reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Strasznie dużo piszecie!!!!!!!!!!!

wichurka- witam

aesthete- też wczesnie sie budzę, czasem po 4 i krece się w łożku.

dorota- może jescze się okaże, że zostaniesz z nami

marteczka- nasze dzieciaczki w podobnym wieku, mojej teraz wychodzą 5tki:no:na sczescie nie goraczkuje,ale kiedy wychodziły trójki to tez temperatura wysoka była

nana7ma- mnie piersi bołały bardzo w pierwszej ciązy, zwłaszcza sutki. Tym razem jakoś nie daja o sobie znac. Mysle ze to grucoły mleczne zaczynają sie budzić do życia

aNilewe- trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze.

pat&mom- witaj:)

Nanncy- tez nie mam czasu w ciagu dnia pisać. dopiero wieczorem cos naskrobię

Straciatella- dobrze, że krwiak sie wchłonął. Opoczywaj

Dziewczyny z zagranicy-współczuje wam, że macie taką opiekę lekarską w ciązy. Czasem wydaje mi się , że na Zachodzie zyje się lepiej, a jednak w Polsce służba zdrowia może i nie jest taka zła.

Czarnulka- witaj

Ptysia- ciesze się, że wizyta w porzadku, gratulacje

Lena- najlepszego z okazji rocznicy

Moje mdłości dziś minęły,ale znowu mocno boli mnie brzcuh i krzyż,to chyba przez pracę - siedze 8 godz na tyłku:/ ja jeszcze tydzień do wizyty, dłuży mi się strasznie:-)

Uciekam spac, dobranoc ciężarówczki

reklama
Jezu, dziewczyny, ja ostatnio nie mam nawet sił tutaj pisać :-( czytam was, ale pisanie to już wyczyn :-p

dzisiaj w ogóle umyłam kopę naczyń, potem podłogę i zaczęłam pranie wieszać i słabo mi się zrobiło :baffled:

no i witam nowe majóweczki :tak:

my usg mamy za 16 dni... to dla mnie jak wieczność :dry:

Lena - swieta racja,nigdzie nie bedzie idealnie! Ja tylko czasem sobie tak pomarudze hehe...jak mam sie komu wyzalic :tak::-D Roznica czasu to 9h miedzy Kalifornia a Polska, Anglia I Kali to 8h roznicy...stad rzadko jestem tu z Wami, bo jak Wy gadacie, to ja w pracy :tak:albo spie :baffled:

Stazi - Moj maz jest Amerykancem, to za nim przyjechalam. Poznalismy sie w Anglii (jak tam mieszkalam) I po kilku latach znajomosci postanowilam sprobowac sie tu przeniesc...I tak jakos juz zostalo:sorry2::-D

Wichurka - kazdy jest inny, kazda ciaza jest inna - zwykle lekarze twierdza, ze wymioty najczesciej zaczynaja sie od mniej wiecej 5-6go tygodnia.Poziom hormonu HCG jest wtedy na tyle wysoki,ze moze powodowac mdlosci. Mi ostatnio pomaga woda gazowana!!!!:-D

Ostatnia edycja:
Witam!
Ja jeszcze chwile relaksuje się przed wyjściem do pracy :p
Mam nadzieję, że nie będziemy mieć dzisiaj dużo telefenów...
Lenia mam strasznego.

Wasila to widzę, żeobie w pracy siedzimy o 8 godzin na tyłkach :D a gdzie Ty pracujesz?

Witam się z rana :)

Ja dalej bycze się na urlopie, więc zabrałam się ochoczo za modernizacje mego sklepu internetowego. Od października ruszy sprzedaż rzeczy dzieciowych w bardzo konkurencyjnych cenach, tak więc zaproszę Was wszystkie na szał zakupowy z wielkim rabatem :-D:-D

.. No i wypaplałam. Nudzę się, to zadzwonili z pracy i muszę zrobić im dwa harmonogramy po niemiecku :angry:

.. 20 minut później..

Już jestem :-)

martuskubus - wiem, że cola nie jest zdrowa, ale na tej stronie nikt właściwie nie odniósł się do tematu wad serca u dziecka (potencjalnych). Wszyscy piszą tylko o tej kofeinie, konserwantach itd. Myślę, że jeden łyczek co kilka h nie powinien zaszkodzić :tak:

Lena - sernika już nie ma, za to został stos wydłubanych winogron. Więc chyba to nie było zbyt smaczne.. haha :-D

Jak się dzisiaj czujemy? Coś doskwiera?
U mnie melduje : ZERO MDŁOŚCI, coś mnie pobolewa jajnik :confused:, cycole..
No i cały czas bym jadła słodycze :zawstydzona/y:

Co do tych wszystkich wizyt, badań USG.... Gratuluję udanych wizyt! Śliczne fasoleczki.
Powiem wam, że w pierwszej ciąży byłam w gorącej wodzie kąpana. Teraz to na spokojnie sobie czekam, nawet o tym nie myśląc.. Jakoś mam na tyle dużo zajęć, że odstawiam to na dalszy plan. Zacznę panikować pod koniec 8 miesiąca ;-)

Ale widziałam wczoraj super wózek. Nawet bardziej mi się spodobał niż ten wymarzony urban rider...

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=5564 ten zielony <3

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się majóweczki :tak:
Lena- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy śluby:-)
Straciatella- mnie o dziwo od słodyczy odrzuciło:szok:
Ptysia- gratuluje wizyty;-)

Ja tez piłam cole w poprzedniej ciąży i synek zdrowy.
Dziewczyny powiedzcie mi czy was tez nadal boli brzuch w podbrzuszu? Bo mnie boli, nie zawsze ale juz zaczynam schizować:baffled:

Do góry