reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Hej laseczki

Jak mnie ostatnio boli kręgosłup to masakraa, podobno to norma, że od 19-tego tyg zaczynają się te bóle

Natuszka biedulko , jelitówka jest masakrycznie męcząca

Kotka spokojnie możesz podawać lek na alergię , ukoi świąd ja Amelce podawałam clemastinum 3 razy dziennie, do tego przeciwwirusowo coś i rób jej częste prysznice, To na prawde pomaga, ale musze być letnie i bardzo szybkie spłukac , ręcznikiem tylko podotykać aby osuszyć - nie pocierać. A do do smarowania, my najpierw mieliśmy zły krem i małej nic nie pomagało później kupiłam " Tanno hermal lotio" i ładnie się goi , łagodziło świąd i żałowałam , ze wcześniej tego nie mieliśy. Amelka była wysypana strasznie, prawie bez wolnego miejsca na ciałku. Ściskam Was mocno i jakby co to pytaj :tak:

My dzisiaj w domku , zaraz na jakiś spacerek a jutro mąż też ma wolne ale mamy mnóstwo załatwień cały dzień biegania

Wczoraj wieczorem tak mnie natknęło na Mc flurry - któraś pisała i musiałam jechać :) MM pycha z karmelem i lionem :-)

reklama
Witam kochane!
Ja narazie wycofuje się z forum.
Nie jestem w stanie was nadrabiać ani czytać na bieżąco.
Ciągle praca, dom, gotowanie i spanie.
Mam nadzieję, że zrozumiecie ;)
Oczywiście nadal podczytuję was na facebooku :)

Wrócę jak na macierzyński przejdę chyba :p

Pozdrawiam każdą z osobna :)

Witam świątecznie.Mnie też bolą plecy,najgorzej ze schylaniem,bardzo mi ciężko....Wózek bardzo mi się podoba,dla mnie najważniejsze duże i nieobracane koła.Muszę w końcu zrobić ten suwaczek.

mi Iva-śliczny ten wózek, jakby był podwójny to bym chyba taki kupiła;-)) Dziewczyny mam takie wrażenie ,że codziennie mam większy brzuch,co rano jak otwieram oczy to jest go więcej..wczoraj w końcu moje maluchy skopały tatusia:-)ale się cieszył

hej hej :-) poniedziałkowo ;-) chyba :-D
u nas mega sloneczny dzionek :-D chłopaków probuję wygonić na basen, ale ten mój ślubny wstydzi się pleców (alergia go wysypła) i brzucha :-D Mrowek by się ucieszył, ale ciężko tego większego przekonać ;-) muszę popracować i czymś zaszantażować ;-)

obiad dzisiaj rosołowo - gulaszowy ;-) do tego sok marchewka + jabłko :tak: odzyskaliśmy naszą sokowirówkę, więc szalejemy ;-) szkoda tylko, że Julian preferuje przede wszystkim wodę staropolankę 2000
:sorry:

a wiecie co mnie w nocy spotkało :-D ok. 4 otwieram oczy, a nade mną Mrowek :-D Żabeczko, przykryj się dokładnie, bo Julian marznie :-D :laugh2: ;-)

KASIEK sen :eek: widać, że i on przezywa ;-)

BĄBELKU McFlurry :shocked2: zamorduję! z czekoladą i lionem! :wściekła/y: chcica teraz :wściekła/y:
APPLECRUMBLE mam fejsa, ale preferuję to forum:-pBAJKA wapno :tak: i może smarowanko fioletem?? Mrówka smarowaliśmy fioletem, straszenie go wysypało przy ospie :confused2: blizny na buzi i brzuszku ma do dzisiaj :-(

NATUSZKA
gratki laptopa i powrotu do zdrowia :tak:

FUNIA
wklej http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqpc0zs6kc111i.png między
:-) i teraz skopiuj całośc, wejdź w panel użytkownika / edytuj sygnaturę :-) i wklej całość w wolne pole :tak:

reklama
Dzień doberek! To ja się pochwalę, że dzisiaj robimy wspólne gotowanie z małżem i powinna wyjść z tego pyszna lasagne z lekką sałatą mniaaam :-D Ale mcflurry też bym wciągnęła ;-)

Do góry