reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Mnie tez puscili z pracy :-) juz w domku zdrzemlam sie, no ale jade po meza, musimy jeszcze jakis deserek kupic lody owocki, smietana :-) juz tu pewnie nie wejde dzis ani jutro :*

Kochane!
Przed nami wyjatkowy Rok!
Oby Nowy Rok byl jeszcze lepszy od Starego!
Zeby byl wypelniony w radosci a nie smutki!
Zycze Wam i sobie cierpliwosci, wytrwalosci, zdrowych dzidziusiow, zero rozstepow, szybkiego powrotu do formy!!

reklama
Witam wszystkich po dłuższej nieobecności :-D
Wyjechaliśmy na święta do rodzinki nad morze i do tej pory tu jesteśmy :) Sylwestra spędzamy u siostry męża nad samiutkim morzem :)

Mój Maluszek kopie ile może :-D szczególnie wieczorem :) 8.01 mam kolejną wizytę i mam nadzieję, że już na 100% wyjaśni się czy to na pewno Synek :) brzuszek już dość widoczny :)
Śpię teraz po 10-11 h i nadal jestem jakaś ospała...

Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku!!! :-)

DIABLICZKO puszczam się tylko we właściwej sprawie ;-)

BROWNAGULA odwykłaś od tłumów ;-)

u mnie lidl też był pełen :eek: jak mijaliśmy auchana był pełen parking :szok: zakupy na ostatnią chwilę ??

pomidorówka teściowej bardzo smakowała młodzieży :-D dyskotekę miałam w brzuszku :-D

Makao 3mam za Ciebie kciukasy i oczywiście życzę duuużo zdróweczka :*

Dziewczyny ja tylko tak Was podczytuje, obecnie sobie leże, bo mnie jakoś tak zmogło. U mnie nic ciekawego, ale na kapuchę t omam ochotę wielkaaa :) poza tym przyszła mi dziś sokowirówka i maszynka do mięsa, więc przyszły rok będzie pełen soków :) hi hi hi już się nie mogę doczekać :)
na Sylwka do nas ma przyjść moja siostra z mężem i tak sobie pewnie posiedzimy :) zrobilam już śledziki, a co do reszty, to mam jeszcze duuużo czasu, więc leże dalej :)

Kobitki wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!!! By był lepszy od poprzedniego, wypełniony radością i uśmiechem :) żeby się spełniły Wasze marzenia i byśmy wszystkie miały lekkie porody i zdrowiutkich Maluszków :* :* :*

my z małżem i córą zjedliśmy sobie kapustki z kaszą (z wigilii). w lodowce mamy śledziki. albo zostaniemy w domu albo do teściów pojedziemy(jeśli nas zaproszą)

Zobacz załącznik 601543
Bycie mamą potrafi być prawdziwym cudem,
Magią, która zmienia życia Twego sens.
Chociaż macierzyństwo bywa również trudem,
Tajemnicą szczęścia – każda chwila jest.
Dziś gdy jesteś blisko najpiękniejszej z nich,
Gdy wkrótce doświadczysz wielkiego spełnienia,
Życzę By prawda się stała wcieleniem marzenia.
Miej siłę, energię do podboju świata,
Niech
dziecko
najlepszym będzie przyjacielem,
Wychowuj je czule i wspieraj przez lata,
Niech nic Was nie dzieli, za to łączy wiele.
Bądź taką, co budzi się rano z uśmiechem,
Taką, co zasypia pełna szczęśliwości,
Rozkwita, gdy „mamo” odbija się echem,
Ma wielkie poczucie matczynej wartości...<3 <3 <3 Szczęśliwego Nowego Roku

reklama
Do góry