzieciaczki w podobnym wieku, mojej teraz wychodzą 5tkina sczescie nie goraczkuje,ale kiedy wychodziły trójki to tez temperatura wysoka była
nana7ma- mnie piersi bołały bardzo w pierwszej ciązy, zwłaszcza sutki. Tym razem jakoś nie daja o sobie znac. Mysle ze to grucoły mleczne zaczynają sie budzić do życia
aNilewe- trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze.
pat&mom- witaj
Nanncy- tez nie mam czasu w ciagu dnia pisać. dopiero wieczorem cos naskrobię
Straciatella- dobrze, że krwiak sie wchłonął. Opoczywaj
Dziewczyny z zagranicy-współczuje wam, że macie taką opiekę lekarską w ciązy. Czasem wydaje mi się , że na Zachodzie zyje się lepiej, a jednak w Polsce służba zdrowia może i nie jest taka zła.
Czarnulka- witaj
Ptysia- ciesze się, że wizyta w porzadku, gratulacje
Lena- najlepszego z okazji rocznicy
Moje mdłości dziś minęły,ale znowu mocno boli mnie brzcuh i krzyż,to chyba przez pracę - siedze 8 godz na tyłku:/ ja jeszcze tydzień do wizyty, dłuży mi się strasznie:-)
Uciekam spac, dobranoc ciężarówczki