reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Co za noc :-( co godzinę wstaję, bok mnie tak boli, i lewy i prawy, już nie wiem jak spać, od kolana do lędźwi ... wkurzyłam się i już wstałam, bo bym chyba wyć zaczęła, tak mnie rwie :-( zrobiłam mojemu śniadanie do pracy, chociaż jedzie za dwie godziny i teraz tak siedzę i nie mam co ze sobą zrobić o tej porze :-(

Ale jestem zła ! Nic sie nie wyspałam. Wczoraj nie umiałam zasnąć, w nocy było mi gorąco, każda pozycja była zła i na wymioty mnie zbierało. Od 5 nie mogę spać, boli mnie kark i dalej mnie zbiera. Oh, musze troche pomarudzić :-D
Dzisiaj wizyta, może coś ciekawego mi powie :)

Ostatnia edycja:
Ja też nie śpię za dobrze,mam ochotę na zakupy ,a jednocześnie myślę czy nie za wcześnie....a jak lekarz się pomylił co do płci?To jest moja 3 ciąża ,a przeżywam ją bardziej niż poprzednie.Cz to jest normalne ,w tym wieku i z" doświadczeniem" tak fiksować?

CzekamyNaIgorka daj znać po wizycie

funia przeżywasz, bo cieszysz się, a skoro jesteś dojrzalsza niż w poprzednich ciążach, to bardziej przeżywasz(ale masło maślane mi wyszło)
Spojrzałam na Twój suwaczek odliczający do porodu i przeżyłam szok :szok:. Niecałe 4 miesiące zostały :szok:

Z tym spaniem, to faktycznie tragedia. Ja też 2-3 noce w tygodniu nie śpię. Budzę się wyspana około 2.00 i nie mogę zasnąć. Dopiero koło 5-6 mi się udaje.

Biorę sie za sprawozdanie, bo obiecałam dziewczynie, która jest za mnie na zastepstwo, że jej napiszę. Ona jest dopiero od stycznia przyjęta więc nie wie co ja robiłam. A sprawozdanie od września do ferii zimowych, które u nas zaczynają się 20 stycznia.

Witam juz z pracy:)
Jestem ciekawa w jakim stanie zastane mieszkanie jak wroce. Meza nie ma do soboty i pies zostal sam do 16. Normalnie M. pracuje z domu. Noo ciekawe:p Tak mi sie dziwnie bez niego spi... fatalnie

Monika dam znać :tak: Wizytę mam na 16 także jeszcze trochę muszę czekać w niecierpliwości:tak:
Martuska mój jak wychodzi o 5 rano do pracy to zawsze pies mi do łóżka przychodzi :-D Ale najpierw będzie skomleć aż jej powiem żeby wskoczyła, bo inaczej nie wejdzie. Jakoś nie lubię sama w łóżku spać, choćby leżała maskotka ale cos musi być :-D

reklama
witam witam :-)
wczoraj nie weszłam na forum i jesteście nie do nadrobienia:szok:
gwiazdeczka gratuluję siurka:-D
byłam oddać krew wczoraj i taka kolejka masakra a paniom pielęgniarkom się nie spieszy gdzie tam jednego pacjenta 7min trzymała jak przyszła druga wszyscy tacy ucieszenie że nareszcie szybko pójdzie a ta pierwsze mówi że ona kończy haha dobrze że od razu ja wchodziłam bo masakra:sorry:
kupiliśmy sobie wczoraj nowego laptopa a co pochwalę się;-) tylko jest teraz taki problem że nie pamiętam wszystkich haseł a tam automatycznie się logowalam:zawstydzona/y:
do wizyty coraz bliżej nie mogę się doczekać ahhh:-D

Do góry