futurystka
Fanka BB :)
Dziewczynki wszystkiego dobrego w Nowym Roku oby okazał się lepszy od poprzedniego, żeby dzieciaczki byly zdrowe a poród trwal 5 minut!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety była tylko jedna sztuka, bo babka kupiła dla siebie do karmienia ale nie karmiła piersią i sprzedawała nówkę... ale jakbyś chciała to obserwowałam jeszcze trzy inne aukcje, to może Cię któraś zainteresujeAesthete, super okazja z tym rogalem. Pamiętasz z jakiej aukcji zamawiałaś? Była tylko 1 szt, czy więcej?
Ja chyba też w końcu kupię, bo codziennie budzę się jak połamana dziś przez pół dnia mnie bolały plecy. Ledwo się zwlekam z łóżka. Jak jakaś staruszka;-)
Widzę, że spore zakupy już zrobiłaś. Aż musiałam sprawdzić, co to jest ten kosz Mojżesza
Już jest do odbioru moje zamówienie ze smyk.com. Dam znać jak jakość, jak odbiorę bodziaki. Ale byłam dziś też w smyku stacjonarnym i powiem Wam, że stacjonarnie wychodzi drożej.
A z zakupów dla mnie kupiłam sobie koszulkę nocną. Ma po dwóch stronach guziczki, więc w sam raz do karmienia;-)
Pewnie jutro nie będę miała za bardzo jak wejść, więc życzę Wam miłego ostatniego dnia w mijającym roku i szampańskiego Sylwestra (hehe z Piccolo).
no, a potem będzie synuś mamusi i nie będziesz sobie wyobrażać że chciałaś córkę kolejna wyjdzie córa i będzie miała obrońcę - starszego brataPierwsza moja reakcja to ucieszyłam się że z maluszkiem ok i tak jak mówiłam od początku chłopak ale po chwili naszedł mnie taki smutek szok, chcieliśmy dziewczynkę :-(i tak jakoś cieszyłam się a coś dygało w środeczku Nie będzie tych kokardek, sukieneczek ehhh pewnie minie kilka dni zanim się ogarnę i w miarę pogodzę. Wiem, wiem że to egoistyczne nastawienie ale no tak jest jak się tak chciało dziewuszkę, ale też nie mogę dać odczuć że jest nie kochane ...;-)
także chłopak, nooo chyba że mu klejnotki zmniejszą się
no akurat co do fotelika to mam wymagania, bo musi spełniać wymogi bezpieczeństwa, a nie tylko byćniektóre matki/ojcowie mają zdecydowanie zbyt wysokie wymagania ;-) podobnie jest z fotelikami ;-)
no mnie trochę przeraziła cena dlatego stwierdziłam że po tym świątecznym szaleństwie sobie kupię strasznie mi syfy wyskakują w tej ciąży, czuję się jak w okresie dojrzewania dlatego zapach nie będzie robić na mnie wrażenia, byle działałoaestheteto ja pisałam też kupiłam właśnie u franciszka jak tam wejdę to nie potrafię niczego nie kupić uwielbiam takie cudeńka tylko niektóre ceny mnie powalają. jedynym minusem tego mydełka jest zapach ale jak myję nim buzie czy włosy to mi jakoś to tak nie przeszkadza;-)
no ja to ostatnio ciągle pomidorową jem z ryżem myślałam żeby jutro zrobić, ale zrezygnowałam, bo jak tak dalej pójdzie to po ciąży na pomidorową patrzeć nie będę mogłaWłaśnie się zastanawiam nad pomidorówka a rosołkiem na jutro...
trzymaj się ciepło w tym szpitalu :* wiadomo kiedy wychodzisz? jak się czujesz?Hej dziewczynki:-) ja niestety sylwester szpitalny. Ale byłam na telefonie z M. Chłopaki oglądali filmy, jedli papu i pili piccolo. Ale nastrój też mieli dżumiasty. Czekam na wyniki swoich badań mam nadzieję, że na jutro już będą i że w piątek mnie wypuszczą. Leżeć plackiem mogę w domu też. Dobrze, że kupiliśmy tego tableta bo bym zwariowała. A odwiedziny 13-18:/ Chociaż, aby oddać sprawiedliwość, M. wyszedł wczoraj po 19i nikt go nie wyrzucał. Może też dlatego, że jestem sama na sali. Jeju tęsknię za chłopakami przeogromnie. Dobrze, że Józio kopie to mam wciąż przypominajkę jaki jest cel tego wszystkiego-duży, zdrowy synek:-)
Najlepszego w Nowym Roku. Booziaki:-)
to moja odwrotnie wczoraj spała jak zabita, a dzisiaj szaleje od ranaMój maluch śpi jak zabity, wczoraj tancował sambę cały wieczór a dzisiaj odsypia rano tylko pyrknął dwa razy a teraz wyleguje się Moje serduszko kochane <3
ojj, to koniecznie nas informuj co z Twoją szyjką :*Jednak przy badaniu szyjki powiedział, że otwiera mi się ujście (czy jakoś tak) i on założył by mi pessar dla pewności.
Powiedziałam, że skonsultuję to na wizycie 7 stycznia w szpitalu i zobaczymy co tam powiedzą.
ojj, uwielbiam steki wołowe ale my wszystko dobrze wysmażone jadamy, bo nie lubimy jak wypływa krew, czy cokolwiek co surowizną zajeżdża
My wczoraj byliśmy u znajomych ale jakoś o 2 byliśmy w domku. Dzisiaj tak ciężko mi sie wstawało,że dopiero o 12 się podniosłam na gotowe śniadanko. Później długi spacer z Ludwiczkiem i relax. Nawet pedicure sobie zrobiłam, w domu poogarniałam, poprasowałam. M. zrobił pyszny obiadek ze stekiem z wołowiny dla mnie dobrze wypieczonym oczywiście
Jutro do prace beee((
Nie mówiłam Wam, ze od mężusia dostałam an święta bransoletkę z 9 oczkami jako 9 miesięcy ciąży POwoli można już wyczuć ruchy Stasia ręką na brzuchu)
Dziewczynki podajcie daty kolejnych wizyt)
Wy już tyle macie dla dzidziusiów a ja 2 pary body Trzeba się zacząć rozglądać
uwierz mi, że niektórzy biorą by właśnie był ;-) na czerwcówkach miałam takie przypadkino akurat co do fotelika to mam wymagania, bo musi spełniać wymogi bezpieczeństwa, a nie tylko być