reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Lena_no kurcze mnie to zawsze wypadały włosy a jeśli chodzi o szybkie bicie serca to z nerwicy lękowej mi sie zaczeły problemy z waga nie mam cholerka kolejne zmartwienie czy zrobic te przeciwciała może lekarz od chorób wewnętrznych je wypisać?

dorotka przykro mi :(ale tak jak dziewczyny pisza moze jest szansa....

Malusiolka też ostatnio o niej myślałam moze wyleguje się i nie wchodzi mam nadzieje ze w porzadku u niej...

nana7ma fajny zawód ale ja za wrażliwa bym ryczała jak bóbr przy tym. Mam taka sasiadke co pies wiecznie wkojcu praktycznie ja 2m na 1,5 moze ciut wiekszy ale zal mi psiaka rzadko kiedy jst wypuszczany.
:wściekła/y:
stazi to chyba pod koniec ciazy czy przy porodzie sie daje jak sie nie myle ale poczytaj sobie :)

aNilewe trzymaj sie mam nadzieje, że to nie ciąza pozamaciczna przy niej podobno tez boli tez doyc mocno a ciebie boli?

pat&mom witaj :)

reklama
aNilewe trzymaj sie mam nadzieje, że to nie ciąza pozamaciczna przy niej podobno tez boli tez doyc mocno a ciebie boli?
[/QUOTE]

Nie boli wlasnie. Poki nie będzie ostatecznie diagnozy to zawsze jest nadzieja. Mala ale jest

Ja wstawiłam zdjecie kruszynki w wizytach;-)

Kurcze doradzcie cos więcej z tymi przeciwciałami tarczycy trochę się martwię tym:-(

marteczka- tak wszystkie dziewczyny z grupy sie tutaj udzielają :) a na zamkniętnym piszą tylko na osobiste tematy.
Tak ten sam termin :)
pat&mom- witaj :) i gratulacje
aNilewe- trzymaj sie kochana wszystko bedzie dobrze:tak:

Dane w liście majówek uzupełnione:tak:

Ewelinka dopisz mnie prosze do majowek ciaza 2 lat 27, data porodu 14-15 maj? zobaczymy jak lekarz wyliczy
Anilewe nie wiem co ci napisac nie wiem co doradzic pozostaje Ci beta i czekanie, ale przy pozamacicznej to bete chyba wysoka mialas...zawsze jest nadzieja ;*
Marteczka moj bardzo zle znosil zabkowanie 3 dniowki jeszcze nie mial...
Straciatella my sie tu o ciebie martwimy!
Pat mom super jak blizniaki bedziesz miec witaj;-)
wichurka z wczoraj postu Leny szukaj tam opisane jak suwaczke wstawic...

Mam wynik z bety 760, 6 pierwsza 34,4 roznica w dniach 6 dni miedzy badaniem, wskazuje na 5 tydzien ciesze sie ale dalej czekam na wizyte...
zaciskam kciuki za wizyty dzisiejsze

Witam!
Ja już po badniach krwi. W czwartek lub piątek będą wyniki.
Dostałam list ze szpitala z zaproszeniem na pierwszą wizytę i usg dopiero 4 listopada...
Nie wytrzymam tyle w niepewności więc postanowiłam zamówić sobię prywatna wizytę u ginekologa razem z usg na 28 września :) To będzie już 8 tydzień więc powinno być już ładnie widać :)

Sorki że wam nie poodpisuje, ale muszę zmykać po synka i na zakupy. Nadrobię was wieczorem :*

reklama
lena bardzo pozno masz wizyte bo to przeciez juz jakos 14 tydzien bedzie nie? ja jestem ciekawa kiedy mi dadza teraz czekam na list, w poprzedniej ciazy mialam 14 pazdziernika to bardzo szybko a termin mialam na 6 maja wiec teraz mysle ze koniec pazdziernika mi dadza - bynajmiej mam taka nadzieje

Do góry