Witam Makao ja też jakbym nie spała, tylko cały czas czuwała... nie mogę się wyspać, budzę się co chwilę, jest mi niewygodnie... Aśku cudny Misiaczek Muszę jeszcze dzisiaj wyskoczyć na kontrolne badania tarczycowe... a jutro wizyta u gin
reklama
Chłopcy w szkole ,ale cisza.....czy mogę prosić o wytłumaczenie mi tak prosto i zrozumiale jak dostać się na fb?Wkurza mnie jak coś chcę zrobić szybko,najlepiej "już" a nie daje rady,nerwus ze mnie niesamowity,ale szybko mi mija .
Wyślij którejś z dziewczyn link do swojego profilu na fb następnie zaakceptuj ja do grona znajomych. I jesteś w grupie.
Natuszka21
Fanka BB :)
Po kurtkę też się muszę wybrać, bo przy grubszej bluzie, chodzę rozpięta.
Aśku - zazdroszcze pogody, u nas szaro buro i do d...
diabliczka - miałby 10 - stycznia, ale nie wyjeżdża, tak jak pisałam wcześniej absolutnie się na taką rozłąkę nie zgadzam, a po drugie to wcale nie jest nam potrzebne więcej pieniędzy, więc po co. ;-) On to rozumie (sam nie chce jechać) ale teściowie nie, cóż mam zrobić wiedzą, że zbyt długie dyskusje i wałkowanie tego tematu w końcu doporowadzi do kłótni, a mnie przecież nie wolno wnerwiać. i dali spokój. :-)
Ja dzisiaj na śniadanie lodziki, sama w domu jestem i absolutnie muszę się zabrać do jakiejś roboty... ;-)Mam do sprzedania mnóstwo starych monet dwuzłotowych, klaserów, pocztówek sprzed wielu lat z Nowego Targu itp, itd. ;-) ( tata wyzbywa się swoich kolekcjii na nasze wesele, nagle stracił zapał zbierania).
Jakby któraś z was, albo ktoś znajomy lub z rodziny interesował się numizmatycznymi monetami, to zapraszam do mnie mam tego trochę, będę wystawiać na allegro więc mogłabym link podać czy coś.
Do później dziewuszki.
Aśku - zazdroszcze pogody, u nas szaro buro i do d...
diabliczka - miałby 10 - stycznia, ale nie wyjeżdża, tak jak pisałam wcześniej absolutnie się na taką rozłąkę nie zgadzam, a po drugie to wcale nie jest nam potrzebne więcej pieniędzy, więc po co. ;-) On to rozumie (sam nie chce jechać) ale teściowie nie, cóż mam zrobić wiedzą, że zbyt długie dyskusje i wałkowanie tego tematu w końcu doporowadzi do kłótni, a mnie przecież nie wolno wnerwiać. i dali spokój. :-)
Ja dzisiaj na śniadanie lodziki, sama w domu jestem i absolutnie muszę się zabrać do jakiejś roboty... ;-)Mam do sprzedania mnóstwo starych monet dwuzłotowych, klaserów, pocztówek sprzed wielu lat z Nowego Targu itp, itd. ;-) ( tata wyzbywa się swoich kolekcjii na nasze wesele, nagle stracił zapał zbierania).
Jakby któraś z was, albo ktoś znajomy lub z rodziny interesował się numizmatycznymi monetami, to zapraszam do mnie mam tego trochę, będę wystawiać na allegro więc mogłabym link podać czy coś.
Do później dziewuszki.
witam was wtorkowo. zu w nocy na szczęście się nie budziła, ale jęczała przez sen i drapała się strasznie...a jak ją na śpiku smarowałam to jeszcze bardziej jęczała mnie obudził oczywiście ból rąk- niestety od wczorajszego dnia bolą mnie również w ciągu dnia- gdy próbuję coś złapać, pięść zacisnąć itd jutro wizyta połówkowa- zobaczę tego małego gnoma znowu
Magda190487
Witam poludniowo
Tak sie rozleniwilam przez te swieta, ze az mi zle z tym musze zaczac sobie wymyslac jakies zadania, bo zeswiruje na tym wolnym ogladam filmy do nocy, a pozniej rano nie moge wstac.
Musze isc sie zameldowac, bo chcialabym sie zapisac do szkoly rodzenia, a z tego co widze, to to jest niezbedne, zeby bylo bezplatnie.
Wiecie moze jak szybko dadza mi jakis swistek o meldunku?
Tak sie rozleniwilam przez te swieta, ze az mi zle z tym musze zaczac sobie wymyslac jakies zadania, bo zeswiruje na tym wolnym ogladam filmy do nocy, a pozniej rano nie moge wstac.
Musze isc sie zameldowac, bo chcialabym sie zapisac do szkoly rodzenia, a z tego co widze, to to jest niezbedne, zeby bylo bezplatnie.
Wiecie moze jak szybko dadza mi jakis swistek o meldunku?
diabliczka00
Nie należę do osób wymagających i najchętniej urządziłabym cichy ślub dla najbliższej rodziny, ale Ślubny przekonał mnie, że pieniążki nam może jakieś wpadną na mieszkanko i tak jakby siła wyższa wygrała...;-) M na te moje nerwy jedzie mi na stację po lody ( do Mc - a za daleko) :-( i jakoś mi zły humorek przechodzi. :-)
To musiałam źle odczytać, zrozumiałam: "przekonał mnie...siła wyższa wygrała...", w sensie że jedzie
Magda to trzeba być zameldowanym w tym samym mieście do szkoły rodzenia? Ja jestem z innego województwa nawet, tutaj wynajmuje tylko...
kotkaa a bierzesz jakiś magnez?
Dzisiaj chyba jakaś noc dziwna była bo z tego co wiem mało osób mogło przespać spokojnie...poszłam późno spać, oczywiście wstawałam jak najęta na te sikańsko i to z takim pełnym pęcherzem że szok Rano moja wredna mała zmora jęczała na jedzenie więc po ślepaku wstałam wsypałam jej karmy i wzięłam tabletkę od endo...Luby też się budził nad ranem i oglądał tv w drugim pokoju...
Dzisiaj na dworze taka szarówka, brzydko bardzo ...nic się nie chce. Na śniadanie zjadłam barszczyk ukraiński bo późno się zwlekłam z wyrka a teraz czas na kawusię
Magda190487
diabliczka00, tak mi mowily kolezanki o tym zameldowaniu i tez widze na stronie przykladowej szkoly rodzenia takie info (oczywiscie chodzi o to, zeby bylo bezplatnie, pewnie jak sie placi, to mozna normalnie bez meldunku):
http://www.childbirthclasses.pl/plindex.htm
Tylko oni chca kurde dowod, a zanim ja go dostane, to myslalam, ze moze wystarczy jakis kwitek? ktos cos wie?
http://www.childbirthclasses.pl/plindex.htm
Tylko oni chca kurde dowod, a zanim ja go dostane, to myslalam, ze moze wystarczy jakis kwitek? ktos cos wie?
Ostatnia edycja:
kotkaa a bierzesz jakiś magnez?
nie biorę. to nie przez brak magnezu tak boli.
diabliczka00
Magda ooo to ja zadzwoniłam i się zapisałam na luty , ma jeszcze do mnie dzwonić. Nie pytałam nic o zameldowanie , kurczę...teraz muszę się dowiedzieć, szkoda że tak stawiają sprawę, przecież jak dla mnie to nie ma żadnego znaczenia gdzie jesteś zameldowana...Jak chodzę po lekarzach to też podaje zameldowanie stamtąd, a adres do korespondencji tutaj
reklama
Magda190487
No ja wlasnie tez myslalam, ze to jest tak samo jak z lekarzami i szpitalami, ale mnie dwie kolezanki uswiadomily i w koncu mam motywacje, zeby zalatwic te papierki nie chcialo mi sie wymieniac dokumentow, ale coz
Podziel się: