reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

PAT&MOM mi czasem przy kichnięciu się zdarza :sorry: niestety, taki okres się zaczął ;-) gdzieś tak właśnie czytałam :tak:

przeglądając zdjęcia, natknęłam się na takie coś
07-06 (13).jpg 07-06 (16).jpg
i pomyśleć, że 7 lat temu Mrówek był takim okruszkiem :-D i że za kilka miesięcy będę miała kolejnego takiego okruszka ;-)

też mam ochotę na coś słodkiego ;-) po tym McFlurry mam mega ochotę na jakiegoś loda ;-)
jak by tutaj jutro jechać by o wujka Maca zahaczyć :dry:

Załączniki

• 07-06 (13).jpg
    07-06 (13).jpg
    20 KB · Wyświetleń: 89
  • 07-06 (16).jpg
    07-06 (16).jpg
    22 KB · Wyświetleń: 87
Ostatnia edycja:
reklama
Witam!
Ja dzisiaj też mam jakiś twardy brzuch... Chyba wezmę No-spę. Takiego leniwego dnia jak dzisiaj to nie pamiętam:) Wstałam, wyszłam z Ludwikiem, wróciłam, zjedliśmy śniadanko i poszłam spać. Obudziłam się o 16 :szok::szok::szok:
Zjedliśmy i wyszłam z Ludziem na dłuższy spacer no i dzień zleciał a jutro do pracy:(
Zajadam właśnie sorbet cytrynowy. Pyychaaa:)
Aśku co za śliczny mały Mrówek!:)
Danusia do domu chcemy sie wprowadzić najpóźniej we wrześniu. Mam nadzieję, że już teraz ruszy wszystko z kopyta:)

niestety, jutro do pracy :dry: idę szykować ubrania, kanapki zaraz zrobię ;-) kąpiel i do łóżeczka :tak: dobrze, że ten tydzień roboczy ma 4 dni :-D i mam zaś wolny weekend :-D uf, w grudniu nie pracowałam jedynie w jeden weekend, teraz z rzędu mam dwa wolne :eek: czuję się normalnie jak na wakacjach :-D

MARTUŚKA Stasio ćwiczy, więc brzuszek się napina ;-)

a nie wiem czy my już nie powinnyśmy brać magnezu? od kiedy się bierze magnez? kurczę, nie pamiętam :dry:

spokojnej nocy ;-) rozkosznych snów! pustych pęcherzy :-D i snu do samego rana ;-)

Kurcze ale dużo piszecie :-D Wróciliśmy w końcu do domku. Dzisiaj coś was nadczytałam ale i tak nie pamiętam co która pisała :-( .
Aśku ja już od 2 tygodni biorę magnez.

Funia ja jestem sprzedawcą i pracuje w sklepie zabawkowym, ale od miesiąca jestem na L4. Chciałam pracować dłużej przynajmniej do marca ale wykańczałam się w pracy nerwowo

Ja biorę Chela-Mag B6 Mama, kupiłam, bo skurcze nóg mnie męczyły i oko mi 'skakało', teraz jest wszystko ok :tak:

Brandyy mi lekarz zalecił Slow Mag, niestety jest to duża tabletka a nie można jej przepołowić i mam problem z połykaniem. Mi najczęściej "oko skacze" jak jestem spokojna :-D

reklama
Ja biore multiwitaminki i tam jest magnez pozatym pomiajac swieta i okazyjne czipsy na sniadanie zdrowo sie odzywiam i wszystkie wyniki mam w super normie wiec wole nie brac nic innego.

Funia ja jestem administratorem i wiekszosc czasu siedze przed komputerem, czasem musze isc cos zalatwic, cos posprawdzac wiec praca nie jest ciezka. Ciezka jest sytacja z moja szefowa wiedzma i tym ile stresu mam przez nia.. :/

Do góry