bajka07
Fanka BB :)
Bajka07 ja nie podawalam zadnych zmyslonych danych. Jest tam opcja jak sie nie ma jeszcze dzidziusia I sie podaje przewidywany termin porodu.
A nie wiesz kiedy sie skonczyla promocja w fisher price??
muszę to jeszcze dokładnie sprawdzić a promoscja w fisher nie wiem kiedy się skończyła. Przypuszczam, ze jeszcze w ubiegłym roku bo było napisane, że promocja dla kobiet, które mają rodzić w roku 2013/2014 już się skończyła... ale terminu nie podano... :/
Taką mi ochotę wczoraj na Mc Flurry zrobilyście, że musiałam zjeść dziś ale podam Wam sposób na domowe. Na pewno te z Mc są smaczniejsze, ale jest nie po drodze, to i domowe mogą być!
- Lody
- mleko czekoladowe albo o innym smaku (np Muller, albo w kartoniku)
- Lion, Kit Kat czy jaki tylko lubicie batonik. Albo granola mmm.
Batonik chłodzimy w zamrażarce, żeby był twardy. Do wysokiego pojemnika wkładamy lody i wlewamy kilka łyżek mleka smakowego. Chwilę miksujemy do pożądanej konsystencji. Jak jest za gęste, dodajemy jeszcze trochę mleka smakowego. Zmrożony batonik rozdrabniamy (np tłuczkiem do mięsa) i wsypujemy do masy lodowej. Mieszamy i gotowe:-)
noo i ja też skorzystam a co he he he
dziewczynki nie nadrobię wszystkiego, bo za długo mnie nie było...
gdzieś ktoś widział makao??
któraś z Was pisała, ze tesciowie chcą wysłać jej partnera na 3 miesiace za granicę do pracy? Kochana dobrze zrobiłaś, ze nie puściłaś mój wczoraj wyjechał na 3 tygodnie i normalnie taka rozpacz była, jakby nas tak torturowali... nie wyobrażam sobie, ze miałby jechać na 3 miesiące, nie ma nawet takiej opcji. Przez ten jego wyjazd już cały wczorajszy dzień miałam do dupy... aż mi się i teraz nic nie chce, choc musze iśc d sklepu po parę marchewek do soku, bo jabłek mam pod dostatkiem i może jakieś czasopismo sobie kupię, żeby nie zwariować w tym domu. ech... dziewczyny to chyba będą moje najdłuższe 3 tygodnie... wczoraj zdałam sobie sprawę, że nie mogę żyć bez mojego męża, a momentami w czasie kłótni mam ochotę go... he he he jak to jest ale przez najbliższe 3 tygodnie będę go widzieć jako mojego ideała szkoda tylko, że na zdjęciach... damy radę, damy radę, damy radę
wczoraj pomyslałam że może zacznę robić coś na drutach? któraś z Was robi robótki ręczne? może byście mi coś poradziły? ja robiłam na drutach jak miałam jakieś 14 lat i chyba bym musiała sobie przypomnieć i kupić druty i włóczkę i wpaść na pomysł od czego zacząć pomożecie?