reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Witam Piatkowo!

Moj ulubiony dzien tygodnia, dzis jest jeszcze lepszy bo od 1szej zaczynam sie urlopowac :-) a jeszcze lepsza wiadomosc to taka, ze maz sie urlopuje ze mna :-) w planach mamy ikee, leniuchowanie, no I oczywiscie wizyte we wtorek :-)

Moje dziecko rosnie w nocy, co rano wstaje to mam wiekszy brzuch, tak jak Wy mowilyscie z dnia na dzien sie powieksza :-)

Waga stelaza tego wozka to 8kg wiec chyba w normie..

Dzis praca, pozniej do mamy na urodziny. Dostanie bon do swojego ulubionego sklepu I krem. Jescze nie zakupione wiec od razu po pracy musimy jechac I to kupic :o jak zwykle wszystko na ostatnia chwile, czas zdecydowanie za szybko leci.

A Wy co dzis porabiacie?

Zosia ja wiem, ja wiem:) u Straciatelli wszystko dobrze:)
A ja wstaje na siku co dwie godziny:/ wykończę się

No to witaj w klubie! Dzisiejsza noc to w ogóle masakra była, bo miałam tak durne sny, że nawet myśleć mi się o tym nie chce. A jak juz wstanę siusiu, to potem zasnąć nie mogę. A co to będzie w marcu, kwietniu, maju... :(

hej :-)

z wrażenia spać nie mogłam ;-) siurak, siurak :-) wymarzony :-D kalendarze chińskie, jakieś testy - pokazywały mi dziewczynkę :-D ja tak czułam czułam troszku, że będzie siurak ;-) zresztą od zawsze powtarzałam, że widzę się jako matka chłopaków, a nie dziewczynek ;-)
Julian :-D bosko :-) i mam nadzieję, że ten siurak nie zaginie na następnych badaniach :tak:

po wizycie kupiłam pajaca niebieskiego i dałam mężowi po wejściu do domu :-) zakumał po chwili ;-)
a rano powiedziałam Mrówkowi, że pani dr określiła prawie na 100% płeć ;-) i urządziłam mu zgadywanką :-D stanęłam przed zaspanym Mrówkiem ;-) i zaczęłam śpiewać Wyginam śmiało ciało :laugh2: zaczął skakać po łóżku z radości ;-) jak powiedział dziewczyny są fajne, ale bracia fajniejsi ;-)
Ślubny podsuwał, że trudno, będzie musiał kiedyś jakoś się zmusić i wyprodukować Janeczkę ;-) :-D

no, to muszę zadzwonić do mamy ;-) i do teściów :-D i do znajomych rozesłać smska ;-)
banan od rana :-D
muszę mamę zmusić by zrobiła porządek w mrówkowych ubraniach ;-) i zaczynam zakupowe szaleństwo ;-) a dla mojej Mamy będzie to trzeci wnuk :-) ma jeszcze jedną wnuczkę ;-) i jedną prawnuczkę :-D

GWIAZDECZKA ja również uwielbiam ten dzień :-D szczególnie jak z rana słucham trójkę ;-) i Wojtka Manna :tak:
długi weekend :-D dla mnie całkowicie wolny :-D odpocznę w końcu :tak:

MAKAO pocieszam, że i ja w nocy często wstaję ;-)

Kurczaczek - na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuki. :*

martuska - ja jedno body, także nie jesteś sama jeśli chodzi o ubogą wyprawkę. :-p
Jak już mamy cokolwiek to już pójdzie z górki, :tak: mi najtrudniej było kupić
pierwszą rzecz. ;-)

brownagula - moja mała też rusza się bez przerwy praktycznie. :p Nie ma się
co martwić, będziemy mieć po prostu bardzo aktywne dzieciaczki. :p :-)

CZekamynaigorka - Witaj i tutaj. :) A wózek bardzo ładny i cena też naprawdę
przystępna. ;-) Ciekawe jakie opinie..

Bąbelek - pozytywne nastawienie najważniejsze.. :D Zdrówka dla Amelci.:*

diabliczka - mnie się ostatnio cały czas śnią jakieś katastrofy, powodzie,
huragany.. Masakra. :sorry2:

gwiazdeczka - to będziemy się wspierać wzajemnie, bo ja też już 2 dzień na
zdrowym żarełku. :-)

Aśku - I jest Król Julian, :D Cieszę się razem z wami. :-D

Makao - Ty biedulko jeszcze nie wyszłaś.? Jak się czujesz, tak a propo..
Jak Józio.?

Ja wczoraj cały dzień leżałam z moim chorym na grypę żołądkową Ślubnym - biedaczek.. :sorry2: Opiekowałam się nim, doglądałam go, aż w końcu sama zasnęłam.. :-p Dzisiaj już poszedł do pracy, mimo że nie czuł się do końca dobrze. :sorry2:
Dałam mu sucharki do pracy, herbatniki, sama też taki zestaw zjadłam i co..?? :szok: MULI MNIE, MDLI I CZUJĘ SIĘ FATALNIE. :-:)-( Opieka sprawiła, że chyba się zaraziłam. :-( Ehh..

reklama
Aśku wielkie gratulacje chłopaki górą jak na razie zdecydowanie:-D
martuska507 też podobają mi się X landery mam dylemat;-)
struss też kupiliśmy nawilżacz już przed zimą bo nie znosze tego uczucia suchości w nosie mamy taki ze wskaźnikiem jakiej wilgotności już jest pomieszczenie żeby nie przedobrzyć bardzo fajny :tak:
Ptysia mam takie samo zdanie jak co kółka zblokuję a np po sklepie tak się fajnie jeździ ze skrętnymi jedną ręką kieruję oczywiście najlepiej żeby były pojedyncze i jak największe:tak:
gwiazdeczka88 ładny ten wózeczek:tak:

wczoraj spontanicznie wybraliśmy się do kina na "krainę lodu" ej jakie to było fajne uśmiałam się że hej :-D

z poszukiwań wózka jak na razie zatrzymałam się na tym Wózek TAKO City Move Roma 3w1 | MaluszekSklep.pl ale pewnie jeszcze będę szukać:tak::-D

Do góry