Jaranti to nie tylko Ty masz takie dziwne sny
ale teraz się zamartwiamy o nasze dzidzie i pewnie stąd
a sex jest dobry o każdej porze
faktycznie oni to mają przerąbane ale pomyśl że mogłoby być odwrotnie
bajka na dole pod czatem na fb jest taka gwiazdka (opcje) ->ustwienia zaawansowane ->włącz czat dla wszystkich znajomych z wyjątkiem...->zapisz
readle Ty teraz kochana masz co innego na głowie, remont szybko się skończy i zajmiesz się wyprawką
Ja też jeszcze praktycznie nic nie mam ...
brandyy mnie też strasznie bolały nogi że nie mogłam zasnąć :/
CzekamyNaIgorka dzisiaj chyba taka noc była :/ trzymam kciukasy za wizytę :*
funia to dobrze że fiksujesz
to jest właśnie piękne w pozytywnym znaczeniu
Makaoto czekamy na wieści od Józka
a na którą?
Martynia nooo to gratki zdrowego chłopaka
Wczoraj poszłam wyjątkowo wcześnie spać tzn po 22 bo mi luby gadał że tylko siedzę na tym necie i się śmieje, więc poszłam migusiem do sypialni. Trochę poczytałam i się położyliśmy...No nie miałam miejsca, albo było mi gorąco by za chwilę się nakrywać, albo mnie nogi świdrowały ehhhh potem mi koszulka śmierdziała z prania (czysta) Aż luby coś bąknął że fiksuje i nawet radia nie da się posłuchać , aaa jeszcze radio było za głośno. Istna masakra
Nie wiem kiedy ale jakoś zasnęłam, obudziłam się w nocy z zimna i ubrałam jak na prawdziwą zimę ( spodnie , bluza i skarpety
) opatuliłam kołderką i do spania :-) Miałam dzisiaj iść na tą glukozę ale nie miałam weny
Kawa się skończyła i co ja będę pić ...Moja kotka zwariowała tak wyła że wypuściłam ją do piwnicy i już siedzi tam z pół godziny i ani jej się myśli wracać
za to spokojnie mogłam zjeść śniadanie bez jęczenia :-) Ciekawa jestem kiedy zacznie miauczeć