reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Wow Makao brawo, gratuluje decyzji :-)

Zamowilam ten wozek, a co mi tam. Jak mi sie nie spodoba to oddam, mam duzo czasu. Tak sie ucieszylam, ze napisalam do mamy, ze zakupilam wozek a ona mi odpisala, ze nie kupuje sie wczesniej bo takie zabobony! No myslalam, ze mnie cos trafi.. co jak co ale mamy nie podejrzewalam o wiare w takie glupoty! Ja tam sie ciesze, Maz sie cieszy, Dzidzia kopie wiec tez sie cieszy :-) jeszcze troche I do domku.

reklama
Hej Majóweczki!!!!

Nie wiem czy mnie pamiętacie bo za wiele się nie udzielałam ale chciałam się pochwalić ponownymi dwoma kreseczkami. Trzymajcie za mnie kciuki proszę bo w grupie siła. ;-) Narazie jestem pełna obaw ale mam nadzieje że na wrześniówkach dotrwam do końca :-)

A wam życzę w dalszym ciągu zdrowych ciąż i jak najmniej nieprzyjemnych porodów!!!

Pozdrawiam was wszystkie :*
super, gratuluję! :* trzymam kciuki, teraz na pewno wszystko będzie dobrze :*

Badali mnie raz! Usg nie robili w ogóle tylko przyjęli to z poprzedniego wieczora z pryw wizyty. O wyniki poszłam pytać bo sami nie powiedzą nic, to trzeba czekać na posiew. I tyle.Miśka nie mogę wysłać bo nie jest moim mężem. Ale pozytyw jakiś jest. Doszłam do wniosku, że tak nie może być i na ślub dałam się namówić:)
dobrze że już lepiej, to najważniejsze :*
no i gratuluję decyzji :D to kiedy mamy przyjeżdżać sypać ryżem? :)

Wow Makao brawo, gratuluje decyzji :-)

Zamowilam ten wozek, a co mi tam. Jak mi sie nie spodoba to oddam, mam duzo czasu. Tak sie ucieszylam, ze napisalam do mamy, ze zakupilam wozek a ona mi odpisala, ze nie kupuje sie wczesniej bo takie zabobony! No myslalam, ze mnie cos trafi.. co jak co ale mamy nie podejrzewalam o wiare w takie glupoty! Ja tam sie ciesze, Maz sie cieszy, Dzidzia kopie wiec tez sie cieszy :-) jeszcze troche I do domku.
koniecznie zdaj relację czy jest ok :D
no moja mama to strasznie w takie zabobony wierzy :p i co najlepsze - mój M też :p i moja mama go nakręca, co wolno a czego nie wolno i potem tylko słucham w domu :p masakra :D

Jesu mialam zaczac urlop z dobrym humorem ale sie nie da :/

10min do konca pracy szefowa mnie wezwala na rozmowe. Wreczyla mi list z upomnieniem, ze jak ukladalam papiery to byly wlozone do gory nogami i to nie sa standardy firmy, ze pomylilam date na jadnym papierze (owszem, ale jak tylko zauwazylam, poprawilam to i wyslalam jej na nowo zanim ona zdarzyla to klientom wyslac), ze nie segreguje inncyh papierow jak nalezy (bo sie nie da, bo w szafkach jest syf, ja nie dam rady tam sprzatnac musi moja "kolezanka" z biura a jej sie nie chce :/ i wymysla wszystko inne byleby tam nie sprzatac). I ok, rozumiem, ze wszystko to nie zostalo zrobione ale uwaga, "kolezank" z biura zapomniala zmienic jednej rzeczy w systemie dzis przez co firma stracila kilka tysiecy funtow a szefowa do niej, ze ma sie nie przejmowac!!!!! no i z nas dwojga kto powinien dostac list z upomnieniem?? a i jeszcze ona do mnie idz na urlop i przemysl co zrobilas... szlag mnie trafi zaraz

Makao suuuper ze ślubem, uwielbiam śluby i wesela jeszcze bardziej :-D gratulacje!!! Ale już ze szpitalem to masakra, w sumie nie wiadomo po co Cię tam trzymają...
Aśku fajnie, że rodzinka też się cieszy z Juliana. Ja już cała jestem nastawiona na informacje na wtorkowym usg. Jak się nie dowiem to będę bardzo zawiedziona.
Soniafka super wieści! Spokojnej ciąży Ci życzę :happy2:

Cześć dziewczynki.Mam dziś jakiegoś doła..jestem załamana moją wagą..przytyłam już 12 kg i cały czas tyje..masakra..i wkurzona chodzę, bo bym tylko jadła i słodkiego mi się chce, a wiem,że nie powinnam..przed ciąża odchudzałam się parę miesięcy i schudłam 12 kg, a teraz jem normalnie i tyję jak głupia..efekt jojo plus ciąża..załamka..no mi jeszcze fajki rzuciłam na początku ciąży i też zajadałam...szok..chyba z 30 kg przytyje jak tak dalej pójdzie..:-(

reklama
Aśku chodzisz do pracy ?
chodzę, chodzę ;-) jak wejdzie nowy regulamin pracy, to do końca kwietnia będę chodzić :dry:

Aśku fajnie, że rodzinka też się cieszy z Juliana. Ja już cała jestem nastawiona na informacje na wtorkowym usg. Jak się nie dowiem to będę bardzo zawiedziona.
jeśli jest dobry sprzęt to na 90% poznasz płeć ;-) sporadycznie zdarza się, że po połówkowym niespodzianka pozostaje niespodzianką ;-) Mrówek też od połówkowego jajcami co każde USG dyndał ;-) nawet z połówkowego mam same filmiki z workiem i siurakiem w roli głównej ;-)

KPe ja też tyję i tyję :dry: rok temu schudłam ok. 10 kg i niedługo wrócę do wagi sprzed roku ... dla mnie to też powód do załamki ;-) ale ... od czerwca zamierzam powoli wracać do swojej normalnej wagi ;-)

Do góry