reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Witam :) Makao ja też jakbym nie spała, tylko cały czas czuwała... nie mogę się wyspać, budzę się co chwilę, jest mi niewygodnie... Aśku cudny Misiaczek :) Muszę jeszcze dzisiaj wyskoczyć na kontrolne badania tarczycowe... a jutro wizyta u gin :) :) :)

reklama
Chłopcy w szkole ,ale cisza.....czy mogę prosić o wytłumaczenie mi tak prosto i zrozumiale jak dostać się na fb?Wkurza mnie jak coś chcę zrobić szybko,najlepiej "już" a nie daje rady,nerwus ze mnie niesamowity,ale szybko mi mija .

Wyślij którejś z dziewczyn link do swojego profilu na fb następnie zaakceptuj ja do grona znajomych. I jesteś w grupie.

Po kurtkę też się muszę wybrać, bo przy grubszej bluzie, chodzę rozpięta.:-p

Aśku - zazdroszcze pogody, u nas szaro buro i do d... :crazy:

diabliczka - miałby 10 - stycznia, ale nie wyjeżdża, tak jak pisałam wcześniej absolutnie się na taką rozłąkę nie zgadzam, a po drugie to wcale nie jest nam potrzebne więcej pieniędzy, więc po co. ;-) On to rozumie (sam nie chce jechać) :-D ale teściowie nie, cóż mam zrobić wiedzą, że zbyt długie dyskusje i wałkowanie tego tematu w końcu doporowadzi do kłótni, a mnie przecież nie wolno wnerwiać. :-D i dali spokój. :-)

Ja dzisiaj na śniadanie lodziki, sama w domu jestem i absolutnie muszę się zabrać do jakiejś roboty... ;-)Mam do sprzedania mnóstwo starych monet dwuzłotowych, klaserów, pocztówek sprzed wielu lat z Nowego Targu itp, itd. ;-) ( tata wyzbywa się swoich kolekcjii na nasze wesele, nagle stracił zapał zbierania). :eek:

Jakby któraś z was, albo ktoś znajomy lub z rodziny interesował się numizmatycznymi monetami, to zapraszam do mnie mam tego trochę, będę wystawiać na allegro więc mogłabym link podać czy coś. :tak:

Do później dziewuszki. ;)

witam was wtorkowo. zu w nocy na szczęście się nie budziła, ale jęczała przez sen i drapała się strasznie...a jak ją na śpiku smarowałam to jeszcze bardziej jęczała:( mnie obudził oczywiście ból rąk- niestety od wczorajszego dnia bolą mnie również w ciągu dnia- gdy próbuję coś złapać, pięść zacisnąć itd:( jutro wizyta połówkowa- zobaczę tego małego gnoma znowu;)

Witam poludniowo :)
Tak sie rozleniwilam przez te swieta, ze az mi zle z tym :) musze zaczac sobie wymyslac jakies zadania, bo zeswiruje na tym wolnym :) ogladam filmy do nocy, a pozniej rano nie moge wstac.
Musze isc sie zameldowac, bo chcialabym sie zapisac do szkoly rodzenia, a z tego co widze, to to jest niezbedne, zeby bylo bezplatnie.
Wiecie moze jak szybko dadza mi jakis swistek o meldunku?

Nie należę do osób wymagających i najchętniej urządziłabym cichy ślub dla najbliższej rodziny, ale Ślubny przekonał mnie, że pieniążki nam może jakieś wpadną na mieszkanko i tak jakby siła wyższa wygrała...;-) M na te moje nerwy jedzie mi na stację po lody ( do Mc - a za daleko) :-( i jakoś mi zły humorek przechodzi. :-):-D

To musiałam źle odczytać, zrozumiałam: "przekonał mnie...siła wyższa wygrała...", w sensie że jedzie :-D

Magda to trzeba być zameldowanym w tym samym mieście do szkoły rodzenia? Ja jestem z innego województwa nawet, tutaj wynajmuje tylko...

kotkaa a bierzesz jakiś magnez?

Dzisiaj chyba jakaś noc dziwna była bo z tego co wiem mało osób mogło przespać spokojnie...poszłam późno spać, oczywiście wstawałam jak najęta na te sikańsko :szok: i to z takim pełnym pęcherzem że szok :szok: Rano moja wredna mała zmora jęczała na jedzenie więc po ślepaku wstałam wsypałam jej karmy i wzięłam tabletkę od endo...Luby też się budził nad ranem i oglądał tv w drugim pokoju...
Dzisiaj na dworze taka szarówka, brzydko bardzo ...nic się nie chce. Na śniadanie zjadłam barszczyk ukraiński bo późno się zwlekłam z wyrka a teraz czas na kawusię :)

diabliczka00, tak mi mowily kolezanki o tym zameldowaniu i tez widze na stronie przykladowej szkoly rodzenia takie info (oczywiscie chodzi o to, zeby bylo bezplatnie, pewnie jak sie placi, to mozna normalnie bez meldunku):
http://www.childbirthclasses.pl/plindex.htm
Tylko oni chca kurde dowod, a zanim ja go dostane, to myslalam, ze moze wystarczy jakis kwitek? :p ktos cos wie?

Ostatnia edycja:
Magda ooo to ja zadzwoniłam i się zapisałam na luty , ma jeszcze do mnie dzwonić. Nie pytałam nic o zameldowanie , kurczę...teraz muszę się dowiedzieć, szkoda że tak stawiają sprawę, przecież jak dla mnie to nie ma żadnego znaczenia gdzie jesteś zameldowana...Jak chodzę po lekarzach to też podaje zameldowanie stamtąd, a adres do korespondencji tutaj :tak:

reklama
No ja wlasnie tez myslalam, ze to jest tak samo jak z lekarzami i szpitalami, ale mnie dwie kolezanki uswiadomily i w koncu mam motywacje, zeby zalatwic te papierki :) nie chcialo mi sie wymieniac dokumentow, ale coz :(

Do góry